Igen, utána megkoronázzák, hogy visítás legyen.Még jó hogy itt mindenki ilyen kigyúrt
Nekem is csak cirka 20+ kilóm van, ettől azért még nem fog olyan korán elpatkolni. Amúgy is 30-ig emlegetett dátumot, hogy addig maradna, ha jól rémlik...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Igen, utána megkoronázzák, hogy visítás legyen.Még jó hogy itt mindenki ilyen kigyúrt
Nekem is csak cirka 20+ kilóm van, ettől azért még nem fog olyan korán elpatkolni. Amúgy is 30-ig emlegetett dátumot, hogy addig maradna, ha jól rémlik...
Az. Kéne egy szájonvágós emoji.Ez már lassan hűtlen kezelés...
Harmincéves villamosokat vesz a főváros
Az új spanyol CAF-okra nem volt pénz, most viszont majdnem nyolcmilliárd forintot talált a városvezetés használt német villamosokra. Ráadásul részben olyan forrásból, amelyről korábban azt állították, hogy nem áll a rendelkezésükre.888.hu
Fél évvel vagyok fiatalabb nála, de ha fele akkora belem lenne, belehugyoznék a konnektorba!Orban meg 60 eves, 43 evesen meg o is focizott es fele ekkora volt. Majd ha te leszel 60 eves gondolj vissza erre.
Én egyelőre sörhasra gyűjtök, és teszek is érte. De nagyon nehéz....Fél évvel
Fél évvel vagyok fiatalabb nála, de ha fele akkora belem lenne, belehugyoznék a konnektorba!
Mondjuk én teszek is ellene minden nap.
Fél évvel
Fél évvel vagyok fiatalabb nála, de ha fele akkora belem lenne, belehugyoznék a konnektorba!
Mondjuk én teszek is ellene minden nap.
Behozhatatlan előnyöd van...B+, 75 elmùltam!
Nah megint elkezdik hordani a mashol kidobott csiricsare xarokat, Demszky szelleme kisert.Ez már lassan hűtlen kezelés...
Harmincéves villamosokat vesz a főváros
Az új spanyol CAF-okra nem volt pénz, most viszont majdnem nyolcmilliárd forintot talált a városvezetés használt német villamosokra. Ráadásul részben olyan forrásból, amelyről korábban azt állították, hogy nem áll a rendelkezésükre.888.hu
Hát... nem valami szépGyorsan rakerestem, ha ezeket a GT6N-eket veszik akkor ezek 30 evesek nagyjabol.
Jah, ezeke a jovo a magyar fovarosban. Tiszta vissza a jovobe feeling.Hát... nem valami szép
Teljes tévedésben vagy... a radikál jobb nem cionista barát. max a mainstream média által széljobbosnak tartott szervezetek. Egy valódi széljobbos tisztában vele, hogy a nemzetközi zsidóság kezében futnak össze a szálakHát dehogynem, simán elmehet a radikál jobb itt is cionistabarát irányba, nyugaton ez már egy ideje megtörtént. Egyszerre elég egy ellenség.
Az is tévedés, hogy a cionista zsidók ugyanolyanok, mint a liberális zsidók. Az izraeliek nagyon is pragmatikusak, és a jó kapcsolatok nem feltétlenül kell, hogy őszinte szimpátiával társuljanak. Ugyanez igaz a hazai ortodoxokra. Ettől még tetszik vagy nem, szüksége lehet az akár megvett "jóindulatukra".
Persze az nem barátság, és pontosan addig tart, amíg érdek fűződik hozzá. Nekik esetleg fontos, hogy Magyarország és a többi térségbeli ország ne engedjen be nagy számú muszlim bevándorlót.
ugye nem kell csókolommal köszönni?B+, 75 elmùltam!
Inkább ronda.Hát... nem valami szép
Tetézik:Az. Kéne egy szájonvágós emoji.
Vagy egy realtimeos meglepi "svédtorna", egy visszakézből hirtelen... a'la Tuskó Hopkins, ha már a szép szóból nem ért az a nyurga foghiányos takonypóc. Mert nem ért.
Meg ilyenből:Honnan ismered meg, hogy valaki ballib? Ilyenekből ...
Mihalik Enikő: Istenem, de jó lesz végignézni, ahogy Portugália elpicsáz minket… - Mandiner
Pesszimista a modell.mandiner.hu
Vágó István és Lakatos Márk is kárörvend a magyar a portugáloktól elszenvedett vereségen - Mandiner
A DK-s politikus és a celeb szerint „Ronaldo bemutatkozott”.mandiner.hu
B+, 75 elmùltam!
"Több millió magyar állampolgár jövedelme emelkedne, ha a minimálbér összege egy vagy két lépcsőben kétszázezer forintra nőne. A csaknem húszszázalékos emelés közvetett hatására a bérminimum is hasonló mértékben emelkedne, így a magasabb keresetű munkavállalók bérfelzárkózása is gyorsul. Emellett számos juttatás, például a gyed vagy a táppénz számítási alapja a kötelező legkisebb bér, így az ellátások összege is érdemben nőne.""A minimálbér 2021-es emelése 392 ezer, a garantált bérminimum ("szakmunkásminimálbér") növekedése pedig 463 ezer dolgozót érintett Magyarországon a vállalati szférában – derült ki a Portfolio birtokába került kormányzati anyagból."
https://www.portfolio.hu/gazdasag/2...dolgoznak-minimalberert-magyarorszagon-468148
..