[BIZTPOL] Magyarország

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

W

Wilson

Guest
De, felkel. Mert honnan tudná az, akinek meg kell jelennie a bizottság előtt, hogy valóban történt vagy nem történt meg? Honnan tudná, hogy valamelyik szervezet mondjuk nem-e használta? Egyáltalán használta-e valaki az említett szoftvert, ha használta, akkor akár jogszerűen, mert mondjuk elhárítás részeként -ami meg ugye nem biztos, hogy pont be kell jelenteni. Ha nem használták, akkor ki és milyen indokkal kreál belőle nemzetközi szintéren ügyet? Ezeknek az adatoknak a begyűjtése is több idő, mint, hogy szombaton böffent a telex vélt és feltételezett vágyvezérelt gondolatokat, vasárnap estére, hétfőre az ellenzéki politikusok már brüsszelben majomkodnak... És amúgy is, azért menjen raportra, mert a telex azt vélelmezte? Na ne már. Nem az újságírók*, pláne nem a külföldiek írják már a kottát -ha meg igen, akkor valóban le kell őket hallgatni.

Számtalan esetben elég sután tálalták a dolgot és a 2 agysejtnél többel rendelkező átlagpolgárnak is lejött, hogy igenis feltételezhetően külföldi titkosszolgálatokkal állnak (minimum) összeköttetésben. Meg merem kockáztatni, hogy igen sok esetben szó szoros értelemben vett, beszervezett "befolyásoló ügynökökről" van szó. Tehát lehetséges, hogy most arról van szó, hogy a szerencsétlenek magukat leplezik le, mindent egy lapra feltéve?
A kormánynak, illetve a megfelelő hatóságnak ki kellene kérni a listát, hogy kik gyanakodnak arra, hogy lehallgatják az adott eszközökkel, majd az engedélyükkel megnézni a készülékek és appok adatforgalmát, hogy fény derüljön az igazságra. :D


*Sokáig elég groteszknek tartottam, hogy jobboldalról gyíkemberezik a kommunista újságírókat és politikusak, de egyre jobban el kell fogadni, hogy egyszer függetlenobjektívoknyomozók, aztán átvedlenek kommunista politikussá vagy tanácsadóvá és ha nem jön be az élet és elküldik oda őket, mint Jakabot az egyszeri munkás; akkor visszavedlenek függetlenobbjektívoknyomozó újságíróvá.
Na akkor rakjuk helyre a dolgokat nem a Telex hívja össze (nem is hívhatja össze) a nemzetbiztonsági bizottságot hanem a bizottság ellenzéki tagjai amihez minden törvényesen biztosított joguk megvan sőt nyugodtan olvass utána törvény szerint joguk van félévente minden különösebb indok nélkül összehívni a bizottságot ellenörzés illetve tájékozódás céljából .A titkosszolgálatokat pedig a Varga Judit vezette Igazsàgügyi Minisztérium felügyeli, a titkosszolgálatok csak az ő engedélyével folytathatnak lehallgatást, tehát a miniszterasszony napra pontosan képbe van, hogy milyen lehallgatásokat folytattak illetve folytatnak le éppen.Természetesen fenn áll annak az elméleti lehetősége, hogy valamelyik szolgálat a miniszter tudta nélkül folytat le törvénytelen módon lehallgatást, de szerintem ennek elhanyagolható az esélye.Magyarul ha a kormányzatnak semmi köze a lehallgatáshoz akkor Varga Judit nyugodtan kijelentheti a bizottság előtt, hogy ő nem rendelte el ezen személyek lehallgatását, ha pedig ő rendelte el a lehallgatásokat akkor pedig a bizottság tagjai elé tárja a törvényes okokat amelyek miatt ehhez az eszközhöz folyamodtak.Ez a dolog ennyire egyszerű. És ezzel a kormányzat nagyon rövid idő alatt le tudja zárni ezt a dolgot.
 
  • Tetszik
Reactions: fulcrum11

ladagrant

Well-Known Member
2019. január 30.
2 424
4 510
113
Én jelenleg azt látom hogy ezzel a kémkedéssel a szüleinket, szeretteinket, gyerekeinket is megfigyelhetik. Ki tudja ki van milyen célból a monitor másik oldalán. Pedofilok játszóterévé alakította a kormány a magyar családok otthonait. Tagjaik közül kerültek elő pedofilok többen is.

camera-cache-ours.jpg
 
  • Vicces
Reactions: donpepe84 and enzo

phaidros

Well-Known Member
2014. augusztus 9.
11 217
30 265
113
"A Pegasus-botrányt adagolók ismeretlen hatalmak játékszerévé teszik ki magukat, mert hajlandók úgy és azt leközölni, amit a szivárogtatók az óriási, amerikai, orosz, kínai, izraeli és ezer más eszközzel egyszerre végzett globális megfigyelési játszmából láttatni akarnak.
A Pegasus-ügyben a Direkt36 által tálalt információk nyomán felsejlik a belarusz mintájú demokrácia-apokalipszis, Orbán Viktor füstös karmelita cellákban kacsint össze méregdrága kémszoftver-kódok felett Benjamin Netanjahuval, majd Varga Judit – arcán cinkos mosollyal – narancsezüst Parkerével rábök a Fidesz legveszélyesebb ellenségeire, Panyi Szabolcs újságíróra, Varga Zoltán médiamogulra, Chikán Attila exminiszterre, Simicska Lajos fiára, és – nyilván az általa jelentett gigantikus nemzetbiztonsági kockázatra való tekintettel – egy CEU-s genderkutató doktoranduszra. Őket kérném, suttogja Varga Judit Parkerén keresztül Orbán Viktor. Ennyiszer tizenkilencmillió lesz, és indulhat a lehallgatás, mondják az izraeliek."

