Köszi így értem! Magyar gyártmány! Minden szempontból! De attól még jó nem? Minőségére meg tartósságára leszek kíváncsi! A sisaknak nagyon örülök az nekem is tetszik!
Ki gyártja?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Köszi így értem! Magyar gyártmány! Minden szempontból! De attól még jó nem? Minőségére meg tartósságára leszek kíváncsi! A sisaknak nagyon örülök az nekem is tetszik!
Ezekből a rendszerekből (BMS) érdemes hazait választani. A hardver az tök mind1 milyen, ha kielégíti az igényeket, de a szoftver az legyen hazai.És miért nem jó a német?
En is azt hittem hogy horvat vagy szloven.Ki gyártja?
És ez teljesen kompatibilis lesz a többi NATO tag rendszerével?Arra gondolok elsősorban ha mondjuk pl a magyar Leók együttműködnek a lengyel és amcsi Abrams-l, akkor minden gond nélkül kompatibilisek egymással a klf harctéri információs rendszerek,így a magyar Leók is megkapják pl az amerikai tankokban is rendelkezésre álló harctéri információkat és ugyanez visszafele is működik, vagy a NATO-n belül ez még nincs "összefésülve" és ez még a jövő zenéje?Saját BMS rendszer lesz.
A sisak horvát.En is azt hittem hogy horvat vagy szloven.![]()
A NATO-ban szinte mindenre van szabvány - gondolom előre lehet tudni milyen kell legyen a BMS-ünknek, hogy tudjon csatlakozni más rendszerekhez...És ez teljesen kompatibilis lesz a többi NATO tag rendszerével?Arra gondolok elsősorban ha mondjuk pl a magyar Leók együttműködnek a lengyel és amcsi Abrams-l, akkor minden gond nélkül kompatibilisek egymással a klf harctéri információs rendszerek,így a magyar Leók is megkapják pl az amerikai tankokban is rendelkezésre álló harctéri információkat és ugyanez visszafele is működik, vagy a NATO-n belül ez még nincs "összefésülve" és ez még a jövő zenéje?
Ha nem kompatibilis nincs értelme az egésznek.És ez teljesen kompatibilis lesz a többi NATO tag rendszerével?Arra gondolok elsősorban ha mondjuk pl a magyar Leók együttműködnek a lengyel és amcsi Abrams-l, akkor minden gond nélkül kompatibilisek egymással a klf harctéri információs rendszerek,így a magyar Leók is megkapják pl az amerikai tankokban is rendelkezésre álló harctéri információkat és ugyanez visszafele is működik, vagy a NATO-n belül ez még nincs "összefésülve" és ez még a jövő zenéje?
ANRO-Ruha kft.Ki gyártja?
Akkor az emlegetett jövőbeli magyar műhold sem véletlen?A BMS rendszert ne úgy képzeljétek el, hogy hardver specifikus simán rárakod a legtöbb számítógépre és a kommrendeszeren keresztül rádiót továbbítja az adatot. Szerencsésebb országban műholdon kevéséb szerencsésen földi rádiórendszerre kiépített harctéri adathálózaton.
Azért kérdezem mert olvastam egy tanulmányt a harctéri információs rendszerekről, ahol azt írta a szerző, hogy egy közös NATO hadművelet esetén, minden ország a saját informatikai rendszerét igyekszik majd preferálni, de mivel ebben is az erősebb kutya szexuál elve áll fent így a kisebb országoknak a nagyokhoz kell majd idomulniuk.Ha nem kompatibilis nincs értelme az egésznek.
Azért kérdezem mert olvastam egy tanulmányt a harctéri információs rendszerekről, ahol azt írta a szerző, hogy egy közös NATO hadművelet esetén, minden ország a saját informatikai rendszerét igyekszik majd preferálni, de mivel ebben is az erősebb kutya szexuál elve áll fent így a kisebb országoknak a nagyokhoz kell majd idomulniuk.
Nem a link-16on keresztül megy egymás BMS-rendszerébe az adat?Szerintem itt az alapok azonosak.
Mesélhetnék egy ácsról és az új láncfűrészéről.Remélem azért nem alszol vele.Mint a késbuzi ismerősöm miután megkapta az általa megálmodott teljesen egyedi séfkését
![]()
jogodban áll hülyének lenni, de milrt vered nagydobra?
a német multi nagyonsokszázalékban autóipart és beszállítókat jelent, szerinted megteszik hogy villanyautó miatt bezárják a német gyárakat, és átépítik arra a magyar üzemeket?
A sisak horvát.
A Szittya az ótvar név. Bocs Szittya, de ez van. Így elnevezni zászlóaljakat primitívség 2021-ben.
Amúgy mi nem lenne ótvar? Mi lenne elfogadható?
Sestan-BuschKi gyártja?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..