[HUN] Ejder Yalcin / Gidrán 4x4

Erdo képtelen elfogadni az afgánokat. Akik nem szavaztak Erdóra, utálják a bevándorlókat, és már elveszítették őket. Mivel a bérleti díjak olcsók azokban a kerületekben, ahol az Erdo -szavazók laknak, akik később épített Isztambul kerületeibe költöztek, a bevándorlók általában ezekben a kerületekben élnek, és sok problémát okoznak. Ennek eredményeként nem nyertek szavazatokat az ellenzék részéről, és elkezdték elveszíteni a választókat. Törökországgal legalábbis ne várj sokat.

Ha több millióan jönnek akkor tök mindegy van-e ott Gidrán vagy sem. :D

OFF
Nem hiszem, hogy a 2015-öshöz hasonló hullám jönne: minden ország felkészültebb. A törökök felhúztak egy hatalmas falat az iráni határra, a görögök meg a törökökkel közös határra építettek árok- és falrendszert. Érdemes megnézni: a mi kerítésük sz@rt se ér ezekhez képest! :D
A török gazdaság nincs jó bőrben, a líra elszállt: kell a külföldi pénz, a valuta, de nagyon. Ha eleget fizet az EU, akkor akár kevésbé civilizált eszközökkel is, de visszatartják a menekülteket. Az EU (pláne a választásra készülő németek) fizetni fognak Erdogannak - ő meg visszarugdossa az afgánokat Iránba vagy Szíriába. Pár ezren biztos átjutnak azért, de ez legyen a osztrákok, németek problémája: szinte biztos, hogy egyik sem a csóró Magyarországon képzeli el a jövőjét...
ON
Hát szerintem ha levegőbe lőnének a Gidránnal a határon gyorsan meg lehetne tanítani nekik a hátraarcot...!

Hát szerintem ha levegőbe lőnének a Gidránnal a határon gyorsan meg lehetne tanítani nekik a hátraarcot...!
Ebből legfeljebb azt szűrnék le, hogy pár kilométerrel arrébb próbálkozzanak...visszaforduli, hazamenni nem opció számukra. Persze igazából ez már egy másik témához tartozik...

069a9b1f988149d96afbf521e1f0cf48.jpg

Háát mert ahogy látom, akkor ez konkrétan egy magyar gép. Magyar szanekben azzal azonos felszereltségben. Még a külső málházó is stimmel.
Itt szerintem arra gondolnak ez előttem hozzászólók, hogy nem a török modellekkel promózik majd a Nurol, hanem a magyar igények szerint felturbózott Gidránnal, mely esélyesebb lehet az európai ill. "NATO piacokon". Valljuk be teljesen logikus és számunkra is messzemenően előnyös lépés ez a gyártótól.