És még vannak sértődve ha ez ember fia kikarikirozza őket, és mint nem túl éles késeknek a fiókban, CSAK libernyákoknak hívja őket.
Egyemmeg.
Ja elfelejtettem!
A fránya bizottsági ülés ahol tisztázni lehetne, csak be kell mutatni, hogy nincs.
Érted!?
:D :D :D :oops: :oops: :oops: :rolleyes::rolleyes::rolleyes::D:D:D
Lehet, hogy csak arról van szó, hogy szeretnék magukról elhinni, hogy valakik, hogy befolyásoló entitások és nem levedlett politikai aktorok, meg külföldi szakszervizek kesztyűbábjai. Úgy vélni, hogy ők érdemeltek arra, hogy őket (mert én-én-én) kutya kötelesség valakinek tekinteni. Lelki szemeim előtt látom, hogy majd jönnek az újabb és újabb "engem is lehallgatnak" cikkek, mert hát "Mi ez? Bástya elvtársat már meg sem akarják gyilkolni!? Én már szart érek?"

 

PavolR

Well-Known Member
2020. július 2.
5 135
13 594
113
És ezzel a kormányzat nagyon rövid idő alatt le tudja zárni ezt a dolgot.
Ehez képest most úgy látszik, hogy a "halott bogár" stratégiájához folyamodnak ("nincsen itt semmi látnivaló, lehett, hogy semmi nem is tortént" :D ) , mikozben élég amator módon komunikálják az egészet, ami még Snowden szemét is megszúrta, annak ellenére, hogy a magyar szál csak kb 300/50000-ke az egész Pegasus-botránynak. :cool::oops::rolleyes:
 

phaidros

Well-Known Member
2014. augusztus 9.
11 217
30 265
113
Na akkor rakjuk helyre a dolgokat nem a Telex hívja össze (nem is hívhatja össze) a nemzetbiztonsági bizottságot hanem a bizottság ellenzéki tagjai amihez minden törvényesen biztosított joguk megvan sőt nyugodtan olvass utána törvény szerint joguk van félévente minden különösebb indok nélkül összehívni a bizottságot ellenörzés illetve tájékozódás céljából .A titkosszolgálatokat pedig a Varga Judit vezette Igazsàgügyi Minisztérium felügyeli, a titkosszolgálatok csak az ő engedélyével folytathatnak lehallgatást, tehát a miniszterasszony napra pontosan képbe van, hogy milyen lehallgatásokat folytattak illetve folytatnak le éppen.Természetesen fenn áll annak az elméleti lehetősége, hogy valamelyik szolgálat a miniszter tudta nélkül folytat le törvénytelen módon lehallgatást, de szerintem ennek elhanyagolható az esélye.Magyarul ha a kormányzatnak semmi köze a lehallgatáshoz akkor Varga Judit nyugodtan kijelentheti a bizottság előtt, hogy ő nem rendelte el ezen személyek lehallgatását, ha pedig ő rendelte el a lehallgatásokat akkor pedig a bizottság tagjai elé tárja a törvényes okokat amelyek miatt ehhez az eszközhöz folyamodtak.Ez a dolog ennyire egyszerű. És ezzel a kormányzat nagyon rövid idő alatt le tudja zárni ezt a dolgot.
Értem és elfogadom, hogy ez a véleményed. Nyilván nem akartam pontról pontra vévig menni a folyamaton, hogy kinek a lehetősége és feladata összehívni, hisz alapvetően biztonságpolitikai a téma -részemről. Nyugodtan össze is hívhatják, sőt hívják is össze, de ne a telexes hírekre alapozva, hanem az ügyet rendesen megvizsgálva, ellenőrizve stb. mert anélkül csak fingreszelés a szélben és a bizottság munkáját teszi hiteltelenné. Tehát nekem alapvetően az a problémám, hogy Te elvártad volna, hogy hétfőn nyolckor már azzal kezdődjön a munkanap, hogy nemzetbiztonsági bizottságot tartanak, ami véleményem szerint mind összehívásilag se egy szempillantás.
De vizsgáljuk meg azt a valószerű jövőképet, hogy lesz bizottsági gyúlés; zárt ajtók mögött, mert mégiscsak érzékeny tartalom több okból. Aztán mi lesz, ha nem tudják bizonyítani? Majd gondolod, hogy ez elég lesz hozzá, hogy bárki is a szarkavarók közül bocsánatot kérve, farkát behúzva elkullogjon? Én ezért sem várnék túl sokat a bizottságtól; hisz egyértelmű, hogy politikai és választási lőszergyártás zajlik épp.
 
W

Wilson

Guest
Ehez képest most úgy látszik, hogy a "halott bogár" stratégiájához folyamodnak ("nincsen itt semmi látnivaló, lehett, hogy semmi nem is tortént" :D ) , mikozben élég amator módon komunikálják az egészet, ami még Snowden szemét is megszúrta, annak ellenére, hogy a magyar szál csak kb 300/50000-ke az egész Pegasus-botránynak. :cool::oops::rolleyes:
Na pont ezért nem értem ezt ezzel csak az ellenkező hatást érik el.
 

phaidros

Well-Known Member
2014. augusztus 9.
11 217
30 265
113
Na pont ezért nem értem ezt ezzel csak az ellenkező hatást érik el.
Egy több év alatt előkészített nemzetközi propagandával akarod összehasonlítani, hogy a Fidesz két nap alatt nem tudott ugyan akkora durranást összehozni? Megmondták, hogy nem ők voltak -ha volt valaki egyáltalán. Ez nem elég, 3 nap alatt? Mit kellene mondani; hogy bocs, mi voltunk. De még utána se tudtunk kérdezni, de mert azt írta a Telex és valóban, biztos úgy volt; Panyi annyira fontos aktora a magyar közéletnek, hogy nem lehetett kihagyni, meg kellett figyelni, értsék meg kedves ellenzéki póóógártársak? Vagy mit vártál/tok? :O :D
 

