Ez biztos, mert állítólag már most többen jelentkeztek, mint 400, és még reklámozzák.
Vagy lesz rendes szelektálás?
Szerintem az ömt/söt-ös alkalmassági, szóval háziorvosi engedély+pszichológus.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez biztos, mert állítólag már most többen jelentkeztek, mint 400, és még reklámozzák.
Vagy lesz rendes szelektálás?
Oda csak háziorvosi kell?Szerintem az ömt/söt-ös alkalmassági, szóval háziorvosi engedély+pszichológus.
Persze, különben alig lennének.Oda csak háziorvosi kell?
Bemutatta egyedi fejlesztésű, telepíthető mobil katonai lőkonténerét a Continest Technologies Zrt. a kecskeméti Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai Bemutató keretében...
Erről jut eszembe... mi lett a Honvédelmi Sportközpont és Lőtér építési programból? 40-et terveztek, abból 16 helyszín lett megnevezve 2017-ben: Baja, Balassagyarmat, Berettyóújfalu, Hódmezővásárhely, Kecskemét, Kisvárda, Körmend, Nagykanizsa, Újfehértó, Pécs, Sárospatak, Szarvas, Szekszárd, Székesfehérvár, Szigetvár és Zalaegerszeg. Mennyi készült el 4 év alatt?
Beszarok.Persze, különben alig lennének.
Lassan az is olyan mint egy háziorvosi igazolásBeszarok.
Azt hittem ugyan az az alkalmassági mint a ht/szerződéses állománynak.
Én is meg akartam kérdezni hogy miért a Heron van kiállítva, amikor eddig Hermes-ről volt szó... de nem volt kitől.IAI - Heron
Ezek szerint a mocsárjáró 4x4-es verzió jobban felkeltette az érdeklődést?Szerintem fedőnév.
Ha tippelnem kéne akkor RM Mission Master XT.
Ha tanultál volna az amerikai filmekből, akkor sztereotip kelet-európaiként ágyrugókhoz kötözve vizeslavórral, akksiva, sarukkal felszerelve kérdezted volna meg ugyanezt egy pincében tőlük.Én is meg akartam kérdezni hogy miért a Heron van kiállítva, amikor eddig Hermes-ről volt szó... de nem volt kitől.
A Modernizációs Intézet embereitől is megkérdeztem hogy milyen nagy hatótávolságú drónokat tesztelnek már egy hónapja a lőtereken, de azt mondták hogy ők nem tudnak semmilyen dróntesztről...
nekem volt egy fehérváron ekg pszihológus látás "balesetisebészet" (sérv és korábbi balesetek műtétekre kérdeztek rá nézték) drogtesztOda csak háziorvosi kell?
Ami Rotors and Cams de mi a különbség?Genevation cég ProTAR drónprojektje volt,
Ez ömt volt, nem?nekem volt egy fehérváron ekg pszihológus látás "balesetisebészet" (sérv és korábbi balesetek műtétekre kérdeztek rá nézték) drogteszt
majd reporvosi. mindennel mint szerdzsoként. (annyi hogy IQ teszt (vagy micsoda ) (de amikor a rendszerbe vóltam se kellett már csak bemenetin.)nem kellett mert az már megvólt meg a számítógépes sem kellet. (akikkel vóltam azoknak kellet.) fizikai meg olyan amien... Besorolás függgő akinek a füv1 is elég meg van már neki a kiképzés és csak sírt gyomlálni akarna 1-1 el is megkapja. Füv4 nek ugyan azok a követelményei mint szerdzsóként.
Hát szerinted megmondja neked?Én is meg akartam kérdezni hogy miért a Heron van kiállítva, amikor eddig Hermes-ről volt szó... de nem volt kitől.
A Modernizációs Intézet embereitől is megkérdeztem hogy milyen nagy hatótávolságú drónokat tesztelnek már egy hónapja a lőtereken, de azt mondták hogy ők nem tudnak semmilyen dróntesztről...
Kémkedünk, kémkedünk?Én is meg akartam kérdezni hogy miért a Heron van kiállítva, amikor eddig Hermes-ről volt szó... de nem volt kitől.
Itt válaszolnék egy 2013-as adattal:Mennyi katonának hiányzik még a ruházata és ez kb mibe kerúlne még ?
Gripen pilóta esete...Hát szerinted megmondja neked?