Humor

236107963_10159967014359052_5818886999760499501_n.jpg
Annó -kalandvágyból- voltam szavazatszámláló. Az egyik pártdelegált (ha leírom, h nyugdíjas katonatiszt...beugrik az mszp?) habzó szájjal állította, h a körforgalom jobbkezes. Kértem, h csörgessen meg ha autóba ül

Annó -kalandvágyból- voltam szavazatszámláló. Az egyik pártdelegált (ha leírom, h nyugdíjas katonatiszt...beugrik az mszp?) habzó szájjal állította, h a körforgalom jobbkezes. Kértem, h csörgessen meg ha autóba ül

Most nem azert, de en is olvastam ezt mar valahol. Ugy folytattak, hogy K-Europaban emiatt csak iranyitott(?) tablakkal szabalyozott korforgalmaink vannak. Ki van teve mindig az adj elonyt tabla:

Korforgalom

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Hú, bazz... nálam az volt, hogy a görgőkre ragasztott ilyen öntapadó csík vált le a görgővel fehordott apró koszoktól, és anélkül már csúszott a golyón, ugrált a kurzor :D
(ragasztottam rá másikat helyette, de az már nem volt az igazi, továbbra is döccent néha, meg viszonylag gyakran kellett pótolni, mert lejött)

Két székely vágja a fát télen a nagy hidegben, majd kérdi az egyik:
-Te koma, hol van a füles sapkád?
-Amióta balesetem volt nem hordom!
-Milyen baleseted volt?
-Megkínáltak pálinkával és nem hallottam.

-Nagymama, nem láttad a tablettáimat? Az volt rájuk írva, hogy Extasy...
-Szarok a tablettáidra, na de láttad már a sárkányt a konyhában?!

Egy idős házaspár ebédel az asztalnál. Egyszer megszólal az öreglány:
-Te Lajos, nem kéne mi szexeljünk?
-Mé' kéne te Mari?
-Hát mé forróságot érzek a mellemben.
-Igen, mert belelóg a csöcsöd a levesbe ...

A fickó megy haza, és betoppanva látja, hogy hárman dolgoznak az asszonyán.
Felháborodva üvölt:
- Hello, hello, hello!!!
Mire az asszony:
- Mi van, nekem már nem is köszönsz?

-Mi a különbség az ír temetés és az ír lakodalom között?
-???
-A temetésen eggyel kevesebb a részeg.

Hú, bazz... nálam az volt, hogy a görgőkre ragasztott ilyen öntapadó csík vált le a görgővel fehordott apró koszoktól, és anélkül már csúszott a golyón, ugrált a kurzor :D
(ragasztottam rá másikat helyette, de az már nem volt az igazi, továbbra is döccent néha, meg viszonylag gyakran kellett pótolni, mert lejött)

Nalam egy ido utan tojas-alakuva valt a golyo :P de mindent meg lehet szokni. Tobbet hasznaltam a billentyukombokat a TC-ben. Ezutan valtottam lezeresre. Ekkor mar lattam, hogy menthetetlen szegeny :D