Littlejohn

Well-Known Member
2010. április 20.
3 523
15 087
113
Na jó, tisztázzuk ezt a dolgot.
1. Ha az a Pegasus olyan überjó, akkor hogyan hagyott nyomot?
2. Ha ebből a magyar szolgálatok is vásároltak, az miért rossz?
3. Ha valakinek újdonság, hogy lehallgatják, kérdezze Szilvásyt.
4. A Magyarországon működő NGO-k 90%-a humanitárius, emberjogi szervezetnek álcázott, idegen hatalom érdekeit képviselő politikai szervezet.
5. a Nemzetbiztonsági Bizottságot inkább ezek miatt kellene aktivizálni.
6. Ismét azoknak van nagy hangja, akik jobban tennék, ha csendben maradnának!
7. A legfontosabb! Ne gondolják az ellenzéki "áldozatok", hogy ők olyan fontosak. Nem azok.
 
T

Törölt tag 008

Guest
Milyen gyorsan sikerült elfelejteni, hogy az ellenzéknek minimum 8 db 500k USD-s lehalgató berendezése van.
Tudom, ellenzéki lehalgatás összetartó, fideszes lehalgatás kirekesztő.
Olyan ez mintha fél órája sunyiba finganál egy terembe erre valaki tol egy hangosat és te azonnal felpattanva mutogatsz, hogy ahhhha te eregetsz! :p
 
W

Wilson

Guest
Értem és elfogadom, hogy ez a véleményed. Nyilván nem akartam pontról pontra vévig menni a folyamaton, hogy kinek a lehetősége és feladata összehívni, hisz alapvetően biztonságpolitikai a téma -részemről. Nyugodtan össze is hívhatják, sőt hívják is össze, de ne a telexes hírekre alapozva, hanem az ügyet rendesen megvizsgálva, ellenőrizve stb. mert anélkül csak fingreszelés a szélben és a bizottság munkáját teszi hiteltelenné. Tehát nekem alapvetően az a problémám, hogy Te elvártad volna, hogy hétfőn nyolckor már azzal kezdődjön a munkanap, hogy nemzetbiztonsági bizottságot tartanak, ami véleményem szerint mind összehívásilag se egy szempillantás.
De vizsgáljuk meg azt a valószerű jövőképet, hogy lesz bizottsági gyúlés; zárt ajtók mögött, mert mégiscsak érzékeny tartalom több okból. Aztán mi lesz, ha nem tudják bizonyítani? Majd gondolod, hogy ez elég lesz hozzá, hogy bárki is a szarkavarók közül bocsánatot kérve, farkát behúzva elkullogjon? Én ezért sem várnék túl sokat a bizottságtól; hisz egyértelmű, hogy politikai és választási lőszergyártás zajlik épp.
A helyzet a következő ha a sajtóban/médiában vagy bármilyen más platformon megjelenik valamilyen a magyar nemzetbiztonsággal kapcsolatos dolog/ügy stb akkor a bizottság tagjai kezdeményezhetik a bizottság összehívását.Ehhez törvény adta joguk van, én ha visszaolvasod a hozzászólásaimat azt kifogásoltam, hogy a Fidesz csípőböl azt mondta,hogy nem megy el a bizottság ülésére.Még csak azt sem mondta,hogy azért nem megy el, mert több idő kell neki a felkészülésre, semmi ilyesmit nem kommunikált.A törvényesen elrendelt lehallgatásokról pedig szinte percre pontosan képbe van a mindenkori ezt a területet felügyelő miniszter ahhoz, hogy ezekről beszàmoljon nem kell neki több napos felkészülés.És mivel egy ilyen típusú ülésen minősített és titkosított adatokat osztanak meg az ellenzéki képviselő kell azok semmilyen módon nem hozhatják azt nyilvánosságra, magyarul ebből nem tudnak politikai tőkét kovácsolni.Hiszen ha hatályos törvényeknek megfelelően történtek a lehallgatások akkor nincs miről beszélni mint ahogy akkor sem ha Varga Judit kijelenti a bizottság ülésén,hogy ők nem rendelték el az ügyben érintett személyek lehalgatását.
 

OhioNurse

Well-Known Member
2020. szeptember 14.
1 526
8 826
113
"PEGASUS BOTRÁNY 2. FELVONÁS

Hopp, hopp! Több mint 1000 francia szám is szerepel a listán. (Washington Post)
Szép lassan kiderül, hogy hiába manipulatívan szelektív a közreadott lista, szinte minden ország használ kémprogramot, vagy ezt, vagy mást.
Utána ha van a listán nő, akkor:
"Ártatlan családanyákat hallgattak le!"
Ha van köztük tanár, akkor:
"A mit sem sejttő pedagógusok ellen kémkedett az állam!"
Ha meg volt köztük politikus, mint pl. nálunk Kovács Béla:
"A rezsim a saját politikai ellenfeleit figyeltette meg!"
Ezért is érthetetlen, hogy a média munkatársai szerint miért csak bolti eladót, benzinkutast, vagy kosárfonót lehet lehallgatni, újságírót meg nem. Mert ugye ha igaz is lenne a hír, hogy a Direkt36 két újságíróját lehallgatták, azt tuti nem azért tették mert újságírók voltak. Hiszen egy jelentéktelen lap, jelentéktelen "újságírói" voltak, aki nem osztanak-szoroznak a Fidesz számára, nem ők tartották az ujjukat az ellenzéki újságírás ütőerén. Inkább csak a végbélkörnyéki hajszálereken.
Ezért nagyon valószínű, hogy az egész egy nagy kamu, illetve igen kicsi annak a valószínűsége, hogy le lettek hallgatva, de ha mégis akkor tuti nem azért, mert újságírók, valami teljesen másért.
A több mint 1000 francia emberről mikor olvashatunk már?
Tudják, az ártatlan családanyákról, mit sem sejtő adófizetőkről, stb."
 
