Humor

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

rappali_

Well-Known Member
2016. szeptember 18.
3 321
16 283
113
236107963_10159967014359052_5818886999760499501_n.jpg
Annó -kalandvágyból- voltam szavazatszámláló. Az egyik pártdelegált (ha leírom, h nyugdíjas katonatiszt...beugrik az mszp?) habzó szájjal állította, h a körforgalom jobbkezes. Kértem, h csörgessen meg ha autóba ül

yangwenli

Well-Known Member
2015. június 19.
1 230
2 824
113
Annó -kalandvágyból- voltam szavazatszámláló. Az egyik pártdelegált (ha leírom, h nyugdíjas katonatiszt...beugrik az mszp?) habzó szájjal állította, h a körforgalom jobbkezes. Kértem, h csörgessen meg ha autóba ül

Most nem azert, de en is olvastam ezt mar valahol. Ugy folytattak, hogy K-Europaban emiatt csak iranyitott(?) tablakkal szabalyozott korforgalmaink vannak. Ki van teve mindig az adj elonyt tabla:

Korforgalom

phaidros

Well-Known Member
2014. augusztus 9.
12 464
34 500
113
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

enzo

Well-Known Member
2014. augusztus 4.
14 960
37 925
113

Hú, bazz... nálam az volt, hogy a görgőkre ragasztott ilyen öntapadó csík vált le a görgővel fehordott apró koszoktól, és anélkül már csúszott a golyón, ugrált a kurzor :D
(ragasztottam rá másikat helyette, de az már nem volt az igazi, továbbra is döccent néha, meg viszonylag gyakran kellett pótolni, mert lejött)

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
26 567
89 739
113
Két székely vágja a fát télen a nagy hidegben, majd kérdi az egyik:
-Te koma, hol van a füles sapkád?
-Amióta balesetem volt nem hordom!
-Milyen baleseted volt?
-Megkínáltak pálinkával és nem hallottam.

-Nagymama, nem láttad a tablettáimat? Az volt rájuk írva, hogy Extasy...
-Szarok a tablettáidra, na de láttad már a sárkányt a konyhában?!

Egy idős házaspár ebédel az asztalnál. Egyszer megszólal az öreglány:
-Te Lajos, nem kéne mi szexeljünk?
-Mé' kéne te Mari?
-Hát mé forróságot érzek a mellemben.
-Igen, mert belelóg a csöcsöd a levesbe ...

A fickó megy haza, és betoppanva látja, hogy hárman dolgoznak az asszonyán.
Felháborodva üvölt:
- Hello, hello, hello!!!
Mire az asszony:
- Mi van, nekem már nem is köszönsz?

-Mi a különbség az ír temetés és az ír lakodalom között?
-???
-A temetésen eggyel kevesebb a részeg.

yangwenli

Well-Known Member
2015. június 19.
1 230
2 824
113
Hú, bazz... nálam az volt, hogy a görgőkre ragasztott ilyen öntapadó csík vált le a görgővel fehordott apró koszoktól, és anélkül már csúszott a golyón, ugrált a kurzor :D
(ragasztottam rá másikat helyette, de az már nem volt az igazi, továbbra is döccent néha, meg viszonylag gyakran kellett pótolni, mert lejött)

Nalam egy ido utan tojas-alakuva valt a golyo :p de mindent meg lehet szokni. Tobbet hasznaltam a billentyukombokat a TC-ben. Ezutan valtottam lezeresre. Ekkor mar lattam, hogy menthetetlen szegeny :D