K
kamm
Guest
Kevesen vannak olyan mazochisták akik a szabad perceikben is a munkával foglalkoznak![]()
Szakmatol fugg. Keves olyan infost ismertem eletemben, aki ne olvasott volna szakmai cikkeket estenkent avagy hetvegen.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Kevesen vannak olyan mazochisták akik a szabad perceikben is a munkával foglalkoznak![]()
Amúgy igen, jó esetben érdekel annyira a szakmád hogy foglalkozol ilyenekkel pluszban.Szakmatol fugg. Keves olyan infost ismertem eletemben, aki ne olvasott volna szakmai cikkeket estenkent avagy hetvegen.
Lengyel lap a repülőnapról
![]()
Nemzetközi RepülÅnap 2021 â Kecskemét
SpoÅród wszystkich dużych imprez lotniczych na Starym Kontynencie najbardziej kapryÅna jest ta w Kecskemécie. ...www.konflikty.pl
Fgalmad sincs arról a borzalomról ami történni fog.Biztos gyűjtögető típusok, esetleg gombokert ujitgatnanak fel mindenféle elavult, lehasznalt szart a raktárakból...
Na ne, PSZH jon vissza? Netan T-34 repurposed for Skyranger?Fgalmad sincs arról a borzalomról ami történni fog.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
De az államjogi ismeretek és hasonló releváns dolgok igen?
Fgalmad sincs arról a borzalomról ami történni fog.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mbombe says hello !Na ne, PSZH jon vissza? Netan T-34 repurposed for Skyranger?![]()
Gondolom az USAF-nál is Néphadsereges örökség meg mindenhol a világon.Nem értemmiért nem elég egy érettségi a pilótáknak. Ez a tisztesdi a Néphadsereg öröksége lesz gyanítom!
Gyakorlatban szükségtelen.Gondolom az USAF-nál is Néphadsereges örökség meg mindenhol a világon.
Egy magyar tanárnak minek kell nyelvvizsga pl.? Várandós, gyed, roma régóta kap többlet pontot. Miért ne lehetne erre is. Szó volt róla, h ráférne a fiatalokra a honvédség, de a sorkötelezettség visszahozása nem tetszene. Erre ez kiváló. Inkább exkatonával foglalkozok, mint egy soknyelvvizsgás kezelhetetlen "lányfival"."Akik általános alapkiképzésben részesülnek, azok 16 ponttal kaphatnak többet a felsőoktatási felvételi eljárás során. Hat hónap letöltött szolgálati időért és a katonai specializáció vállalásáért 32 pont, egy év szolgálatért 64 pont járhat."
Szerintem kicsit túl sokat adnak ezért...
Összevetés végett nyelvvizsgáért ennyi jár:
Persze ez szubjektív megítélés kérdése, de tudományos / gazdasági pályán - amiért az ember egyetemre jár - sokkal hasznosabb a nyelvvizsga...pontosabban a nyelvtudás.
- B2 (korábban középfokú) komplex (írásbeli és szóbeli) (korábban C típusú) államilag elismert nyelvvizsga-bizonyítványért 28 többletpont,
- C1 (korábban felsőfokú) komplex (írásbeli és szóbeli) (korábban C típusú) államilag elismert nyelvvizsga-bizonyítványért 40 többletpont.
Ha valakinek van egy felsőfokúja és katonáskodik egy évet, akkor szinte bármelyik szakra felveszik?!
104 extra pont az elég sok...
business as usualEgy ideig nem követtem a topikot, és már kezdtem örülni hogy lesz újabb beszerzés és akkor végre megint normálisan lehet itt majd beszélgetni, de sajnos nem történt úgyhogy vissza is tértünk egymás vérének a szivásához![]()
Szerintem zsoltnak kijárna egy kis pihenő, mert most is sikerült fél napra szétcseszni a topikot, amilyen agresszív és bunkó stílusban adja elő a kamu infókat/féligazságokat (megint). Én nem nagyon szoktam minősítgetni a fórumtársakat, de nálam zsolt az egyedüli fórumtag, akinek a stílusától akut agyvérzést kapok, és szerintem nem csak én vagyok így ezzel.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..