P
Pogány
Guest
Ismét @tong djagbu -t kell megkérnem, hogy igazolja, hogy nem vagyok a tatai laktanyában kínozva.
Szerintem szeretnének T-72 rohamlöveget. 

Igazad van nem kínoznak! Csak azt a feladatot kaptad, hogy fesd át a Leokat temperával kisecsettel, szépen aprólékosan!Ismét @tong djagbu -t kell megkérnem, hogy igazolja, hogy nem vagyok a tatai laktanyában kínozva.![]()
![]()
![]()
![]()
Pogány nincsen fogságra vetve Tatán. Kínzás nyomait sem láttam rajtaIsmét @tong djagbu -t kell megkérnem, hogy igazolja, hogy nem vagyok a tatai laktanyában kínozva.![]()
![]()
![]()
![]()
Nem kell testi kínzás neki, elég ha 0-24 olyan videót mutattak neki ahol T-72 est küldtek a kohóbaPogány nincsen fogságra vetve Tatán. Kínzás nyomait sem láttam rajta![]()
Csak az elmúlt pàr napban a szokàsos mennyiségnél sokkal több vizet kellett inniaPogány nincsen fogságra vetve Tatán. Kínzás nyomait sem láttam rajta![]()
De a szemhéját ragtapasszal rögzítve a homlokához, hogy becsukni ne tudja..Nem kell testi kínzás neki, elég ha 0-24 olyan videót mutattak neki ahol T-72 est küldtek a kohóba![]()
A roncstelepen!Pogàny, ne hagyd magad! Veled vagyok!
Sokszáz T-72 viràgozzon!
Egy volt történelemtanár posztja...Ez komoly?
Ez komoly?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..