[BIZTPOL] Afganisztáni helyzet

Senki sem beszélt beszarásról,...de az tisztán látszik, hogy realitás érzéked az nincs. Ez nem egy PC-s játék, ahol ha bekapod akkor öt másodperc és újraéledsz.
Én az utolsó deszantos egységre leszek kíváncsi, akik majd őrzik az utolsó repülőgépet feltankolás közben, és majd az utolsó pillanatban felugranak a nyitott rámpával elstartoló C-17-re. Bár ilyen csak a filmekben van. :)

Még a szolgálati kutyákat is evakuálták
iIciaIGKQco.jpg

A Táliboknak egész kis helyre légierejük lesz...
Úgy tűnik sértetlenül sikerül megszerezniük a gépeket.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Meg lesz majd US agyaggalamb vadászat ha be is vetik őket.

• Vicces
Reactions: Filter
Jaj, ne kezdjünk már el személyeskedni.
Még nem tudod, hogy milyen az, ha én személyeskedek. Köszönöm előre is, hogy továbbra is ebben a tudatlanságban szeretnél élni.
Megnyugtatlak akkor, a jenkik vérprofik, véletlenül sem lőnek tömegbe, hiszen túlerőben vannak,... és egyébként egy jól szervezett kiüritést látunk, ahol semmi sem történik ok nélkül, csak innen mi nem látjuk át ezt a remek jenki szervezést. Kb. így rendben van?

Jaj, ne kezdjünk már el személyeskedni. Ennél jóval keményebb helyzeteket is átéltek. Nem, nem stresszmentes munkakörnyezet, az biztos. De ők is tudják, hogy lokálisan egyelőre ők az erősebbek.
Sztem országosan is. De ez más kérdés.
Habár, ha a pastuk túlerőbe kerülnek, a szoknyás ördögök még mindig segíthetnek
Sir Sidney Ruff-Diamond brit helytartó

• Tetszik
Reactions: Wilson
Még nem tudod, hogy milyen az, ha én személyeskedek. Köszönöm előre is, hogy továbbra is ebben a tudatlanságban szeretnél élni.
Megnyugtatlak akkor, a jenkik vérprofik, véletlenül sem lőnek tömegbe, hiszen túlerőben vannak,... és egyébként egy jól szervezett kiüritést látunk, ahol semmi sem történik ok nélkül, csak innen mi nem látjuk át ezt a remek jenki szervezést. Kb. így rendben van?
Nem is érdekel őszintén, hogy milyen az amikor személyeskedsz.

Valószínűleg a deszantosok vérprofik, és lokálisan túlerőben vannak, azon felül mint le is hoztam, kiegyeztek a tálibokkal ma, hogy hagyják őket békében elmenni.

A kiürítés triviális, hogy kaotikus és minden, csak nem jól szervezett. Reméljük nem lesz baj.

Tegnap posztoltam, majd korrigáltam, hogy téves. De úgy látszik mégis igaz.

Ismail Khant futni hagyták (illetve elengedték, hiszen eflogták) Iránba.

• Vicces
Reactions: antigonosz
Jaj, ne kezdjünk már el személyeskedni. Ennél jóval keményebb helyzeteket is átéltek. Nem, nem stresszmentes munkakörnyezet, az biztos. De ők is tudják, hogy lokálisan egyelőre ők az erősebbek.
Ha nem tünt volna fel az erősebbek menekülnek éppen. :oops:
Lokálisan, országosan, mindenhogy...
Keményebb helyzet? Utóljára Szíriában futtaták meg őket a ruszkik.
Végül is formában vannak.

A táliboknak jelenleg nincs elég csapata Kabulban a rend fenntartására. Korábban ezer "specops tálib" lett oda vezényelve, de így is kevés. Tömeges a fosztogatás, ráadásul a fosztogatók táliboknak adjá ki magukat. A tálibok egyelőre nem urai a helyzetnek mindahol a városban.

• Tetszik
Reactions: *CH*