Láthatólag Németország-Szlovénia-Horvátország az esélyes.
Tudsz már valamit, hogy szomszédnak mondod Németországot?

Láthatólag Németország-Szlovénia-Horvátország az esélyes.

Ezek az országok voltak mindig német orientációjúak a környéken.Tudsz már valamit, hogy szomszédnak mondod Németországot?![]()

Orosz(új) katonai filmek mindig jobbak a gagyi amerikai filmeknél, ahol a"rossz fiúk" 2 m-ről nem találják el a "jó fiút". A"jó fiú" egy lövéssel leterít 5 "rossz fiút" 50m-ről...stbCsak egy film és lehet volt is már, de szerintem nem rossz![]()
Orosz(új) katonai filmek mindig jobbak a gagyi amerikai filmeknél, ahol a"rossz fiúk" 2 m-ről nem találják el a "jó fiút". A"jó fiú" egy lövéssel leterít 5 "rossz fiút" 50m-ről...stb
Nincs olyan gagyi szinten, jobban ki van dolgozva, realisztikus értéket ad.Orosz filmekben nem így van?
elképesztően pofátlanok:![]()
Gázos ügy: nem tetszik Ukrajnának a magyar lépés
Az ukrán külügyminisztérium hétfőn kiadott nyilatkozatában nemtetszésének adott hangot amiatt, hogy szeptember 27-én újabb hosszú távú szerződést kötött a magyar kormány az orosz Gazprommal földgáz szállítására. Az ukrán külügyminisztérium közölte: nem csupán meglepettek és csalódottak a magyar...kiszo.net
Magyar belügy, hogy kivel, mikor és milyen szerződés van aláírva. Ezek az idióták túl sokat képzelnek magukról. Azt hiszik minden és mindenki körülöttük forog.![]()
Az ukrán külügyminisztérium hétfőn kiadott nyilatkozatában nemtetszésének adott hangot amiatt, hogy szeptember 27-én újabb hosszú távú szerződést kötött a magyar kormány az orosz Gazprommal földgáz szállítására. Az ukrán külügyminisztérium közölte: nem csupán meglepettek és csalódottak a magyar...kiszo.net
![]()
Magyar reakció:![]()
Persze, hogy tud. Annektálni fogjuk Ausztriát. Nem igaz, hogy nem tudtál róla!Tudsz már valamit, hogy szomszédnak mondod Németországot?![]()

ezt az embert szívesen látnám miniszterelnöknekMagyar reakció:
Magyar belügy ebben igazad van, csak hát ha a magyar gáz már nem Ukrajnán keresztül halad át akkor az már zsebbevágó kérdés lesz az ukriknak...Magyar belügy, hogy kivel, mikor és milyen szerződés van aláírva. Ezek az idióták túl sokat képzelnek magukról. Azt hiszik minden és mindenki körülöttük forog.
A válasz majdnem jó volt, csak nem kellett volna belevinnie egy magyarázkodó stílust a közepébe, hanem végig támadnia kellett volna.Magyar reakció:
Egy centet nem érdemelnek a tranzitdíjból nem még évi 3 milliárd USD-t. 30 éve az Oroszok etetik az ukránokat.Magyar belügy ebben igazad van, csak hát ha a magyar gáz már nem Ukrajnán keresztül halad át akkor az már zsebbevágó kérdés lesz az ukriknak...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..