W

Wilson

Guest
Egy több év alatt előkészített nemzetközi propagandával akarod összehasonlítani, hogy a Fidesz két nap alatt nem tudott ugyan akkora durranást összehozni? Megmondták, hogy nem ők voltak -ha volt valaki egyáltalán. Ez nem elég, 3 nap alatt? Mit kellene mondani; hogy bocs, mi voltunk. De még utána se tudtunk kérdezni, de mert azt írta a Telex és valóban, biztos úgy volt; Panyi annyira fontos aktora a magyar közéletnek, hogy nem lehetett kihagyni, meg kellett figyelni, értsék meg kedves ellenzéki póóógártársak? Vagy mit vártál/tok? :O :D
Az ellenzéki képviselők összehívják azt a bizottságot amely többek között az ilyen típusú ügyek tisztázására jogosult a Fidesz meg csípőből kijelenti,hogy nem megy el mert nincs itt semmi látnivaló,ha tényleg nem történt a kormányzat részéről lehallgatás akkor ugyan miért nem mennek el a bizottság ülésére?Hiszen mint írtam, az ellenzéknek semmi lehetősége nincs a bizottságban elhangzott dolgokat nyilvánosságra hozni.
 

laiki

Well-Known Member
2013. május 23.
3 923
13 149
113
Ha jogilag tiszta volt a lehallgatás akkor a Fidesz miért nem akar elmenni a nemzetbiztonsági bizottságba?Ha minden törvényes és legális és jogilag tiszta volt akkor simán tisztázhatják ott a helyzetet.

Ugye azt tudod, hogy ha tényként hivatkozol valamire, amit minden illetékes cáfol és amire semmilyen bizonyíték nincs, az sima rágalmazás.
Te tényként kezeled, hogy:
  • Volt lehallgatás
  • Ezt magyar kormányzati szervek csinálták.

Csak ennek az állításnak semmilyen komolyan vehető, kézzelfogható alapja nincs. Nehogy már a rágalmazottnak kelljen bebizonyítani, hogy a rágalom nem igaz. És nehogy már a rágalmazók legyenek a bírái! Mert a Nemzetbiztonsági bizottság ülése kb. erről szólna.

Mekkora észlénynek kell már ahhoz lenni, hogy valaki elhiggye a következőket:
  • Egy állítólagos (közzé nem tett, tehát bemondásra kel elhinni hogy van és hogy mit tartalmaz) telefonszám lista már bizonyíték lehallgatásra. Ilyen alapon közzé lehetne tenni a telefonkönyvet is és azt állítani, hogy a rajta szereplőket a telefontársaság biztos lehallgatja. Ugyanis azt még az "oknyomozó" önjelölt szervezetek sem állítják, hogy a listán lenne olyan adat, ami lehallgatásból származott volna, vagy a lehallgatás tényét igazolná. Az izraeli cég egyértelműen cáfolja, hogy a listának köze lenne lehallgatásokhoz, a rágalmazok pedig erre bizonyítékot nem tudnak felmutatni.
  • Bár a listán állítólag 50 ezer telefonszám van és ennek elenyészően kis része, messze kevesebb, mint 1%-a magyar és a magyar telefonszámokból is csak kis hányad tartozik néhány ismert emberhez, de ettől már magyar ügyről van szó. Az lenne a csoda, ha egy a világról véletlenszerűen összeválogatott telefonszám listán nem lenne magyar szám is. Vagy mégis hogy gondolod? Annak érdekében, hogy pár információs szempontból valószínűleg a Kormány számára eleve értéktelen, le sem sz..rják őket kormányzati részről kategóriás emberke lehallgatása érdekében a magyar szolgálatok csak úgy viccből lehallgatnak még másik 50 ezer embert, szerte a világon? Akkor lenne egy hangyányival érdekesebb a lista, ha kizárólag, vagy maghatározó mértékben információs szempontból értékes, kiemelt személyek lennének rajta és messze túlnyomó részben valamelyik kormány (például a Magyar Kormány) ellenfelei. De erről szó sincs.
  • Bármelyik titkosszolgálat egy külföldi cégbe szervezi ki a lehallgatásait.
  • Nem egyszerűen egy külföldi cég kémprogramját használják. Hiszen ettől még nem lenne meg a telefonszám lista a gyártó cégnek. Hanem hozzáférést engednek a gyártónak ahhoz, hogy a titkosszolgálat kit hallgat le. Az meg erről listát vezet, tisztán konspirációs alapon.
  • Egy profi kémprogram attól profi, hogy egyértelműen azonosítható nyomokat hagy maga után. Persze ezeket az állítólagos nyomokat még senki nem tudta felmutatni, de el kell hinni, hogy vannak. Egy titkosszolgálat pedig ilyen, a névjegyét otthagyó programot használ lehallgatásra.
  • De persze miközben egyes személyek nevét közzéteszik az állítólagos listáról, a kémprogram konkrét nyomait nem mutatják be. Biztos a személyiségi jogaik miatt.
  • Egyébként ez az egyik oldalról amatőr nyomokat hagyó, másik oldalról világ élvonalába tartozó kémprogram annyira szuper, hogy egyszerre talál kiskaput különböző gyártmányú készülékeken, amik különböző operációs rendszereket futtatnak és teljesen különböző alkalmazások futnak rajtuk. Mert van egy ilyen mindenhova beépített általános kiskapu, amit csak az izraeliek ismernek. Mert ugye arról szó nincs, hogy a lista csak androidos, vagy csak iPhone mobilokat, vagy csak adott gyártó termékeit, vagy csak egy adott alkalmazást futtaó mobilokat tartalmazna.
  • Bemondásos alapon el kellene hinni, hogy a magyar szolgálatok ezzel a céggel dolgoztatnak, holott több illetékes is cáfolta az ilyen megbízás létét, vagy a szóban forgó kémprogram alkalmazását a magyar szolgálatok által.
  • Egy élvonalbeli kémprogramot gyártó cég legféltettebb titkos adatait két önjelölt "civil szervezet" könnyedén megszerzi. Áruld már el, mióta lett a Forbidden Stories és az Amnesty International alaptevékenysége a hírszerzés/kémelhárítás és mióta váltak képessé leiskolázni az izraeli profikat? Soros bácsi csapata újabban már James Bonddá is átképezte magát?
  • A listát ezek "független", "objektív", "oknyomozó" szervezetek azonnal átküldik Magyarországra a hit- és pénzügyi forrás testvéreikhez. Na de még ez esetben is furcsa, hogy azok órák alatt kiderítik, hogy a telefonszámok kihez tartoznak (nem olyan egyszerű üzletemberek, közéleti személyiségek magán telefonszámait kideríteni). Megbizonyosodnak a kémprogram jelenlétéről. (Azt meg mégis hogyan csinálnák? Az érintetek azonnal beviszik hozzájuk a féltve őrzött, szörnyű titkokat rejtő mobiljukat bevizsgálásra, a telexes csapat pedig pillanatok alatt megtalálja a kémprogram nyomait, mert véletlenül van náluk pár számítástechnikai és kódfejtő zseni?) Leegyeztetik az érintettek, hogy megírhatják a nevüket. Elkészítik és megjelentetik a cikket, rekord idő alatt. A többi ballib média pedig azonnal rábukik a témára, mint tyúk a takonyra. Hát ez aztán végtelenül hihető. Hogy is lehetne másként? Csak és kizárólag így működhet a spontán oknyomozás!

