Sőt még a Lynx tornya is már másképp néz ki Ausztráliában!Az volt kéznél látványpékséghez. A mellények se azok lettek amik azokon a srácokon vannak, meg a zsebek se. Az optika se ami a fegyvereken van.

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Sőt még a Lynx tornya is már másképp néz ki Ausztráliában!Az volt kéznél látványpékséghez. A mellények se azok lettek amik azokon a srácokon vannak, meg a zsebek se. Az optika se ami a fegyvereken van.
Azt, hogy te mit tartasz esélyesnek az egy dolog. Attól még nem az lesz.Sőt még a Lynx tornya is már másképp néz ki Ausztráliában!De azért esélyésnek tartok fn herstal m240, m249..!Persze saját gyártással!Vagy nem?
A szolnokiaknak vannak M240 és M249-esei, gondolom, ezért voltak a fotón, a látványpékséghez ez volt, írta @krisss is.Sőt még a Lynx tornya is már másképp néz ki Ausztráliában!De azért esélyésnek tartok fn herstal m240, m249..!Persze saját gyártással!Vagy nem?
Nos akkor mint Sárkány-hajtómű szakos (is) felvilágosítalak hogy az általam felsorolt tipusoknak motorja van...és motorozzuk őket és igen ezek honvédségi eszkozok és igen ez a megfelelő topic. Ja és több szerénységet plz...Pontosítom @kamm hozzászólásában rakéta motorról volt szó. Egyébként úgy motorozol, ahogy csak akarsz,de mivel ez a topik honvédségi eszközökről szól, ezért maradjunk a hajtómű megnevezésnél, hiszen a kiszolgáló személyzet nem motor, hanem sárkány-hajtómű szakos. A terminológia mostanság kezd változni, de nem az általad jelölt irányba.
Nem értünk egyet okoska, és én is kérlek, hogy vegyél vissza.Nos akkor mint Sárkány-hajtómű szakos (is) felvilágosítalak hogy az általam felsorolt tipusoknak motorja van...és motorozzuk őket és igen ezek honvédségi eszkozok és igen ez a megfelelő topic. Ja és több szerénységet plz...
Ez a szakmám. Melyik üzemben tartó századnak vagy/voltál tagja hogy kétségbe mered vonni a szavamat?Nem értünk egyet okoska, és én is kérlek, hogy vegyél vissza.
Jól gondold meg mit válaszolsz mert az ország ÖSSZES repülőgépet üzemeltető századában van olyan kolléga aki kollégam v osztálytársam volt a múltban! Jak-52-től a Falconig. (+mentőhelikopteresek és Boeing)Ez a szakmám. Melyik üzemben tartó századnak vagy/voltál tagja hogy kétségbe mered vonni a szavamat?
Az hogy én mit merek, az az én dolgom, te pedig, mint kértem fogd vissza magad és ne tegyél fel hülye kérdéseket.Ez a szakmám. Melyik üzemben tartó századnak vagy/voltál tagja hogy kétségbe mered vonni a szavamat?
Lehet, csak Én vagyok így vele, de aki ezt a cikket megírta felpofoznám mint a szart.
Sok ilyen tábor kéne profin megszervezve nem sajnálva rá az állami pénzt!
24-ig akarnak fellőni új műholdat! Gondolom teljesen civil műholdat ha Maróth emlegeti a céget....!tehát így nagyon álmosan két óra alvás után.
Ezt vette meg a magyar
https://www.napi.hu/tozsdek-piacok/vilagur-4ig-amos-muhold.731072.htm
ezek a múholdjaik:
Spacecom – Global Communication Service Provider – Spacecom
www.amos-spacecom.com
![]()
AMOS 1 → Intelsat 24
The Israeli AMOS 1 (Affordable Modular Optimized Satellite) communications satellite was developed by Israel Aircraft Industries with assistance fr...space.skyrocket.de
Fellüvések bérmunkában, nem saját.
Haditechhez annyi köze van, hogy úgy rémlik a műhold busz részben azonos az Ofek felderítő szatellit családdal,
Már gyermekkorban el kell kezdeni a rohambilihez való szoktatást! Hát igen! Ebben az országban ennek kultúrája van!Mármint a Néphadsereg katonája?
Miért te gyerekkorodban nem dugóspuskával szaladgáltál??Mármint a Néphadsereg katonája?
Én pl. nagyfater Slavia légpuskájával szaladgáltam mindaddig még segbe nem lőttem egyszer az öreget vele!Miért te gyerekkorodban nem dugóspuskával szaladgáltál??
Elakarta venni tőled a NagyfaterÉn pl. nagyfater Slavia légpuskájával szaladgáltam mindaddig még segbe nem lőttem egyszer az öreget vele!![]()
Nem csak rosszkor volt rossz helyen ennyi! Utána nyilván nem kaptam meg!Elakarta venni tőled a Nagyfater?
Én pl. nagyfater Slavia légpuskájával szaladgáltam mindaddig még segbe nem lőttem egyszer az öreget vele!![]()
A Slaviara sem lehet az mondani hogy FN Herstal könyörög a tervekért....!Én pl. nagyfater Slavia légpuskájával szaladgáltam mindaddig még segbe nem lőttem egyszer az öreget vele!![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..