Kezdetnek -mint a lengyeleknél-, aztán jöhet az NMS!Azért az már eléggé dzsihád lenne
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Kezdetnek -mint a lengyeleknél-, aztán jöhet az NMS!Azért az már eléggé dzsihád lenne
Amúgy most is volt kint hilux.Kezdetnek -mint a lengyeleknél-, aztán jöhet az NMS!
Csak szólok, hogy tudok keletről nagy mennyiségben dömping áron Humvee-t és Ford illetve Toyota pickup-t. Ha érdekli a Honvédséget dobjon egy privát üzit Afganisztán címmel és lebótoljukMeglátjuk majd hogy lesz. Lehet befigyel valami olcsóbb terepjáró?
Majd mikor a személyi felszerelésetek kiegészül egy pár strandpapuccsal, az már jelzésértékű leszAzért az már eléggé dzsihád lenne
jogodban áll hülyének lenni, de milrt vered nagydobra?Gyalázat !!! Mindent tönkre tennének, amit 2016 óta felépítettünk és építünk.
Én sem gondolom, hogy egy kormányváltás esetén az egész haderőfejlesztést lehúznák a klotyón, dehogy nem ugyanúgy folytatódna tovább abban biztos vagyok.jogodban áll hülyének lenni, de milrt vered nagydobra?
izé,, esetükben illene dedikálni, HOL akarnák bevetni őket, és úgy felszerelni, ld 25, hegyi ho, asszami lövészek, airborne csapatok... vagy mi?Ha nem alföldön kívánjuk bevetni őket akkor a dombvidék én és ott is vannak vízfolyások csak keskenyebbek. Ergo azokon is at kell menni, de ha nincs híd hogyan?
És az a 21 században a térség meghatározó haderejénél, az realitás?Veszünk annak a pár zászlóaljnak több száz Gidránt vagy a másikat? Mert egy szakasznak kell 7 vagy 8 Gidrán a szakasztörzs méretétől függően. Ha támogató rajt is akarsz akkor meg adj hozzá még 2-t. Akárki akármit mond szerintem nem veszünk ennyit. Amit el tudok képzelni az az, hogy kapnak szakaszonként 2db RÁBA H14-et vagy URAL-t, de csak nagyon nagy jóindulattal. A realitásoknál maradva ezek a zászlóaljak bizony gyalogolni fognak.
szép lesz az a Maróth szám felveszem majd videóra.. d emiből gondolod.,ha Őpohossága nyer. lesz pénz a seregre?Én sem gondolom, hogy egy kormányváltás esetén az egész haderőfejlesztést lehúznák a klotyón, dehogy nem ugyanúgy folytatódna tovább abban biztos vagyok.
Mindenesetre jelenleg annyi esély van arra, hogy leváltsák jövő tavasszal a Fideszt, mint annak,hogy Maróth Gáspár a Hősök terén szteppelve sorolja fel a regisztrált HTKA tagok nick nevét ABC sorrendben, az RTL Klub kamerái előtt...
Én sem gondolom, hogy egy kormányváltás esetén az egész haderőfejlesztést lehúznák a klotyón, dehogy nem ugyanúgy folytatódna tovább abban biztos vagyok.
Mindenesetre jelenleg annyi esély van arra, hogy leváltsák jövő tavasszal a Fideszt, mint annak,hogy Maróth Gáspár a Hősök terén szteppelve sorolja fel a regisztrált HTKA tagok nick nevét ABC sorrendben, az RTL Klub kamerái előtt...
Többek között abból, hogy a német és a multinacionális nagytőke nem megy innen sehova, és O.V annyit fog engedni az EU-k, hogy újra jöjjenek az EU-s pénzek, sok mindent lehet mondani róla de azt, hogy hülye lenne és ,hogy ne érezné meddig lehet elmenni azt nem....szép lesz az a Maróth szám felveszem majd videóra.. d emiből gondolod.,ha Őpohossága nyer. lesz pénz a seregre?
Na máshoz ne nyúljanak!Én azt hallottam , hogy a PTSZ-n jó munkát végeztek,az is tény, hogy ebben a technikában van gyakorlatuk.
Csíkos kínaival!Majd mikor a személyi felszerelésetek kiegészül egy pár strandpapuccsal, az már jelzésértékű lesz
Ja csak közben a nyugdíjasok mindegyike kap 80.000.- ft novemberbe, jövő februárba minimum fél havi nyugdíjat de esélyes egy + teljes havi nyugdíj a gyerekes családok visszakapják februárban az előző évi SZJA-t a fegyveres erők dolgozóinak jó része a hathavi fegyverpénzt stb.Ezekután az ellenzéknek egy kormányváltásra annyi esélye van mint légömbárusnak a nyilzáporban....Azért egész nagy ötlet volt az összefogás, így pl szeptemberben fej-fej mellett volt a kormány-ellenzék:
"Minden hónapban az a tapasztalat, hogy a Fidesz–KDNP, illetve a hat együttműködő ellenzéki párt közös listáját szinte azonos arányban támogatják, az eltérések statisztikai értelemben nem számottevők. Most
SZEPTEMBERBEN AZ ELLENZÉKET A TELJES NÉPESSÉG 38 SZÁZALÉKA TÁMOGATJA, A KORMÁNYPÁRTOKAT 37 SZÁZALÉK.
Ha a választáson való részvételüket biztosra ígérőket és már elköteleződött szavazókat vesszük alapul, akkor körükben mindkét politikai oldal 49-49 százalékra számíthatna."
Nézd a szovjet haditechnikában van bőven tapasztalatuk és szakmai gyakorlatuk és mint a PTSZ felújjítás is mutatja ha a körmükre néznek képesek normális munkát végezni.Természetesen a korszerű elsősorban nyugati haditechnika már más kávéház lenne...Na máshoz ne nyúljanak!
Az ótvar nevű zászlóaljakról van szó nem a KRDD-ről.És az a 21 században a térség meghatározó haderejénél, az realitás?
Most a krdd-beszélünk?
Zászlóaljak?
a német multi nagyonsokszázalékban autóipart és beszállítókat jelent, szerinted megteszik hogy villanyautó miatt bezárják a német gyárakat, és átépítik arra a magyar üzemeket?Többek között abból, hogy a német és a multinacionális nagytőke nem megy innen sehova, és O.V annyit fog engedni az EU-k, hogy újra jöjjenek az EU-s pénzek, sok mindent lehet mondani róla de azt, hogy hülye lenne és ,hogy ne érezné meddig lehet elmenni azt nem....
de,Azt láttam az oldalon, hogy sok nemzet zászlója ott van a felsőkön, de nem gondoltam volna, hogy ezt így szabadon bárki rányomtathatja pl egy felsőre..m
Ja csak közben a nyugdíjasok mindegyike kap 80.000.- ft novemberbe, jövő februárba minimum fél havi nyugdíjat de esélyes egy + teljes havi nyugdíj a gyerekes családok visszakapják februárban az előző évi SZJA-t a fegyveres erők dolgozóinak jó része a hathavi fegyverpénzt stb.Ezekután az ellenzéknek egy kormányváltásra annyi esélye van mint légömbárusnak a nyilzáporban....
Ok a magyar honvédség melyik létező vagy leendő alakulata ez?Az ótvar nevű zászlóaljakról van szó nem a KRDD-ről.