Mi ez hollywoodi film, vagy Andersen mese?

Te pedig a fentieket biztosan tudod és állítod. Te súlyos bizonyítékok hosszú sorát tudod felhozni amellett, hogy az izraeli cég és a magyar illetékesek hazudnak és összejátszanak. Ezért már csak azt kell nagy mellénnyel számon kérned a Kormányon, hogy az általad tényként kezelt magyar kormányzati lehallgatás jogszerű volt-e.
 
W

Wilson

Guest
Ugye azt tudod, hogy ha tényként hivatkozol valamire, amit minden illetékes cáfol és amire semmilyen bizonyíték nincs, az sima rágalmazás.
Te tényként kezeled, hogy:
  • Volt lehallgatás
  • Ezt magyar kormányzati szervek csinálták.

Csak ennek az állításnak semmilyen komolyan vehető, kézzelfogható alapja nincs. Nehogy már a rágalmazottnak kelljen bebizonyítani, hogy a rágalom nem igaz. És nehogy már a rágalmazók legyenek a bírái! Mert a Nemzetbiztonsági bizottság ülése kb. erről szólna.

Mekkora észlénynek kell már ahhoz lenni, hogy valaki elhiggye a következőket:
  • Egy állítólagos (közzé nem tett, tehát bemondásra kel elhinni hogy van és hogy mit tartalmaz) telefonszám lista már bizonyíték lehallgatásra. Ilyen alapon közzé lehetne tenni a telefonkönyvet is és azt állítani, hogy a rajta szereplőket a telefontársaság biztos lehallgatja. Ugyanis azt még az "oknyomozó" önjelölt szervezetek sem állítják, hogy a listán lenne olyan adat, ami lehallgatásból származott volna, vagy a lehallgatás tényét igazolná. Az izraeli cég egyértelműen cáfolja, hogy a listának köze lenne lehallgatásokhoz, a rágalmazok pedig erre bizonyítékot nem tudnak felmutatni.
  • Bár a listán állítólag 50 ezer telefonszám van és ennek elenyészően kis része, messze kevesebb, mint 1%-a magyar és a magyar telefonszámokból is csak kis hányad tartozik néhány ismert emberhez, de ettől már magyar ügyről van szó. Az lenne a csoda, ha egy a világról véletlenszerűen összeválogatott telefonszám listán nem lenne magyar szám is. Vagy mégis hogy gondolod? Annak érdekében, hogy pár információs szempontból valószínűleg a Kormány számára eleve értéktelen, le sem sz..rják őket kormányzati részről kategóriás emberke lehallgatása érdekében a magyar szolgálatok csak úgy viccből lehallgatnak még másik 50 ezer embert, szerte a világon? Akkor lenne egy hangyányival érdekesebb a lista, ha kizárólag, vagy maghatározó mértékben információs szempontból értékes, kiemelt személyek lennének rajta és messze túlnyomó részben valamelyik kormány (például a Magyar Kormány) ellenfelei. De erről szó sincs.
  • Bármelyik titkosszolgálat egy külföldi cégbe szervezi ki a lehallgatásait.
  • Nem egyszerűen egy külföldi cég kémprogramját használják. Hiszen ettől még nem lenne meg a telefonszám lista a gyártó cégnek. Hanem hozzáférést engednek a gyártónak ahhoz, hogy a titkosszolgálat kit hallgat le. Az meg erről listát vezet, tisztán konspirációs alapon.
  • Egy profi kémprogram attól profi, hogy egyértelműen azonosítható nyomokat hagy maga után. Persze ezeket az állítólagos nyomokat még senki nem tudta felmutatni, de el kell hinni, hogy vannak. Egy titkosszolgálat pedig ilyen, a névjegyét otthagyó programot használ lehallgatásra.
  • De persze miközben egyes személyek nevét közzéteszik az állítólagos listáról, a kémprogram konkrét nyomait nem mutatják be. Biztos a személyiségi jogaik miatt.
  • Egyébként ez az egyik oldalról amatőr nyomokat hagyó, másik oldalról világ élvonalába tartozó kémprogram annyira szuper, hogy egyszerre talál kiskaput különböző gyártmányú készülékeken, amik különböző operációs rendszereket futtatnak és teljesen különböző alkalmazások futnak rajtuk. Mert van egy ilyen mindenhova beépített általános kiskapu, amit csak az izraeliek ismernek. Mert ugye arról szó nincs, hogy a lista csak androidos, vagy csak iPhone mobilokat, vagy csak adott gyártó termékeit, vagy csak egy adott alkalmazást futtaó mobilokat tartalmazna.
  • Bemondásos alapon el kellene hinni, hogy a magyar szolgálatok ezzel a céggel dolgoztatnak, holott több illetékes is cáfolta az ilyen megbízás létét, vagy a szóban forgó kémprogram alkalmazását a magyar szolgálatok által.
  • Egy élvonalbeli kémprogramot gyártó cég legféltettebb titkos adatait két önjelölt "civil szervezet" könnyedén megszerzi. Áruld már el, mióta lett a Forbidden Stories és az Amnesty International alaptevékenysége a hírszerzés/kémelhárítás és mióta váltak képessé leiskolázni az izraeli profikat? Soros bácsi csapata újabban már James Bonddá is átképezte magát?
  • A listát ezek "független", "objektív", "oknyomozó" szervezetek azonnal átküldik Magyarországra a hit- és pénzügyi forrás testvéreikhez. Na de még ez esetben is furcsa, hogy azok órák alatt kiderítik, hogy a telefonszámok kihez tartoznak (nem olyan egyszerű üzletemberek, közéleti személyiségek magán telefonszámait kideríteni). Megbizonyosodnak a kémprogram jelenlétéről. (Azt meg mégis hogyan csinálnák? Az érintetek azonnal beviszik hozzájuk a féltve őrzött, szörnyű titkokat rejtő mobiljukat bevizsgálásra, a telexes csapat pedig pillanatok alatt megtalálja a kémprogram nyomait, mert véletlenül van náluk pár számítástechnikai és kódfejtő zseni?) Leegyeztetik az érintettek, hogy megírhatják a nevüket. Elkészítik és megjelentetik a cikket, rekord idő alatt. A többi ballib média pedig azonnal rábukik a témára, mint tyúk a takonyra. Hát ez aztán végtelenül hihető. Hogy is lehetne másként? Csak és kizárólag így működhet a spontán oknyomozás!

