Jajj, nemá! Megbántasz, ha azt gondolod komolyan írtam. Ironia volt!!!Rheinmetall, ne bizonytalannodj el.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Jajj, nemá! Megbántasz, ha azt gondolod komolyan írtam. Ironia volt!!!Rheinmetall, ne bizonytalannodj el.
Kajak kelepisti a zsótifiú? Ugyan ezzel a baromsággal kezdte zsótika is amikor beregelt, aztán csak 2 perc volt kideríteni, hogy már pár éve használjuk a rendszert...Erről anno volt szó.
- Bár magyar fejlesztés de a lengyelek rendszeresítették először a szárazföldi járművek érzékelésére tervezett AESA lokátort. Most már az MH 24. Bornemissza Gergely felderítő ezred is rendelkezik néhánnyal.
Pisti itt van a fórumon keletipisti néven.Kajak kelepisti a zsótifiú? Ugyan ezzel a baromsággal kezdte zsótika is amikor beregelt, aztán csak 2 perc volt kideríteni, hogy már pár éve használjuk a rendszert...
Nem, nem minden szar közel sem!Ezzel az a baj, hogyha egy olyan hozzá nem értő civil olvassa - mint én- akkor az jön le a cikkből, hogy szép-szép a haderő fejlesztésünk, de minden szar.
Ha igen akkor Zs vagy schizofrén és több személyisége van mint Izraelben ATGM vagy egy életművész!Kajak kelepisti a zsótifiú? Ugyan ezzel a baromsággal kezdte zsótika is amikor beregelt, aztán csak 2 perc volt kideríteni, hogy már pár éve használjuk a rendszert...
Tudom, csak általános megdöbbenés volt.Pisti itt van a fórumon keletipisti néven.
Ja az új sisak tetszikNem, nem minden szar közel sem!
(Remélem ezt olvassa mindenki akik szerint örök elégedetlen vagyok!)
Az most a kedvencem.Ja az új sisak tetszik
Valóban jó?Az most a kedvencem.
Remélem azért nem alszol vele.Mint a késbuzi ismerősöm miután megkapta az általa megálmodott teljesen egyedi séfkésétAz most a kedvencem.
Nem nem alszok vele. Aludtam már sisakban és nem olyan jó. De az biztos,hogy jó a sisak.Remélem azért nem alszol vele.Mint a késbuzi ismerősöm miután megkapta az általa megálmodott teljesen egyedi séfkését
Igen.Valóban jó?
Amúgy komolyra fordítva a szót örülök, hogy végre olyan személyi felszereléseket kaptok amivel meg vagytok elégedve.Nem nem alszok vele. Aludtam már sisakban és nem olyan jó. De az biztos,hogy jó a sisak.
Dudiék mindig különcködnekAz új plate carrier-t is megkaptátok!?
Na arra nem várok! Lehet akármilyen jó, azt adják másnak, én nem kívánom ezzel terhelni az ellátó rendszert. Tudom,hogy csekélység,de ha ennyivel hozzá tudok járulni a Zrínyi célkitűzéseinek eléréséhez akkor megteszem!Az új plate carrier-t is megkaptátok!?
Egy pár közeli fotót nyomhatnál a megfelelő topikba sisakról meg mellényről is! És nem érdekel hogy a tudjuk melyik blogon fent van! Ne sajnáld a pixeleket!Dudiék mindig különcködnek
De mi megkaptuk.
Mi a bajod vele! Szerintem eddig a legjobb!Na arra nem várok! Lehet akármilyen jó, azt adják másnak, én nem kívánom ezzel terhelni az ellátó rendszert. Tudom,hogy csekélység,de ha ennyivel hozzá tudok járulni a Zrínyi célkitűzéseinek eléréséhez akkor megteszem!
Semmi bajom nincs vele.Mi a bajod vele! Szerintem eddig a legjobb!
Az, hogy nem plate carrier, hanem védőmellény (body armor) és náluk a még könnyebb még kisebb az ideális.Mi a bajod vele! Szerintem eddig a legjobb!