T
Törölt tag 1711
Guest
És ha végigtoltad....MMORPG mod!
Nononono.
Főleg "munkaidőben" mikor néha vonatokkal is foglalkozni kell
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
És ha végigtoltad....MMORPG mod!
Nononono.
Főleg "munkaidőben" mikor néha vonatokkal is foglalkozni kell
A lángszórós rész pontosan ugyanolyan szemétségnek látszik, mint amilyenre emlékszem.
Nekem megvan, de ha már paradox grand strategy akkor inkább Vic2/Hoi4.Valaki játszik Europa Universalis 4 el?
A Victoriat nem ismerem, a HOI4 meg egyelőre nem pálya, a paradox játékok túl bonyolultak és időigényes ahoz hogy egyszerre többel foglalkozzak. Létezik valamiféle magyar nyelvű "manual" az EU4 hez? A stellarissal kezdtem a paradox játékokat, jól meg is utáltam mert el van baszva szerintem, az EU4 viszont körökkel veri bonyolultságban. Nagyon komplex, kezdő játékos hülyét kap tőleNekem megvan, de ha már paradox grand strategy akkor inkább Vic2/Hoi4.
A Victoriat nem ismerem, a HOI4 meg egyelőre nem pálya, a paradox játékok túl bonyolultak és időigényes ahoz hogy egyszerre többel foglalkozzak. Létezik valamiféle magyar nyelvű "manual" az EU4 hez? A stellarissal kezdtem a paradox játékokat, jól meg is utáltam mert el van baszva szerintem, az EU4 viszont körökkel veri bonyolultságban. Nagyon komplex, kezdő játékos hülyét kap tőle
Hamarosan!
Victoria 3 on Steam
Paradox Development Studio invites you to build your ideal society in the tumult of the exciting and transformative 19th century. Balance the competing interests in your society and earn your place in the sun in Victoria 3, one of the most anticipated games in Paradox’s history.store.steampowered.com
Ezért nincs értelme semmilyen MI elleni "stratégiai" játéknak.A Humankind nem lett rossz, de szokásosan csal a gép.
Annyit csal, hogy míg nekem 5-10, neki 80-100as csillagot növelő eventeket dob, ha valamire rábukkansz a térképen. Legalábbis maga köré ilyeneket pakol le. Minden más neki is ugyanaz, csatában viszont okosan védekezik, támad. A csaták a civhez képest tényleg csaták.Ezért nincs értelme semmilyen MI elleni "stratégiai" játéknak.
Időpazarlás. Szerintem.
Annyit csal, hogy míg nekem 5-10, neki 80-100as csillagot növelő eventeket dob, ha valamire rábukkansz a térképen. Legalábbis maga köré ilyeneket pakol le. Minden más neki is ugyanaz, csatában viszont okosan védekezik, támad. A csaták a civhez képest tényleg csaták.