Mi ez hollywoodi film, vagy Andersen mese?

Te pedig a fentieket biztosan tudod és állítod. Te súlyos bizonyítékok hosszú sorát tudod felhozni amellett, hogy az izraeli cég és a magyar illetékesek hazudnak és összejátszanak. Ezért már csak azt kell nagy mellénnyel számon kérned a Kormányon, hogy az általad tényként kezelt magyar kormányzati lehallgatás jogszerű volt-e.
Nem tudom,hogy te honnan veszed,hogy kész tényként kezelem a dolgot. Ha nem okoz neked nagy gondot,kérlek idézd már azt a részt a hozzászólásaimból amelyben én kijelentem,hogy a magyar kormányzat ennek a programnak a segítségével lehallgatta ezeket az embereket...Ha nem sikerül beraknod ide ezt a kijelentést akkor ha javasolhatnék jóindulatúan valamit az az lenne,hogy felesleges olyan dolgot látni a mondanivalómba ami nincs benne.
 

ladagrant

Well-Known Member
2019. január 30.
2 424
4 510
113
Ugye azt tudod, hogy ha tényként hivatkozol valamire, amit minden illetékes cáfol és amire semmilyen bizonyíték nincs, az sima rágalmazás.
Te tényként kezeled, hogy:
  • Volt lehallgatás
  • Ezt magyar kormányzati szervek csinálták.

Csak ennek az állításnak semmilyen komolyan vehető, kézzelfogható alapja nincs. Nehogy már a rágalmazottnak kelljen bebizonyítani, hogy a rágalom nem igaz. És nehogy már a rágalmazók legyenek a bírái! Mert a Nemzetbiztonsági bizottság ülése kb. erről szólna.

