Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Azt had kérdezzem meg, - ha már ezt mindenki tudja -, az általad felsorolt cégeket nem érintette a "változás"?A 3 dandáron és győrön kívül a helyek zárolva voltak az új állománytáblák és a max létszámos kormánydöntés miatt. És hagyd abba ezt mert kezd eléggé nevetséges lenni.
Lehet, sokat voltam a rács másik felén.Szerintem ezt simán leírhattad volna a kitalálós játék helyett.
A sértődöttséget úgymond a nagybetűs rendszerre értem amit te már kívülről nyugodtan bírálhatsz minden további nélkül.
Így nem értem minek titokzatoskodás. Csak ennyi.
Mi pont azt mondjuk, hogy ha a fejlesztések nagyja sínen lesz, akkor egy 2-2.1% GDP budget mellett siman lehet emelni majd és egyből fel lesz töltve az az amúgy továbbra is alacsony ~38 ezres sereg.Itt azt írták,hogy jelenleg 420 az átlag és közel sincs feltöltve a Honvédség.
Hát vannak benne jelentős változások. 1 példa. A cél anno a GDP 1,39%-a volt, ma sokan a kettőt keveslik.A véleményem szerint az új Nemzeti Katonai Stratégia megalkotói szerint 2030-ig terjedő időszakban jelentősen megnő Magyarország katonai konfliktussal való érintettségének esélye 2012-höz képest.
Mik a legfontosabb változások Magyarország Nemzeti Katonai Stratégiájában? - JOGALAPPAL
Azzal, hogy általánosan leírsz valamit, attól a forrásaidnak a haja szála nem görbülhet.Védem a forrásaim.
Baj?
Ez meg miazúristennyila? Jatagán, vagy valami spéci sith alabárd?
Hááát ha jön az "akármi", akkor BIZTOS lesz ...."valami". (BocsAmúgy visszatérve az ABM képességre, még olyat is lehetett olvasni ott, hogy az űrből érkező "akármit" is el kell tudni hárítani, szóval lehet mégis lesz saját valami...
Na annak aztán végképp nem lehet semmi baja. Azok manapság nagy becsben vannak!Azt-azt.
De van egy gázszerelő ismerősöm is.
Igazi...., tényleg.
jól látod alabárd BP helyörség dd nek az alabárd. bocskainak a fokos. kmdd nek a szablya és a tőr. tata menő neki sárkánya vanEz meg miazúristennyila? Jatagán, vagy valami spéci sith alabárd?![]()
Missziós fizut nem kell többet fizetni, csak annyit, amennyit az MH korábban vállalt.Beleszámoltad a missziós illetményeket is?Ami ugyan költsegtérítés így sokminden mentes de pl Afganisztánban 700.000 Ftfelett keresett a legénység Euroban.
Azzal, hogy általánosan leírsz valamit, attól a forrásaidnak a haja szála nem görbülhet.
A megfogalmazás nekem itt szimplán a jelenleg már megrendelt, és részben rendszerben lévő típusokra utal. (H145M, H225M, KC-390)https://jogalappal.hu/megjelent-magyarorszag-nemzeti-katonai-strategiaja/
"Prioritás a merev és forgószárnyas légiszállító képesség továbbfejlesztése, a szárazföldi és különleges műveleti erők telepítésére való készség megteremtése, műveleti alkalmazásuk támogatása, valamint a légi kutató-mentő és a légi egészségügyi kiürítési képességek biztosítása."
Ez vajon további heliket jelent? Vagy csak a 16 H225M-et?
Ahoz van köze, hogy mennyi a bér jellegű kiadás.Missziós fizut nem kell többet fizetni, csak annyit, amennyit az MH korábban vállalt.
Semmi köze a létszám fejlesztéshez.
Sőt, az egy főre eső tulmunka is csökken, ha többen vagyunk.
Értem én, de most tényleg bekeretezve bohóckodnak vele. Dehát kérem, ez egy fegyver! A svájci gárdistáknak van is hasonló. De azt nem a hónuk alatt hordják bekeretezve egy zöld posztó háttérben.jól látod alabárd BP helyörség dd nek az alabárd. bocskainak a fokos. kmdd nek a szablya és a tőr. tata menő neki sárkánya van
Megtisztelő a véleményed.
Igazad van, nem mondhatom el.
De ezek szerint van itt olyan, aki elmondhatja hol dolgozik, honnan vannak kúrva jó belső infoi.
Akkor biztos a választ is elmondhatja...
Amúgy meg nem kell mindenkinek elhinni, amit ír.
Itt azt ír magáról mindenki, amit akar.
Viszont ha állít valamint, azt illik alátámasztani.
5-6-7 dd-t vizionáltok amikor a 3 sincs sem feltöltve sem felszerelve.
jól látod alabárd BP helyörség dd nek az alabárd. bocskainak a fokos. kmdd nek a szablya és a tőr. tata menő neki sárkánya van
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..