de,Azt láttam az oldalon, hogy sok nemzet zászlója ott van a felsőkön, de nem gondoltam volna, hogy ezt így szabadon bárki rányomtathatja pl egy felsőre..m
nem jogvédett, és nem rendszeresített ruhadarab
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
de,Azt láttam az oldalon, hogy sok nemzet zászlója ott van a felsőkön, de nem gondoltam volna, hogy ezt így szabadon bárki rányomtathatja pl egy felsőre..m
Ja csak közben a nyugdíjasok mindegyike kap 80.000.- ft novemberbe, jövő februárba minimum fél havi nyugdíjat de esélyes egy + teljes havi nyugdíj a gyerekes családok visszakapják februárban az előző évi SZJA-t a fegyveres erők dolgozóinak jó része a hathavi fegyverpénzt stb.Ezekután az ellenzéknek egy kormányváltásra annyi esélye van mint légömbárusnak a nyilzáporban....
Ok a magyar honvédség melyik létező vagy leendő alakulata ez?Az ótvar nevű zászlóaljakról van szó nem a KRDD-ről.
A BMW milyen üzemet épít Debrecenbe olyat amelyik villanyautó előállítására is képes, és én még úgy látom, minimum 10-15 évig a hibrid éra velünk lesz és oda kell belsőégésű motor.Amúgy abban igazad van, hogy a villanyautóhoz kevesebb alakatrész kell.a német multi nagyonsokszázalékban autóipart és beszállítókat jelent, szerinted megteszik hogy villanyautó miatt bezárják a német gyárakat, és átépítik arra a magyar üzemeket?
Az "ótvar" alapján a tartalékosok.Ok a magyar honvédség melyik létező vagy leendő alakulata ez?
Ja és én ezt úgy mondom, hogy itt rólam sok mindenki tudja, hogy nem vagyok Fidesz hívő, de szerintem a tényeket nem lehet és teljesen felesleges megszexuálni....Így aztán én úgy gondolom, hogy nagymamád még jövő ilyenkor is ellenzéki leszNagyanyám ennek ellenére marad ellenzéki......De nagyon remélem, hogy igazad lesz végül
Vagy a Szittya nevüre.Az "ótvar" alapján a tartalékosok.
Azt a kormányváltás nélkül is lehetne....!Én sem gondolom, hogy egy kormányváltás esetén az egész haderőfejlesztést lehúznák a klotyón, dehogy nem ugyanúgy folytatódna tovább abban biztos vagyok.
Mindenesetre jelenleg annyi esély van arra, hogy leváltsák jövő tavasszal a Fideszt, mint annak,hogy Maróth Gáspár a Hősök terén szteppelve sorolja fel a regisztrált HTKA tagok nick nevét ABC sorrendben, az RTL Klub kamerái előtt...
Ok a magyar honvédség melyik létező vagy leendő alakulata ez?
A Szittya az ótvar név. Bocs Szittya, de ez van. Így elnevezni zászlóaljakat primitívség 2021-ben.Az "ótvar" alapján a tartalékosok.
Na most melyik zászlóaljak lesznek ezek?A Szittya az ótvar név. Bocs Szittya, de ez van. Így elnevezni zászlóaljakat primitívség 2021-ben.
Lesznek Szittya nevű könnyűlövész zászlólajak. Tök mind1,hogy tartalékos vagy sem, ez a névadás primtív populista marhaság.Na most melyik zászlóaljak lesznek ezek?
Én elvesztettem a fonalat. Azt hittem az elején ez csak vicc.
Amúgy mi nem lenne ótvar? Mi lenne elfogadható?A Szittya az ótvar név. Bocs Szittya, de ez van. Így elnevezni zászlóaljakat primitívség 2021-ben.
Szerintem felesleges ennyire erőltetni ezeket az elnevezéseket van normális katonai terminológia a magyar honvédségben,nyugodtan lehetne használni, csak mint a tüzet kerüli a jelenlegi vezetés pl a könnyű lövész elnevezéstAmúgy mi nem lenne ótvar? Mi lenne elfogadható?
Ezt már ezerszer átrágtuk.Szerintem felesleges ennyire erőltetni ezeket az elnevezéseket van normális katonai terminológia a magyar honvédségben,nyugodtan lehetne használni, csak mint a tüzet kerüli a jelenlegi vezetés pl a könnyű lövész elnevezést![]()
2000 éve letelepedett keresztény ország/nép vagyunk, a fenének erőltetjük ezt a sok nomád lószart?Amúgy mi nem lenne ótvar? Mi lenne elfogadható?
Neked nem tetszik, nekem bejön. Kár ezen ennyi rágódni.2000 éve letelepedett keresztény ország/nép vagyunk, a fenének erőltetjük ezt a sok nomád lószart?
Ott vannak könnyűgyalogosnak például a hajdú, hová kell annál jobb név?
A terepminta jogvédett amúgy.de,
nem jogvédett, és nem rendszeresített ruhadarab
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..