Mekkora észlénynek kell már ahhoz lenni, hogy valaki elhiggye a következőket:
  • Egy állítólagos (közzé nem tett, tehát bemondásra kel elhinni hogy van és hogy mit tartalmaz) telefonszám lista már bizonyíték lehallgatásra. Ilyen alapon közzé lehetne tenni a telefonkönyvet is és azt állítani, hogy a rajta szereplőket a telefontársaság biztos lehallgatja. Ugyanis azt még az "oknyomozó" önjelölt szervezetek sem állítják, hogy a listán lenne olyan adat, ami lehallgatásból származott volna, vagy a lehallgatás tényét igazolná. Az izraeli cég egyértelműen cáfolja, hogy a listának köze lenne lehallgatásokhoz, a rágalmazok pedig erre bizonyítékot nem tudnak felmutatni.
  • Bár a listán állítólag 50 ezer telefonszám van és ennek elenyészően kis része, messze kevesebb, mint 1%-a magyar és a magyar telefonszámokból is csak kis hányad tartozik néhány ismert emberhez, de ettől már magyar ügyről van szó. Az lenne a csoda, ha egy a világról véletlenszerűen összeválogatott telefonszám listán nem lenne magyar szám is. Vagy mégis hogy gondolod? Annak érdekében, hogy pár információs szempontból valószínűleg a Kormány számára eleve értéktelen, le sem sz..rják őket kormányzati részről kategóriás emberke lehallgatása érdekében a magyar szolgálatok csak úgy viccből lehallgatnak még másik 50 ezer embert, szerte a világon? Akkor lenne egy hangyányival érdekesebb a lista, ha kizárólag, vagy maghatározó mértékben információs szempontból értékes, kiemelt személyek lennének rajta és messze túlnyomó részben valamelyik kormány (például a Magyar Kormány) ellenfelei. De erről szó sincs.
  • Bármelyik titkosszolgálat egy külföldi cégbe szervezi ki a lehallgatásait.
  • Nem egyszerűen egy külföldi cég kémprogramját használják. Hiszen ettől még nem lenne meg a telefonszám lista a gyártó cégnek. Hanem hozzáférést engednek a gyártónak ahhoz, hogy a titkosszolgálat kit hallgat le. Az meg erről listát vezet, tisztán konspirációs alapon.
  • Egy profi kémprogram attól profi, hogy egyértelműen azonosítható nyomokat hagy maga után. Persze ezeket az állítólagos nyomokat még senki nem tudta felmutatni, de el kell hinni, hogy vannak. Egy titkosszolgálat pedig ilyen, a névjegyét otthagyó programot használ lehallgatásra.
  • De persze miközben egyes személyek nevét közzéteszik az állítólagos listáról, a kémprogram konkrét nyomait nem mutatják be. Biztos a személyiségi jogaik miatt.
  • Egyébként ez az egyik oldalról amatőr nyomokat hagyó, másik oldalról világ élvonalába tartozó kémprogram annyira szuper, hogy egyszerre talál kiskaput különböző gyártmányú készülékeken, amik különböző operációs rendszereket futtatnak és teljesen különböző alkalmazások futnak rajtuk. Mert van egy ilyen mindenhova beépített általános kiskapu, amit csak az izraeliek ismernek. Mert ugye arról szó nincs, hogy a lista csak androidos, vagy csak iPhone mobilokat, vagy csak adott gyártó termékeit, vagy csak egy adott alkalmazást futtaó mobilokat tartalmazna.
  • Bemondásos alapon el kellene hinni, hogy a magyar szolgálatok ezzel a céggel dolgoztatnak, holott több illetékes is cáfolta az ilyen megbízás létét, vagy a szóban forgó kémprogram alkalmazását a magyar szolgálatok által.
  • Egy élvonalbeli kémprogramot gyártó cég legféltettebb titkos adatait két önjelölt "civil szervezet" könnyedén megszerzi. Áruld már el, mióta lett a Forbidden Stories és az Amnesty International alaptevékenysége a hírszerzés/kémelhárítás és mióta váltak képessé leiskolázni az izraeli profikat? Soros bácsi csapata újabban már James Bonddá is átképezte magát?
  • A listát ezek "független", "objektív", "oknyomozó" szervezetek azonnal átküldik Magyarországra a hit- és pénzügyi forrás testvéreikhez. Na de még ez esetben is furcsa, hogy azok órák alatt kiderítik, hogy a telefonszámok kihez tartoznak (nem olyan egyszerű üzletemberek, közéleti személyiségek magán telefonszámait kideríteni). Megbizonyosodnak a kémprogram jelenlétéről. (Azt meg mégis hogyan csinálnák? Az érintetek azonnal beviszik hozzájuk a féltve őrzött, szörnyű titkokat rejtő mobiljukat bevizsgálásra, a telexes csapat pedig pillanatok alatt megtalálja a kémprogram nyomait, mert véletlenül van náluk pár számítástechnikai és kódfejtő zseni?) Leegyeztetik az érintettek, hogy megírhatják a nevüket. Elkészítik és megjelentetik a cikket, rekord idő alatt. A többi ballib média pedig azonnal rábukik a témára, mint tyúk a takonyra. Hát ez aztán végtelenül hihető. Hogy is lehetne másként? Csak és kizárólag így működhet a spontán oknyomozás!

Mi ez hollywoodi film, vagy Andersen mese?

Te pedig a fentieket biztosan tudod és állítod. Te súlyos bizonyítékok hosszú sorát tudod felhozni amellett, hogy az izraeli cég és a magyar illetékesek hazudnak és összejátszanak. Ezért már csak azt kell nagy mellénnyel számon kérned a Kormányon, hogy az általad tényként kezelt magyar kormányzati lehallgatás jogszerű volt-e.
A helyzet már túlságosan eszkalálódott hogy lelkes Fidesz szimpatizánsok érdemben tudjanak javítani a helyzeten.
A kérdés nem az már hogy Orbán és a kormánya bűnös, hanem hogy milyen mértékben bűnös.
 

milagro

Well-Known Member
2019. szeptember 28.
11 788
25 341
113
Ugye azt tudod, hogy ha tényként hivatkozol valamire, amit minden illetékes cáfol és amire semmilyen bizonyíték nincs, az sima rágalmazás.
Te tényként kezeled, hogy:
  • Volt lehallgatás
  • Ezt magyar kormányzati szervek csinálták.

Csak ennek az állításnak semmilyen komolyan vehető, kézzelfogható alapja nincs. Nehogy már a rágalmazottnak kelljen bebizonyítani, hogy a rágalom nem igaz. És nehogy már a rágalmazók legyenek a bírái! Mert a Nemzetbiztonsági bizottság ülése kb. erről szólna.

