[Kantin] Számítógépes játékok - általános topik

Szoktatok még Dow1-el játszani? Poénból lehet tolnék pár kört megint, fakezüként. Vespid kroot rush, TC szamba, FW spam, Crisis flamer techbe csapva már biztos nem menne olyan hatékonyan de szórakozásnak jó lenne :D !

Áhh, már senki se tolja. Egyáltalán gamerkedni se nagyon szoktunk.

Drenya IBM-nél vmi főprogramozó havi 8000$-ért, Nurgle hvg-nél cikkíró, Karcsi WWF-es sötétzöld lett és megmelegedett, Creutz-cal gyakorló kisgyerekes apukák lettünk, predi passz, ha jól tudom autista és emiatt eléggé bezárkózott, merkol nagy nehezen elvégezte az orvosit, mentőzik.

• Tetszik
Reactions: zsolti
Áhh, már senki se tolja. Egyáltalán gamerkedni se nagyon szoktunk.

Drenya IBM-nél vmi főprogramozó havi 8000$-ért, Nurgle hvg-nél cikkíró, Karcsi WWF-es sötétzöld lett és megmelegedett, Creutz-cal gyakorló kisgyerekes apukák lettünk, predi passz, ha jól tudom autista és emiatt eléggé bezárkózott, merkol nagy nehezen elvégezte az orvosit, mentőzik.
Merkolról tudtam hogy az Orvosira jár, akkor tűnt el mikor elkezdte. Predivel még toltam a Coh1-2-t, ügyes volt abban is, de magának való volt igen, Urmy szerintem kidobóskodott mikor utoljára pár éve beszéltünk az osztrákoknál valami lányos helyen, szóval csodás életutak vannak a csapat mögött :D !

Merkolról tudtam hogy az Orvosira jár, akkor tűnt el mikor elkezdte. Predivel még toltam a Coh1-2-t, ügyes volt abban is, de magának való volt igen, Urmy szerintem kidobóskodott mikor utoljára pár éve beszéltünk az osztrákoknál valami lányos helyen, szóval csodás életutak vannak a csapat mögött :D !
Mi áttértünk League of Legends-re DoW2 után.

Azért tűnt el mert a számítógépét is elvették a szülei ~2 hónap után mikor kiderült, hogy alkoholizál és egész nap játszik tanulás helyett... Mehetett mentőre beteghordónak (vagy minek hívják) attól észhez tért és megcsinálta saját költségén az egyetemet.

Coh 1-et nem sokat toltam online (2v2-ztünk néha Creutz-cal), 2-ben meg skirmish-eltem párat mivel Men of War után már bottal sem volt hajlandó hozzányúlni, egyedül meg nem multizok :D

Mi áttértünk League of Legends-re DoW2 után.

Azért tűnt el mert a számítógépét is elvették a szülei ~2 hónap után mikor kiderült, hogy alkoholizál és egész nap játszik tanulás helyett... Mehetett mentőre beteghordónak (vagy minek hívják) attól észhez tért és megcsinálta saját költségén az egyetemet.

Coh 1-et nem sokat toltam online (2v2-ztünk néha Creutz-cal), 2-ben meg skirmish-eltem párat mivel Men of War után már bottal sem volt hajlandó hozzányúlni, egyedül meg nem multizok :D
Nekem a MOW túl szöszölős volt már, én az adrenalint csíptem a COH-ban, DOW-ban, 1v1 ben. Tolt egy időben nagyon, brutál szívpörgés, koncentráció, klikkhegyek, nagy kurvaanyázások, hitviták hogy mi OP imba fos, mi használhatatlan szar, egymás szivatása/alázása ha nyertél az arch enemy player ellen, pride replayek töltögetése, marha jó volt :)! Aztán jöttek a pulyák, és vége mindennek :D !!!

• Vicces
Reactions: Törölt tag 1711
The Witcher: Monster Slayert próbáltátok? Mik a minimális rendszerkövetelmények? Csak mert Android Oneos mobilom van, és baszik rá feltelepedni, azt írja nem kompatibilis a cucc vele. Ez milyen hülyeség már? A BDO fut rajta ...

Oppácska.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Szegeny Gabe meg csak 58, de mondjuk 68-70 korulinek nez ki... viszont erdekeseket mesel.

• Tetszik
Reactions: Horizon

:D

"Play as an intelligence service (CIA, KGB, Stasi, Mossad, and many more"

12 év Mount & Blade (Warband) ezés után megleptem magam vele és nagy mellénnyel elkezdtem közepes fokozaton...
3. kísérlet után feladtam és újrakezdtem very easy-n, most meg kegyetlenül ráfüggtem.

• Tetszik
Reactions: Törölt tag 008
12 év Mount & Blade (Warband) ezés után megleptem magam vele és nagy mellénnyel elkezdtem közepes fokozaton...
3. kísérlet után feladtam és újrakezdtem very easy-n, most meg kegyetlenül ráfüggtem.

És ha végigtoltad....MMORPG mod! :)