Neked is, csak sajnos te elég durván visszaélsz ezzel a joggal.jogodban áll hülyének lenni, de milrt vered nagydobra?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Neked is, csak sajnos te elég durván visszaélsz ezzel a joggal.jogodban áll hülyének lenni, de milrt vered nagydobra?
Bizisten nem lestem, csak - szokás szerint - jó sokáig pötyögtem...Na gyorsan összefoglalom.
A Szittya lövész zászlóalj egy szervezeti felépítést takar, ami alatt egy kicsit megkavart könnyű gépjárművekkel felszerelt lövész zászlóalj és a nagy számú kézzel cipelhető kollektív tűzfegyverrel van felszerelve. Az inspirációt a lengyelek hasonló felépítésű területvédelmi egységei adták többek közt.
Ezek nem a jelenlegi alakulatok megbuzerálásai hanem új alegységek lesznek majd egyszer. (az, hogy a tartalékosok is így fognak-e szerveződni tudja a rosseb egyelőre nekem logikus lenne)
A gépesítés és a fegyverzet jelenleg még alakul egyelőre az elképzelés került bemutatásra.
Nope.Bizisten nem lestem, csak - szokás szerint - jó sokáig pötyögtem...
Szerintem az debreceni dandár egyik (talán pont a debreceni) zászlóalja lesz a pilot zászlóalj. Ugyebár Hódmező 2 lövész zászlóalja (+ az egy tatai) kapja a Lynx-eket. Tehát nagyon más már nem maradna...
A 88-as már szerintem túlzottan összenőtt a különlegesekkel.Ez érdekes.
A cikk eredeti verziójában szerepelt utalás a Magyar Honvédség Szittya lövész koncepciójára, amelyet elegendő információ hiányában eltávolítottunk
Már nem emlékszek mi volt erről a cikkben, pedig olvastam....talán a fegyverek???
De nem az ennek a szittya lövész koncepció lényege, hogy ők adják a könnyű dandárt??? És akkor 3 dandáros felállás lesz, plusz a különlegesek Szolnokról???
Akkor csak az új létrejövő lövészzászlóaljak lesznek az alanyok. Nem hinném, hogy egy ilyen koncepció mögé ne raknának hivatásos zászlóalj(aka)t.
Akkor ne hidd, te dolgod.Akkor csak az új létrejövő lövészzászlóaljak lesznek az alanyok. Nem hinném, hogy egy ilyen koncepció mögé ne raknának hivatásos zászlóalj(aka)t.
@kelepisti azért van bőven pontatlanság. Az állománytól nem hagytak kérdezni ?
Húbaszki... Vártam, hogy valaki belinkeli. Szóval:
A Gidránról van valami konkrét tapasztalat, hogy borulékony? Vagy csak @kelepisti gondolja azt, a jármű felépítése miatt?@kelepisti azért van bőven pontatlanság. Az állománytól nem hagytak kérdezni ?
Az utóbbi, sokkal jobban viselkedik terepen mint egy BTR. (mondjuk azt nem nehéz)A Gidránról van valami konkrét tapasztalat, hogy borulékony? Vagy csak @kelepisti gondolja azt, a jármű felépítése miatt?
Főleg, hogy azért fog eltérni a beltere mert nem ugyan azt a kommunikációs rendszert rendeltük hozzá mint a bw....Húbaszki... Vártam, hogy valaki belinkeli. Szóval:
"A harcjármű belülről eltér a magyar verziótól, ami nem véletlen, mert sajnos nem biztos, hogy azok a katonai eszközökről amiket rendszeresítünk nem kerülnek adatok akár orosz, akár kínai kezekbe. Értse ezt mindenki úgy ahogy akarja."
Ezt Kovács Gyulától láttam egyszer, nem gondoltam, hogy lesznek mások, akik idáig süllyednek. Úgy látszik az ellenzéki buborékban ez azóta elfogadottá vált...
Tárgyi tévedések is vannak, meg aztán ez az állandó belpol részemről azt eredményezte, hogy ez a blog kikerült a könyvjelzőim közül.
Diplomatikusan fogalmazol.Nem akarok senkit bántani de tel van baromsággal.
Ahogy szoktam.Diplomatikusan fogalmazol.
2015-óta van rendszerben itthon...Erről anno volt szó.
- Bár magyar fejlesztés de a lengyelek rendszeresítették először a szárazföldi járművek érzékelésére tervezett AESA lokátort. Most már az MH 24. Bornemissza Gergely felderítő ezred is rendelkezik néhánnyal.
Hát elég hányingerkeltő ez a stílus, ráadásul eddig semmit nem tudtunk arról, hogy belassult a Bren-ek gyártása, meg nem mi gyártjuk a csövet, nem vagyunk képesek az alkatrészeket rendesen legyártani... Ez tényleg így lenne?@kelepisti azért van bőven pontatlanság. Az állománytól nem hagytak kérdezni ?