Mekkora észlénynek kell már ahhoz lenni, hogy valaki elhiggye a következőket:
  • Egy állítólagos (közzé nem tett, tehát bemondásra kel elhinni hogy van és hogy mit tartalmaz) telefonszám lista már bizonyíték lehallgatásra. Ilyen alapon közzé lehetne tenni a telefonkönyvet is és azt állítani, hogy a rajta szereplőket a telefontársaság biztos lehallgatja. Ugyanis azt még az "oknyomozó" önjelölt szervezetek sem állítják, hogy a listán lenne olyan adat, ami lehallgatásból származott volna, vagy a lehallgatás tényét igazolná. Az izraeli cég egyértelműen cáfolja, hogy a listának köze lenne lehallgatásokhoz, a rágalmazok pedig erre bizonyítékot nem tudnak felmutatni.
  • Bár a listán állítólag 50 ezer telefonszám van és ennek elenyészően kis része, messze kevesebb, mint 1%-a magyar és a magyar telefonszámokból is csak kis hányad tartozik néhány ismert emberhez, de ettől már magyar ügyről van szó. Az lenne a csoda, ha egy a világról véletlenszerűen összeválogatott telefonszám listán nem lenne magyar szám is. Vagy mégis hogy gondolod? Annak érdekében, hogy pár információs szempontból valószínűleg a Kormány számára eleve értéktelen, le sem sz..rják őket kormányzati részről kategóriás emberke lehallgatása érdekében a magyar szolgálatok csak úgy viccből lehallgatnak még másik 50 ezer embert, szerte a világon? Akkor lenne egy hangyányival érdekesebb a lista, ha kizárólag, vagy maghatározó mértékben információs szempontból értékes, kiemelt személyek lennének rajta és messze túlnyomó részben valamelyik kormány (például a Magyar Kormány) ellenfelei. De erről szó sincs.
  • Bármelyik titkosszolgálat egy külföldi cégbe szervezi ki a lehallgatásait.
  • Nem egyszerűen egy külföldi cég kémprogramját használják. Hiszen ettől még nem lenne meg a telefonszám lista a gyártó cégnek. Hanem hozzáférést engednek a gyártónak ahhoz, hogy a titkosszolgálat kit hallgat le. Az meg erről listát vezet, tisztán konspirációs alapon.
  • Egy profi kémprogram attól profi, hogy egyértelműen azonosítható nyomokat hagy maga után. Persze ezeket az állítólagos nyomokat még senki nem tudta felmutatni, de el kell hinni, hogy vannak. Egy titkosszolgálat pedig ilyen, a névjegyét otthagyó programot használ lehallgatásra.
  • De persze miközben egyes személyek nevét közzéteszik az állítólagos listáról, a kémprogram konkrét nyomait nem mutatják be. Biztos a személyiségi jogaik miatt.
  • Egyébként ez az egyik oldalról amatőr nyomokat hagyó, másik oldalról világ élvonalába tartozó kémprogram annyira szuper, hogy egyszerre talál kiskaput különböző gyártmányú készülékeken, amik különböző operációs rendszereket futtatnak és teljesen különböző alkalmazások futnak rajtuk. Mert van egy ilyen mindenhova beépített általános kiskapu, amit csak az izraeliek ismernek. Mert ugye arról szó nincs, hogy a lista csak androidos, vagy csak iPhone mobilokat, vagy csak adott gyártó termékeit, vagy csak egy adott alkalmazást futtaó mobilokat tartalmazna.
  • Bemondásos alapon el kellene hinni, hogy a magyar szolgálatok ezzel a céggel dolgoztatnak, holott több illetékes is cáfolta az ilyen megbízás létét, vagy a szóban forgó kémprogram alkalmazását a magyar szolgálatok által.
  • Egy élvonalbeli kémprogramot gyártó cég legféltettebb titkos adatait két önjelölt "civil szervezet" könnyedén megszerzi. Áruld már el, mióta lett a Forbidden Stories és az Amnesty International alaptevékenysége a hírszerzés/kémelhárítás és mióta váltak képessé leiskolázni az izraeli profikat? Soros bácsi csapata újabban már James Bonddá is átképezte magát?
  • A listát ezek "független", "objektív", "oknyomozó" szervezetek azonnal átküldik Magyarországra a hit- és pénzügyi forrás testvéreikhez. Na de még ez esetben is furcsa, hogy azok órák alatt kiderítik, hogy a telefonszámok kihez tartoznak (nem olyan egyszerű üzletemberek, közéleti személyiségek magán telefonszámait kideríteni). Megbizonyosodnak a kémprogram jelenlétéről. (Azt meg mégis hogyan csinálnák? Az érintetek azonnal beviszik hozzájuk a féltve őrzött, szörnyű titkokat rejtő mobiljukat bevizsgálásra, a telexes csapat pedig pillanatok alatt megtalálja a kémprogram nyomait, mert véletlenül van náluk pár számítástechnikai és kódfejtő zseni?) Leegyeztetik az érintettek, hogy megírhatják a nevüket. Elkészítik és megjelentetik a cikket, rekord idő alatt. A többi ballib média pedig azonnal rábukik a témára, mint tyúk a takonyra. Hát ez aztán végtelenül hihető. Hogy is lehetne másként? Csak és kizárólag így működhet a spontán oknyomozás!

Mi ez hollywoodi film, vagy Andersen mese?

Te pedig a fentieket biztosan tudod és állítod. Te súlyos bizonyítékok hosszú sorát tudod felhozni amellett, hogy az izraeli cég és a magyar illetékesek hazudnak és összejátszanak. Ezért már csak azt kell nagy mellénnyel számon kérned a Kormányon, hogy az általad tényként kezelt magyar kormányzati lehallgatás jogszerű volt-e.
Meg egyébként is. Gondolkodjunk már béláim. Ezeket a nóném, állítólagosan lehallgatott emberkéket mi a búbánatért kellett volna lehallgatni egyáltalán? o_O Ráadásul egy méregdrága, szupertitkos kémprogrammal? Újságírócskákat? Egy Gémesi Györgyöt? :D Minek?
 

aquarell

Well-Known Member
2015. január 20.
15 613
55 310
113
Milyen gyorsan sikerült elfelejteni, hogy az ellenzéknek minimum 8 db 500k USD-s lehalgató berendezése van.
Tudom, ellenzéki lehalgatás összetartó, fideszes lehalgatás kirekesztő.
Olyan ez mintha fél órája sunyiba finganál egy terembe erre valaki tol egy hangosat és te azonnal felpattanva mutogatsz, hogy ahhhha te eregetsz! :p
A hasonlat szinvonala megfelel a vádaskodások szinvonalának. :)
Elkezdődött a választási csatározás...