Addig sem mond hülyeségeket.Milyen jól tette.
Addig sem mond hülyeségeket.Milyen jól tette.
Aha. Egy hipermodern légvédelmi hadihajó egy ásatag, minden önvédelmi eszközt nélkülöző repülő ellen?Azért az oroszoknak van ellenszere a hajók ellen. A brit hajó csak régi Harpoon rakétával rendelkezik.
Antalyiában volt egy konferencia onnan, nem Kijevből...!Milyen jól tette.
Miért nem nyaral a Krímben?Antalyiában volt egy konferencia onnan, nem Kijevből...!

MIlyen repülő ellen? A Szu-24M milyen hajó elleni rakétát visz?. Ott vannak a Krímen az orosz partvédelmi egységek, Bal,Rubezs Onix, Uran , Kalibr hajó elleni rakéták. Ráindítanak 2-3 Onix rakétát aztán viszlát a tenger mélyén.Aha. Egy hipermodern légvédelmi hadihajó egy ásatag, minden önvédelmi eszközt nélkülöző repülő ellen?
Nyugodtság, nem a Szu-24 4x250kg buta bombája az ami van az oroszoknak vízfelszíni célok ellen Szevasztopol környékén. Az a hipermodern hadihajó igen nagy eséllyel vadásztengóval van lekövetve, és mennének rá gazdagon a partról a Bastion-ok...Aha. Egy hipermodern légvédelmi hadihajó egy ásatag, minden önvédelmi eszközt nélkülöző repülő ellen?
Ez nem nyaralás volt. Ez olyan mint mikor nincs kedved dolgozni és munkából elszöksz a strandra.Miért nem nyaral a Krímben?![]()
Hát ugye, a műszaki részletek titkosak, de gyanítom, hogy olyan tizet kellene ráindítani egy percen belül, hogy egy eltalálja.MIlyen repülő ellen? A Szu-24M milyen hajó elleni rakétát visz?. Ott vannak a Krímen az orosz partvédelmi egységek, Bal,Rubezs Onix, Uran , Kalibr hajó elleni rakéták. Ráindítanak 2-3 Onix rakétát aztán viszlát a tenger mélyén.
Igazából annyira régóta mondom idénre, hogy már én unom. Volt válság, emberi jogok, megvan az egész kib...ott világ weimarozva. Fura, hogy mindig mikor a perverziók át akarják venni a világot az emberektől, akkor jön valami iszonyat nem?Ami késik..., szerintem nem kell itt a világbéke kitörésére készülni mostanában, több, egymástól kvázi független folyamat is egy irányba mutat, de nem óhajtom senki napját elrontani.
Persze, a 'homofóbok' csak úgy megőrültek, ok nélkül.... 
Igen. Egy Kilo veszélyesebb rá. Az oroszoknak nincs olyan repülője, ami veszélyes lenne rá.Nyugodtság, nem a Szu-24 4x250kg buta bombája az ami van az oroszoknak vízfelszíni célok ellen Szevasztopol környékén. Az a hipermodern hadihajó igen nagy eséllyel vadásztengóval van lekövetve, és mennének rá gazdagon a partról a Bastion-ok...
Pont ezt érzem.Igazából annyira régóta mondom idénre, hogy már én unom. Volt válság, emberi jogok, megvan az egész kib...ott világ weimarozva. Fura, hogy mindig mikor a perverziók át akarják venni a világot az emberektől, akkor jön valami iszonyat nem?Persze, a 'homofóbok' csak úgy megőrültek, ok nélkül....
![]()
Bocsáss meg, de keress már rá a Google térképen, hogy hol van a Fekete-tenger.Aha. Egy hipermodern légvédelmi hadihajó egy ásatag, minden önvédelmi eszközt nélkülöző repülő ellen?
Meg a partvédelmi rakétás erők.Igen. Egy Kilo veszélyesebb rá. Az oroszoknak nincs olyan repülője, ami veszélyes lenne rá.
Ezt amúgy hogy gondoltad? Mitől vesztenék el simán? Milyen erőkoncentráció van ott, amitől elvesztenék? Ami ahhoz kéne hogy ott elveszítsék a kvázi szinte saját beltengerüket, az ha össze akarna állni, már ott is tartanánk azonnal hogy nem kell neki odaérni sehova, mert nem várnák meg míg az egyesített NATO erők partra szállnak a Krímen.Az már a következő menet. Szerintem de. Azt is simán elvesztenék. Aztán jönne a harmadik menet. Negyedik meg már nincs.
Hogy csak úgy megőrülsz ok nélkül?Pont ezt érzem.
Ezért követi sanszosan ahogy mondtam tengo, meg van rajta néhány hiperszónikus partvédelmi rakéta. Esélye OTT annak a Type45 nek mint mackósajtban a brummogás...Igen. Egy Kilo veszélyesebb rá. Az oroszoknak nincs olyan repülője, ami veszélyes lenne rá.
Nagyjából igen. Cherry picking. Az a Szu-24M valóban ahogy kiragadta a környezetből, nem ér fel a Type 45-el, innentől már csak a tejes képet ne kelljen nézni, és még igaz is amit mond. Mondjuk az oroszokat megverik a Krímen kijelentését tényleg nem tudom hova rakni, az még rész igazságnak sem igazság.Gacsat. Hülyeségeket beszélsz!
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..