A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

De hát ezt vagy ötvenszer linkelték be, csak én minimum háromszor, hogy az A4-esek tulajdonba kerülnek a végén.
Mindkét esetben tök egyértelmű volt - kivételesen - a kommunikáció.
Igen, mert mi olyan perverzek vagyunk hogy minden írást elolvasunk, minden interjút meghallgatunk a haderőfejlesztéssel kapcsolatban, ezért úgy gondoljuk hogy tudjuk hogy lesz. A katonák meg úgy vannak vele hogy úgy is csak az a biztos ami már elmúlt, addig mondhatnak bármit fentről.

@kelepisti
Ez egyre rosszabb, ahogy folyamatosan olvasom. o_O
Egyszerűen most nincs kedvem már még össze sem foglalni a hemzsegő hibákat. (a többiek már említés szintjén a legnagyobbakat kiemelték...)
DE azt, hogy belenyomsz te is egy 6mm-es aknavetőt.... ?!?!

Szerintem hagyd a francba ezt a military vonalat, mert ez így eléggé szánalmas. :(

Igen, mert mi olyan perverzek vagyunk hogy minden írást elolvasunk, minden interjút meghallgatunk a haderőfejlesztéssel kapcsolatban, ezért úgy gondoljuk hogy tudjuk hogy lesz. A katonák meg úgy vannak vele hogy úgy is csak az a biztos ami már elmúlt, addig mondhatnak bármit fentről.
Mert nálunk több a Htk és kevesebb a DK!

Erről anno volt szó.

• Bár magyar fejlesztés de a lengyelek rendszeresítették először a szárazföldi járművek érzékelésére tervezett AESA lokátort. Most már az MH 24. Bornemissza Gergely felderítő ezred is rendelkezik néhánnyal.
    dsc_0806m.jpg
Kajak kelepisti a zsótifiú? Ugyan ezzel a baromsággal kezdte zsótika is amikor beregelt, aztán csak 2 perc volt kideríteni, hogy már pár éve használjuk a rendszert...

• Tetszik
Reactions: borisz and kamm
Az új plate carrier-t is megkaptátok!?
Na arra nem várok! Lehet akármilyen jó, azt adják másnak, én nem kívánom ezzel terhelni az ellátó rendszert. Tudom,hogy csekélység,de ha ennyivel hozzá tudok járulni a Zrínyi célkitűzéseinek eléréséhez akkor megteszem!

• Tetszik
Reactions: Vogon