Ja ennyit tudunk mi is. Meg az RM 23-ra ígérte a prototípus leleplezését.

Érdekesség az utolsó RM prezentációban szerepelt egy fuchs 3.
Úgy tudom, ez nincs összefüggésben magyar rendszeresítéssel, de nem állítható, hogy nincs magyar vonatkozása. Remélem, hamarosan nyilvánossá lehet tenni ezt a vonalat is.

Nem tudom, de bármelyik BTR melleti katonát kérdeztem a repnapon ők azt mondták, hogy Lynx lesz nekik a BTR helyett. Hogy lesz-e kerekes azt nem tudták megmindani, még pletykákat sem hallottak. De @dudi és @krisss biztos jobban tudja, csak nem mondhat semmit.

A 218 db, mindenféle verzióban ia kiad 4 zlj-re való harcjármű parkot. Tehát nem volt nehéz a válaszuk, ha megkérdezted. :) Most 4, vagy 5 lövész zlj van, az egész Honvédségben, aktív erőként ? Tatán 1-2 ??? Debrecen, 1 ? Hódmező 2 ?

• Tetszik
Reactions: Pogány
Ezek szerint te a "ezt a vonalat" ismered, csak MÉG nem nyilvános?
Nem faggatni akarlak, csak tisztázni a státuszt.
Igen, de csak véletlenül tudtam meg és nagyon felszínesen.

Azzal talán nem sértek meg semmilyen titkot, ha elmondom: már kiszivárogtak a tárgyalási irányok a fórumra korábban.

De persze semmi nem hivatalos, amíg nincs hivatalos megállapodás róla, ez pedig általában bejelentésre kerül még aznap, amikor megköttetik a szerződés.

A Zrínyi az alapok lesznek, a térség meghatározó hadereje meg a hosszú távú cél. Építkezés van, alapok nélkül csak légvárat építhetünk. Viszont jó ha már az alapoknál isnert a cél.
Szia,

Szerintem az alap a profi vegrehajto allomany lenne, es a profiba az is bele tartozik, hogy a jo fizetes miatt lehet valogatni a jelentkezok kozott.

Szia,

Szerintem az alap a profi vegrehajto allomany lenne, es a profiba az is bele tartozik, hogy a jo fizetes miatt lehet valogatni a jelentkezok kozott.
Igen, ez is hozzátartozik. +6 havi januárban sztem jelzés értékű. A hosszú távú bérrendezés pedig kódolva van a GDP 2%-ban.Hogy miért nem azzal kezdtek, arra is van racionális magyarázat még ha akiről szól neki édeskevés.