C-17 Globemaster III (McDonnell Douglas / Boeing, USA)

Mondjuk a C-17 flotta igénybevételét és korát nézve...
Meddig húzzák a jenki gépek, A legöregebb lassan 30 éves lesz.

Ok, hogy a Galaxy-k is repülnek, de ami tovább repült, azokat kvázi újjáépítették legalább egyszer, a '80-as években és az újra-hajtóművezésnél is gondolom.

2019-ig 3,4 millió óra...
Ez ma cirka 3.7 millió lehet.

Ez gépenként kb. 17 ezer óra. A fiatalabbnál kevesebb, az öregebbnél több.

Most akkor olvasd el ez mit ir... :D
Szorol szora ugyanaz. Nagyon furan manoverezett fogalmam sincs miert. Meg a papai repter felett is el vissza korozott neha 100 csomora csokkentve a sebesseget es vegig alacsonyan. Azert valamit bufizhetnenek hogy mi volt ez megis csak a fejem felett ment ki meg jott vissza. Mondjuk az cuki hogy ilyenkor bezzeg magyar gep...
Na amugy faxan kiszurtam? Jobb vagyok mint egy radar... :D

Most akkor olvasd el ez mit ir... :D
Szorol szora ugyanaz. Nagyon furan manoverezett fogalmam sincs miert. Meg a papai repter felett is el vissza korozott neha 100 csomora csokkentve a sebesseget es vegig alacsonyan. Azert valamit bufizhetnenek hogy mi volt ez megis csak a fejem felett ment ki meg jott vissza. Mondjuk az cuki hogy ilyenkor bezzeg magyar gep...
Na amugy faxan kiszurtam? Jobb vagyok mint egy radar... :D
Biztos régi térképük volt és azon már Mo.-on voltak... :D

Na most valami megint elhuzott felettem aranylag lassan, aranylag alacsonyan kb 1000m, nem tudtam megnezni mi az, mert a padlason voltam, de Ausztria fele ment. Olyan jo oreg hangja volt mint egy disznoporzsolonek... Viszont nincs semmi a flightradaron, semmi ebben az iranyban, se ki, se be.

Ismét repkedtek Brisbane-ben

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ha minden igaz, egy RAF C17-es van Pápán.
Lehet, hogy megint az éjszaki taktikai leszállás képességet jöttek gyakorolni mint legutóbb?