[BIZTPOL] Magyarország

Csak nehogy a listában szereplő nevek a megbízók és kapcsolattartók legyenek a megfigyeltek helyett.

Ha megfigyelési lista, akkor a hazai szolgálatok nagyon gyengén dolgoznak. Sokkal több újságíró lenne a listámon, Dezső András tuti első helyen. De a politikusok közül Kabul Rózsája is kiemelten.
Kétség se fér hozzá, hogy sokkal többen vannak megfigyeltek, akár milliós számban a magyarok közül. A Paradicsomban nincs helye elégedetlenkedésnek.

"....Mondjuk egy kicsit necces hogy a NB trv. alapján politikai megrendelést nem végezhetnek, de úgy tűnik ezen túltették már magukat. Mondjuk az is érdekes hogy ha igaz néhány esetben a Kormányhoz benyújtott kényes kérdések utan kb. 10 nappal aktiválódott a pegasus adott újságiró telefonján, akkor nyilvánvaló az utasitás áramlási útja. Tehát ha az igazságügy miniszter tagadja hogy ilyenre adott utasitást akkor vagy nem tud róla hogy milyen urasitást kap a szolgálat vhonnan máshonnan, vagy nem tudja hogy mire ad ki engedélyt. Egyik rosszabb mint a másik. Hiszen az első esetben átléptek rajta, a másik esetben pedig inkompetens..

Vagy hazudik, mint a Gyurcsány....

Kétség se fér hozzá, hogy sokkal többen vannak megfigyeltek, akár milliós számban a magyarok közül. A Paradicsomban nincs helye elégedetlenkedésnek.
Arra nincs kapacitás, ne toljuk túl a biciklit. de mint feljebb írtam, úgy néz ki, ha egy újságíró nem tetsző témákat firtatott, hipp-hopp aláírták a papírt és mehetett a cucc... Kis-Kína a Duna partján.

• Tetszik
Reactions: krisss
Szomorú, hogy senki sem gondolt a dolog technikai oldalára. Az apró részletekre, ahol az ördög van.
Mindegy hogy neked iPhone-d van vagy Androidod. A Pegasus mindenre IS jó - ezen hülyék firkálmányaiban.
Leírtak egyetlen nyomot amit a Pegasus - és csak a Pegasus - hagy maga után?

Rágódjatok csak a gumicsonton, hitvita alapon, minden tény nélkül.

Azt tudtad értelmezni, hogy egy telexes cikk részletét kopizták, nem önálló anyag??
kevered a szezont a fqrokkal. A Telex odaírta hogy mi a forrás., milyen cikket használtak fel a saját oldalukon megjelent íráshoz. Ahogy más olyan oldalak is ahol megjelent, aztán nekiálltak saját maguk bővíteni a támát, azt hiszem most a címlapon öt cikk foglalkozik az ügy eltérőn aspektusaival. A prostisrácok, a mandiner ezer gőzzel terel., libsi összesküvés címszóval, az index kussol, csak egy Snowdenes nyilatkozatához köthető írás- ügyes, mert Snowden megítélése finoman szólva vegyes, KESMA, mno nagyar hírlap szintén mély kusbban, nehogy a törzsválaszréteg halljon erről. Nesze neked közszolgálat.

egy újságíró nem tetsző témákat firtatott,
Te tényleg azt hiszed van bármi jelentősége annak a mai világban, hogy mit firtat egy újságíró!?? o_O
Egy hír kábé 2 napot él! Olyan iszonyú hírdömping van.
És a kilúgozott agyú, zombivá tett embereknek újabb és újabb ingerekre van szüksége. Olyan ez mint a kábszer!

Szomorú, hogy senki sem gondolt a dolog technikai oldalára. Az apró részletekre, ahol az ördög van.
Mindegy hogy neked iPhone-d van vagy Androidod. A Pegasus mindenre IS jó - ezen hülyék firkálmányaiban.
Leírtak egyetlen nyomot amit a Pegasus - és csak a Pegasus - hagy maga után?

Rágódjatok csak a gumicsonton, hitvita alapon, minden tény nélkül.
Úgy vélem a Pegasus csak a jéghegy csúcsa. Van elég pénze a Pártnak hogy más kémprogramhoz is kiépítsen megfigyelő hálózatot. Ki lehet outsourcingolni Szentpétervárba is. Nem hiába lesz ott Lavrov a magyarországi nagykövetek gyűlésén. Senki ne higgye hogy csak gázt veszünk Putyintól, vannak más sötétebb üzleteik is.

kevered a szezont a fqrokkal. A Telex odaírta hogy mi a forrás., milyen cikket használtak fel a saját oldalukon megjelent íráshoz.
De bakker a mandi is odaírta, hogy telexes cikk. Semmit sem változtatott a kopizott részleten.Emiatt ne hisztizz!
Várjuk a fejleményeket, sztem érdekes lesz!!

Biztos lesz vmi, mert a kormány parhuzamosan elindította ezta sztorit is.

De bakker a mandi is odaírta, hogy telexes cikk. Semmit sem változtatott a kopizott részleten.Emiatt ne hisztizz!

Várom. remélem több lesz, mint hogy Gyurcsány fiának többet adtak vissza fagyivásárláskor, de ő eltette a pénzt.

Álmodj királylány,,,,
Miért, mi a jelentősége szerinted?
Kifejtenéd?
tettem be x plusz egy cikket Wahington új és Brüsszel meglévő politikai prioritásairól, (Biden plusz külpolitika megvan) Ez az ügy azokat szépen képen khm vizeli, szóval lesz majd válasz... ja, és a Viktátor pld valmi Ejrópát megmentő koaliciót akar gründolni a populista
haverjaival, kiváncsi vagyok ezek után is komilfó lesz-e nekik... soroljam még?

Ahha, es akkor mi van? Megtehetik nem? Engem nyugodtan megnezhetnek pont lexarom, nem csinalok semmi rosszat, allamellenest.
Ha egyaltalan igaz amit osszehordanak ezek a hiportalok.
Kijön az Anonimusos baromság, es még aznao hopp egy ilyen anyag, ami full kamu. A 444es CIAs fazont megfigyelik? A másik ballib ellenzéki oligarchat is? Azt akit bűncselekmény miatt alapból megfigyelnek? 1xűen unalmasak. Tudták, hogy lesz leleplezés, és előre gyártott anyaggal készültek ellene, mintha előre tudták volna, mintha a CIA lehallgatna minden kormányszervet?