Az az egész Kelet-Európára jellemző, nem Magyar sajátosság..Ja ja, de járhatunk volna relatíve roszabul is pl, ha összekötik Magyarországot a felnőtt filmek világával.

Nem nyert a lelkem...Kristin Otto 2.001
![]()
Egy férfi nyerhet női súlyemelésben - az olimpián is kitört az LMBTQ-őrület - ORIGO
Friss hírek Magyarországról és a nagyvilágból, sport, technika, szórakozás, tudomány, kultúra. Az ORIGO a legfrissebb hazai és nemzetközi hírekkel szolgál olvasói számára.www.origo.hu
![]()
Óriási bukás lett a nők között induló férfinek született súlyemelő szereplése - ORIGO
Friss hírek Magyarországról és a nagyvilágból, sport, technika, szórakozás, tudomány, kultúra. Az ORIGO a legfrissebb hazai és nemzetközi hírekkel szolgál olvasói számára.www.origo.hu
Nagyon maga alatt van. Szerintem napokig sírt...Katinka G.T. Gáborral beszélget:

Gondolom akkor nem volt, mikor a csőd szélére táncoltatta a csapatot a 4 év alatt behúzott 550 millió eurós fizetésével. Ha igazán szeretné a csapatot, akkor az anyagi gondok kezdetekor kiáll és egy "csekély" 100 000 eurós heti fizuval jelzi, hogy neki valóban a csapat a családja.Nagyon maga alatt van. Szerintem napokig sírt...
Sajnálom.
Ő Katinkára írta, te meg Messire reagáltál.Gondolom akkor nem volt, mikor a csőd szélére táncoltatta a csapatot a 4 év alatt behúzott 550 millió eurós fizetésével. Ha igazán szeretné a csapatot, akkor az anyagi gondok kezdetekor kiáll és egy "csekély" 100 000 eurós heti fizuval jelzi, hogy neki valóban a csapat a családja.
![]()

Ááá, csúnyán összenéztem a felette lévő poszttal.Ő Katinkára írta, te meg Messire reagáltál.![]()
Én is szeretem a tamil röplabdát ...![]()
Drn, který hrál proti Slavii. Nešťastná věc, nebo chyba? - iDNES.cz
Už si odskakoval od protihráče, nabízel se na přihrávku. „Takže jsem ani neviděl, co stalo,“ říkal zaskočený Taras Kačaraba. „Asi mi to přeskočilo nohu, nevím,“ nechápal Ondřej Kolář.www.idnes.cz
Ezt a Karinthy remekmuvet gondoltam ide rakom.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..