Amúgy egyltalán nem mutat rosszulAhogy elnézem a teszések számát lenne rá igény.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Amúgy egyltalán nem mutat rosszulAhogy elnézem a teszések számát lenne rá igény.
Nekem is ez a meglátásom. Majd még faragok rajta kicsit.Amúgy egyltalán nem mutat rosszul
A stanag 4569 level 6 védelem végülis megvan.Ahogy elnézem a teszések számát lenne rá igény.
Tudod, önvezetés és hibrid üzemmód.Nekem is ez a meglátásom. Majd még faragok rajta kicsit.
Befészkelte magát az agyatokba egy igen ritka de annál károsabb kártevő parazita! Nem a Zita a parazita aminek a neve T-72 és egyéb kohószökevények! Jellegzetessége, hogy kivülről kezdi rágni, emészteni a szervezetet még csak az idegrendszer meg nem marad! Látható ez @Pogány honfitársunk avatárján is!Tudod, önvezetés és hibrid üzemmód.
Ez állatkirály lenne! Jaj, de hova lett az a szép torony???Ahogy elnézem a teszések számát lenne rá igény.
Egyértelmű, mi lenne kormányváltáskor a MH-val...Már mintegy négyszázan jelentkeztek az önkéntes honvédelmi szolgálatra | Mandiner
Vadai Ágnes sokallja a katonai szolgálatért adott többletpontokat. A Gyurcsány-párti politikus szerint az új önkéntes szolgálati forma a haderő válságtünete – hangzott el az ATV-ben.mandiner.hu
No Comment
Azért a Challengereket nagyon gyorsan elvetők számára van felénk egy mondás: "Válogatós f...-nak kutyában a helye."
Ráadásul az RM megfelelő háttér lett volna hozzá.
Nem hiszek a dán és norvég Leókban, mert szerintem azokra sok jelentkező lesz.
Lehet, hogy ez egy jó lehetőség lett volna.. Ki tudja?
igaza van. de mindegy. kibaszás a felsőoktatással, ha megugrik az így felvételezők száma- gazdasági,felsoktatási állami vezetés a plafonin is van, abban reménykednek hogy marginális lesz a a jelntkezők száma a projektre, 1000 fő alatt..Már mintegy négyszázan jelentkeztek az önkéntes honvédelmi szolgálatra | Mandiner
Vadai Ágnes sokallja a katonai szolgálatért adott többletpontokat. A Gyurcsány-párti politikus szerint az új önkéntes szolgálati forma a haderő válságtünete – hangzott el az ATV-ben.mandiner.hu
No Comment
Hát, ez lesz a következő lépés. Szépen, lassan, fokozatosan csökkentve az államilag finanszírozott helyek számát. Ha csökken a helyek száma, akkor egyre nőni fog a hozzá szükséges ponthatár. A bejutáshoz pedig egyre inkább szükséges lesz a szolgálat.Én csak teljes költségtérítéssel engedném a felsőoktatásba azokat, akik nem teljesítenek önkéntes katonai szolgálatot.
Járható útnak tűnik nekem. Ausztriàban pl az idősgondozàs és a mentés csak a katonaköteles ferfiak által működik, akik nem akarnak fegyveres szolgálatot teljesiteni.Hát, ez lesz a következő lépés. Szépen, lassan, fokozatosan csökkentve az államilag finanszírozott helyek számát. Ha csökken a helyek száma, akkor egyre nőni fog a hozzá szükséges ponthatár. A bejutáshoz pedig egyre inkább szükséges lesz a szolgálat.
Ha, és amennyiben ezt jövő évtől vezetnék be, akkor azt tényleg nem bírná el a Honvédség logisztikai, és kiképzési rendszere.
Ezzel a módszerrel lehet majd egyensúlyozni a szolgálatra túljelentkezés ellen, illetve egyre több pénz kerülhet a felsőoktatási rendszerbe.
Az utóbbi években 50 és 60 ezer között jelentkeztek a felsőoktatásba.
Ha az ötletedet azonnal bejelented, akkor azonnal ennyi ember kiképzéséről kellene gondoskodnod.
Ezen kívül persze kell egy alternatív szolgálati formát is biztosítani, mert azért tényleg vannak akik alkalmatlanok a katonai szolgálatra, illetve a lányok helyzetét is rendezni kell. Az ő esetükben - bár nagyon sokan alkalmasak lehetnek a katonai szolgálatra, de - egyértelműen kevesebben, mint a férfiak.
Ha értelmes (!!!) polgári szolgálatokkal egészítik ki a rendszert, akkor sok szakmába fog ez plusz ideiglenes munkaerőt biztosítani.
Pl. az idősgondozásban.
De alternatív polg. szolg. hasznos lenne a katasztrófavédelem területén is (ahogy korábban már írtam).
Pl. az egy év letudható lenne mondjuk tűzoltóként, és a katonai szolgálathoz hasonlóan tartalékos állományba kerülnének a szolgálat után.
És a katonai szolgálathoz hasonlóan évente mondjuk minimum 1-2 hetet aktív szolgálatba kellene tölteni (az ismeretek , reflexek karbantartására). Ezek az önkéntes tűzoltók pedig később katasztrófa esetén, ideiglenes jelleggel a katonákhoz hasonlóan beránthatóak maradnak, amíg el nem érik a szolgálati korhatárt.
Pedig nem is ismerem az osztrák rendszert...Járható útnak tűnik nekem. Ausztriàban pl az idősgondozàs és a mentés csak a katonaköteles ferfiak által működik, akik nem akarnak fegyveres szolgálatot teljesiteni.
Csak józanul gondolkoztál...Pedig nem is ismerem az osztrák rendszert...
Miért nem lepődök meg, hogy ez sem tetszik neked. Csak a fikázás.igaza van. de mindegy. kibaszás a felsőoktatással, ha megugrik az így felvételezők száma- gazdasági,felsoktatási állami vezetés a plafonin is van, abban reménykednek hogy marginális lesz a a jelntkezők száma a projektre, 1000 fő alatt..
Csak annyira nem keresi az alkalmasemberanyag a honvédséget, hogy már mindennelpróbálkoznak.
Ruszinnak meg le kellett tenni a csillagokért cserébe a nagyesküt, hogy gyorsan lesz ember, aki nem Zetoron szocializálódott,ezért ez a lovon fordítva ülős ötlet,
Én a Starship Trooperses megoldásban hiszek. Letöltött katszolért állampolgárság.Én csak teljes költségtérítéssel engedném a felsőoktatásba azokat, akik nem teljesítenek önkéntes katonai szolgálatot.
Édes istenem ennyire h.....e ne legyél. Már többször kibeszéltük itt. Az fiatal szóvivő (fogalma sincs a valódi életről) meg ne beszéljen hülyeséget. Másban, más területen talán értelmesett is tud szólni. Nem tudom kik állhatnak mögötte.igaza van. de mindegy. kibaszás a felsőoktatással, ha megugrik az így felvételezők száma- gazdasági,felsoktatási állami vezetés a plafonin is van, abban reménykednek hogy marginális lesz a a jelntkezők száma a projektre, 1000 fő alatt..
Csak annyira nem keresi az alkalmasemberanyag a honvédséget, hogy már mindennelpróbálkoznak.
Ruszinnak meg le kellett tenni a csillagokért cserébe a nagyesküt, hogy gyorsan lesz ember, aki nem Zetoron szocializálódott,ezért ez a lovon fordítva ülős ötlet,