Nem vak ez a ló, hanem vakmerő.Azért szerintem Ők sem gondolták, hogy az angolok idáig merészkednek.
"Nem vak ez a ló, hanem bátor".
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem vak ez a ló, hanem vakmerő.Azért szerintem Ők sem gondolták, hogy az angolok idáig merészkednek.
"Nem vak ez a ló, hanem bátor".
Aszitték az ottan Dover...Nem vak ez a ló, hanem vakmerő.
Rakjanak ki "imamalmokat", meg zászlócslákat is Krím visszaszerzése felirattal. Akkor a szél is velük lesz, meg aki a malmot megforgatja az is. Vagy kereplőket is bevethetnek, esetleg vuvuzelát, dorombot, töröksípot, nádihegedűt. Kb. ugyan ennyi a hatása az összesnek.https://karpathir.com/2021/06/23/zelenszkijek-atuto-sikert-varnak-a-krimi-platformtol/
"ZELENSZKIJÉK ÁTÜTŐ SIKERT VÁRNAK A KRÍMI PLATFORMTÓL
Az ukrán elnök csapatában abban bíznak, hogy jelentős fordulat áll be a Krím hovatartozása dolgában, írja a korrespondent.net.
A várható fejleményekről Anton Korinevics, az elnök állandó krími képviselője számolt be egy kijevi tanácskozáson. Állítása szerint az augusztus 23-ra tervezett Krími platform, amelyen állam-és kormányfők részvételére számítanak, minden bizonnyal egy olyan zárójelentést fog eredményezni, amely tartalmazni fog minden fontos részletet az Oroszország által ideiglenesen megszállt félsziget ügyében.
Korinevics hozzátette, hogy a csúcstalálkozó fontos eredménye lesz ez a záródokumentum azok számára, akik napi rendszerességgel foglalkoznak a Krím kérdéskörével. A Krími platform szerinte mindaddig működni fog, míg Ukrajna vissza nem kapja a félszigetet. E célból Kijevben megnyitják a Krími platform hivatalát, amelynek munkatársai a hét minden napján 24 órás ügyeletben fognak foglalkozni a Krím visszaszerzésével..."
Minden nap. Ez a dolgok rendje.Ja és mindeközben az Ohotszki-tenger felett egy Szu-30SzM RC-135 porszívót fogott
Российский Су-30СМ сопроводил самолет-разведчик ВВС США над Охотским морем - ТАСС
Полет Су-30СМ выполнялся в строгом соответствии с международными правилами использования воздушного пространства, сообщили в Минобороны Россииtass.ru
Ha olyan lenne a helyzet hogy nem csak figyelmezteto lovesek dordulnek az a hajo nem jutott volna be a Fekete tengerre mert a Jon tengeren kilovik.Szarba lettek volna az oroszok, ha ezt a meccset le kellett volna játszani. A múzeumi Szu-24es hamar csobbant volna.
Én azért örülök neki, hogy nem verték telibe...Mondjuk ez azért az oroszoknak is ciki, az angolokat már majdnem a kikötői kocsmákból kellett kirángatni, egyesével. Értem én, hogy önuralom és önmérséklet, de na.
Gondolod ha el akarták volna süllyeszteni tényleg, akkor 4x250kg bombával küldik a Szu-24-et? Jelezni pont jó volt ezek szerint ez is.Szarba lettek volna az oroszok, ha ezt a meccset le kellett volna játszani. A múzeumi Szu-24es hamar csobbant volna.
Szerintem a Fekete-tengeren egy háború esetén nem az oroszok lennének szarban.Szarba lettek volna az oroszok, ha ezt a meccset le kellett volna játszani. A múzeumi Szu-24es hamar csobbant volna.
Ezt a higgadt énem is nagyra értékeli, de azért puszta kíváncsiságból megnéztem volna az angolok fejét a telibevert hajójuk süllyedése közben...Én azért örülök neki, hogy nem verték telibe...
Ami késik..., szerintem nem kell itt a világbéke kitörésére készülni mostanában, több, egymástól kvázi független folyamat is egy irányba mutat, de nem óhajtom senki napját elrontani.Én azért örülök neki, hogy nem verték telibe...
Sajnos, ugy latszik ez a nagy lehiggadas az utobbi ket honapban azert volt mert uj tervek kellettek.Ami késik..., szerintem nem kell itt a világbéke kitörésére készülni mostanában, több, egymástól kvázi független folyamat is egy irányba mutat, de nem óhajtom senki napját elrontani.
Azért az oroszoknak van ellenszere a hajók ellen. A brit hajó csak régi Harpoon rakétával rendelkezik.Szarba lettek volna az oroszok, ha ezt a meccset le kellett volna játszani. A múzeumi Szu-24es hamar csobbant volna.
Én nagyon nem... Ide leírva jópofa duma, következmények nem tetszene senkinek, NATO hadihajó szerintük Ukrán területen, Pandora szelencéje lehetne könnyen...Ezt a higgadt énem is nagyra értékeli, de azért puszta kíváncsiságból megnéztem volna az angolok fejét a telibevert hajójuk süllyedése közben...
Az már a következő menet. Szerintem de. Azt is simán elvesztenék. Aztán jönne a harmadik menet. Negyedik meg már nincs.Szerintem a Fekete-tengeren egy háború esetén nem az oroszok lennének szarban.
Milyen jól tette.Dmitrij Kuleba ukrán KM munka helyett inkább elment aludni egy török strandra.
Rakjanak ki "imamalmokat", meg zászlócslákat is Krím visszaszerzése felirattal. Akkor a szél is velük lesz, meg aki a malmot megforgatja az is. Vagy kereplőket is bevethetnek, esetleg vuvuzelát, dorombot, töröksípot, nádihegedűt. Kb. ugyan ennyi a hatása az összesnek.