W
Wilson
Guest
Csak tökéletesNem vagyok különleges katona, ha erre akartál utalni.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Csak tökéletesNem vagyok különleges katona, ha erre akartál utalni.
Benne, benne kellett kennie műveleti területen (ez a dánok saját nemzeti protokollja). Mondta is a dán katona,hogy ő személy szerint köszöni szépen nem használná őket.Rajtam is.
Benne voltak a side betétek?
@kelepisti
Hát nem egy operátoros setupjuk van az biztosBenne, benne kellett kennie műveleti területen (ez a dánok saját nemzeti protokollja). Mondta is a dán katona,hogy ő személy szerint köszöni szépen nem használná őket.
Különösen, hogy 200 ezer a 100 és csak a teljes csomagra van megadva...9. A 100.000es Bren licensz nincs veszélyben. Nem kerülnek kivonásra, csak a jövő érdekében keresnek hazai fegyvert. A Gestamen max. párhuzamosan lenne rendszeresítve a Brennel, mondjuk pl. a tartalékosoknál. De ez még a jövő, ha és amennyiben majd beválik.
Nekem még olyat is mondtak, hogy saját kommunikációs rendszert fejlesztünk hozzá, ezért nem vettük meg a németet. Ahogy a Gidránba is saját kommunikációs eszközök kerültek. A SitaWare Frontline vagy más Battlefield Management rendszert sem vettük meg, majd fejlesztünk sajátot, hogy még a németek se tudják mit hogy csinálunk. De hogy ez tényleg így van-e, azt nem tudom. lehet hogy csak nem a megfelelő információk jutottak el ahhoz akivel beszélgettem és abból ő ezt az összképet alakította ki magának.Főleg, hogy azért fog eltérni a beltere mert nem ugyan azt a kommunikációs rendszert rendeltük hozzá mint a bw....
Nagyon hasonlóan látom....Húbaszki... Vártam, hogy valaki belinkeli. Szóval:
"A harcjármű belülről eltér a magyar verziótól, ami nem véletlen, mert sajnos nem biztos, hogy azok a katonai eszközökről amiket rendszeresítünk nem kerülnek adatok akár orosz, akár kínai kezekbe. Értse ezt mindenki úgy ahogy akarja."
Ezt Kovács Gyulától láttam egyszer, nem gondoltam, hogy lesznek mások, akik idáig süllyednek. Úgy látszik az ellenzéki buborékban ez azóta elfogadottá vált...
Tárgyi tévedések is vannak, meg aztán ez az állandó belpol részemről azt eredményezte, hogy ez a blog kikerült a könyvjelzőim közül.
Saját BMS rendszer lesz.Nekem még olyat is mondtak, hogy saját kommunikációs rendszert fejlesztünk hozzá, ezért nem vettük meg a németet. Ahogy a Gidránba is saját kommunikációs eszközök kerültek.
A SitaWare Frontline vagy más Battlefield Management rendszert sem vettük meg, majd fejlesztünk sajátot, hogy még a németek se tudják mit hogy csinálunk. De hogy ez tényleg így van-e, azt nem tudom. lehet hogy csak nem a megfelelő információk jutottak el ahhoz akivel beszélgettem és abból ő ezt az összképet alakította ki magának.
Nem de nagyon modern szerintem.Hát nem egy operátoros setupjuk van az biztos
Majd a @kamm megirja hogy egy ilyet miben irnak mert gondolom nem Java-ban toljak.Saját BMS rendszer lesz.
Nekem is nagyon nagy kedvenc és már jó tíz éves az a mellény. Eléggé örökzöldre sikerültNem de nagyon modern szerintem.
És miért nem jó a német?Saját BMS rendszer lesz.
Meg kell venni drága pézér és évekkel ezelőtt el lett döntve, hogy hazai lesz.És miért nem jó a német?
Sokmindenki hallott sokmindent sokmindenről. Hivatalos információ a cseh gépek beszerzéséről nincs, tényszerűen annyit lehet tudni, hogy magyar tulajdonosé most már az AV.Nagyon hasonlóan látom....
Viszont ez megfogta a figyelmem : "Márpedig a Német harckocsik és francia helikopterek, cseh repülőgépek árát nem forintban mérik (illetve a mi adóforintjainkban) hanem bizony kemény valutában."
Itt a cseh gépekre gondolok,hogy mintha hallott volna esetleg valami konkrétumot,úgy hangzik.!?
Akkor ezek szerint tényleg lesz valami AV deal...?
Természetesen ismerem az elmúlt napok történéseit,de ott még semmi konkrét nem hangzott el.
Amugy Abrams-hoz is irhatnak a lengyelek sajatot vagy az nem lenne demokratikus szoftver?Meg kell venni drága pézér és évekkel ezelőtt el lett döntve, hogy hazai lesz.
Köszi így értem! Magyar gyártmány! Minden szempontból! De attól még jó nem? Minőségére meg tartósságára leszek kíváncsi! A sisaknak nagyon örülök az nekem is tetszik!
Ezekből a rendszerekből (BMS) érdemes hazait választani. A hardver az tök mind1 milyen, ha kielégíti az igényeket, de a szoftver az legyen hazai.És miért nem jó a német?
En is azt hittem hogy horvat vagy szloven.Ki gyártja?