@szzsolt81 tényleg tök normális hangnemben kérdezem! Miért jársz te erre a fórumra?! Mert, ha ennyire negatív érzelmeket táplálsz mindennel szemben ami magyar és hazai, akkor én a helyedben szégyellném magamat! Szégyellném egyáltalán magyarul leírni mindazt amit gondolok! Ha magyarnak vallod magadat, akkor teszem fel a kérdést számodra a magyar nép tragédiái nem személyes tragédia? Téged nem érint? Szégyen!!!! Menj keress magadnak hozzád hasonló érzelmű és beállítottságú embereket, itt mi nem vagyunk vevők az ilyen és ehhez hasonló hozzászólásokra miket néha itt levágsz!
Szerintem még szzsoltoknak is van helye ezeken a fórumokon.
Na de nem azért mert mazohista vagyok és szívesen olvashatom amiket ír. Én hiszek abban hogy minden véleményt meg kell hallgatni nehogy egy ún véleménybuborékba kerüljünk. Ha csak a tenni akaró pozitív beállítottságú emberek fórumoznának itt akkor azt gondolhatnánk hogy mindenki ilyen.
A valóságban persze nagyon sok szzsolt rohangál civilben és egyenruhában is és legnagyobb sajnalatunkra az ő szavazatuk pont annyit ér mint akármelyikünké.
Fel kell készülni arra hogy ilyen felvetésekkel fogunk találkozni akárhol kis hazánkban.
Szóval felfogható úgy is hogy ez egy kiképzés. Egy önuralomtréning és egy lelkierő fejlesztő foglalkozás.
Aki szereti a kihívásokat annak harcra fel, aki nem az meg tiltsa le.