[HUN] Katonai ruházat és kiegészitő felszerelések

Az egy másik százas kb.
És akkor még nem vettél harcászati rádiót, a ruházatot és a felszerelést évente pótolni kell mert amortizálódik. Szóval van költségvonzat.
És akkor még lőteret gyakorlóteret is modernizálni és felújítani kéne ahogy a laktanyákat is. Mindenre is kell még pénz.

• Tetszik
Reactions: Ocses and endre
persze, az utolsó fillérig ki van számolva a költségkeret a vasakra. Mindent el kell kezdeni fizetni amit rendeltünk. Fizut kéne emelni laktanyát felújítani stb stb.
Az a baj,hogy minden kéne,amit vettünk mind indokolt.A MI-24 volt hiba szerintem egyedül,nem tudom mibe került a felújítás,de az jobb helyen lett volna ruházatra költve.

• Tetszik
Reactions: endre and bel
És akkor még nem vettél harcászati rádiót, a ruházatot és a felszerelést évente pótolni kell mert amortizálódik. Szóval van költségvonzat.
És akkor még lőteret gyakorlóteret is modernizálni és felújítani kéne ahogy a laktanyákat is. Mindenre is kell még pénz.
Igen így már azért tetemes,de nem lehet megkerülni.

Lőtér,laktanya felújítás ez talán mehetne a központiból is.

A repnapon láttam olyan katonákat is akik rendesen ki voltak stafirungolva,az akkor csak repi célokra vannak?

A repnapon láttam olyan katonákat is akik rendesen ki voltak stafirungolva,az akkor csak repi célokra vannak?
Kis számban csorog a cucc kifelé. De ebben a tempóban 5-6 év mire a jelenlegi létszámot ellátják. És az a tervezettől nagyon messze van még.

• Tetszik
Reactions: endre
Ha már folyamatosan szóba kerül a katonáink személyes felszerelésének kérdése, remélem a Honvédség vezetői gondolnak a Honvédség soraiban szolgáló hölgyekre is ezért ajánlom figyelmükbe a:

Taktikai csizmát...

Bj-HSs-XKr5-Ak.jpg

:-)

Közbeszerzési értesítőből

Tájékoztató az eljárás eredményéről

Adásvételi keretszerződés „Egyenruha és kiegészítő cikkek beszerzése 2021-2022" tárgyban

A szerződés(ek) végleges összértéke: 1 900 725 375.00 HUF (Áfa nélkül)

A nyertes gazdasági szereplők neve:
HM Elektronikai, Logisztikai és Vagyonkezelő Zrt.
Securus Hungary Zrt.
Csizmarik és Társa Kft.
Quantum Kft.
Harmónia 91 Kft.
Uniformtextil Kft.
Méretes Szabó Kft.
Teens-Textil Kft.
Lehet hogy lesz @krisss nek gagyája? :D

Egyébként hogy működik ez az egyenruhásdi?
Minden katona kap két-három szettet vagy ruhajegy van, amit költenek amire akarnak (már ha elérhető)?