B-2 Spirit (Northrop Grumman,USA)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ezért fantáziálnak néhányan arról, hogy így fog kinézni az új kínai bombázó...

161415907_1676655069205245_5248909389803925618_n.png

Állítólag három B-2 Spirit érkezett Izlandra!

Nem értem ezt a Maxwell és orosz fizikus dolgot. Nem egyértelmű enélkül is, hogy ha elfordítod a tükröt, akkor nem tükrözi vissza a zseblámpa fényét?
Azt gondoltam, elsőre az volt a fő kérdés, hogy lehet-e elforgatott tükrökből repülőképes cuccot építeni?. Az F-117es így is nézett ki.

Valószínűleg egérrel húztad bele a képet a hozzászólás ablakba. Ha így posztolsz képet, akkor nem mindig és mindenkinek jelenik meg. Jobb egérgomb a képen, képhivatkozás másolása, kép beszúrása gomb a hozzászólás ablakban, link beszúrása. Vagy csak simán másold be a kép linkjét a hozzászólásba. Ezek általában jól működnek.

• Tetszik
Reactions: Centquri prime
Valószínűleg egérrel húztad bele a képet a hozzászólás ablakba. Ha így posztolsz képet, akkor nem mindig és mindenkinek jelenik meg. Jobb egérgomb a képen, képhivatkozás másolása, kép beszúrása gomb a hozzászólás ablakban, link beszúrása. Vagy csak simán másold be a kép linkjét a hozzászólásba. Ezek általában jól működnek.
mindig a kep beszuras gombot szoktam hasznalni...akor vmi mas gond lehet

• Tetszik
Reactions: Terminator
Idáig az egyik leghülyébb nyelvezetű cikk:

@jogalappal utána járt és azt találta, hogy Kovacs Ferenc (a cikk szerzője), nemcsak hülye, de google fordítózni is alapszinten tud.

Nem most nem zuhant le majdnem egy amerikai lopakodó :D :cool: