Mármint a szittyában?A támogató rajokat mi szállítja?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mármint a szittyában?A támogató rajokat mi szállítja?
Albánia környékéről.Akkor a romulánok honnan keveredtek ide?
Igen. De elvben is. Azonos járművel mennek?Mármint a szittyában?
Nézőpont kérdése az ajándékozás ugyanis mielőtt átadtuk volna a tankokat az USA ha jól emlékszem 2,5 millió dollárt fizet a tankokon a Currus által elvégzett "felújításokért".El tudod képzelni milyen mértékű és minőségű felújítások voltak ezek..Ja és ezek hadrendből kivont "letárolt" 72-k voltak...Az Orbán Balázs interjúban ez mi ez? Az aktív szolgálatban álló gépekre gondolt?
Jelenleg nincs ilyen felépítésű szakasz.A jelenlegi szakaszban a páncéltörő és a könnyű aknavetős raj az egy-egy BTR? Tehát:
Vagy a pct és av együtt utazik?
- szktörzs BTR (benne a mesterlövésszel)
- lövészraj BTR
- lövészraj BTR
- lövészraj BTR
- pct raj BTR
- av raj BTR
Idáig azt hittem, hogy a klingonok rokonai és régen arra felé laktak.Albánia környékéről.
Nézőpont kérdése az ajándékozás ugyanis mielőtt átadtuk volna a tankokat az USA ha jól emlékszem 2,5 millió dollárt fizet a tankokon a Currus által elvégzett "felújításokért".El tudod képzelni milyen mértékű és minőségű felújítások voltak ezek..Ja és ezek hadrendből kivont "letárolt" 72-k voltak...
Azonossal.Igen. De elvben is. Azonos járművel mennek?
A század támogató szakasza is BTR-el megy most nem?
Nem.Egyszeruen elfelejtik,hogy már a Vajda orszaglasa alatti diszkréten eladott 80 dh-rotMármint a darabszámra akartam rákérdezni.
Az akkori T-72-esek kétharmada. Ebből az következik, hogy a jelenlegi 30 szolgálatban lévő van összesen vagy járóképes ennyi volt? Tudom a számításokat, hogy mikor mennyit vettünk és hivatalosan mennyit adtunk el. És abból Pogányék azt hozták ki, hogy 75 darab környékén van jelenleg Mzárolttal együtt -kétséges hadrafoghatósággal-, de ha ez így van, akkor Iraknak az állomány felét adtuk oda.
Így már érthető, mi az, ami nekem nem világos?
Értelmetlen úgy kísérletezni, hogy az állomány is ellene van.végre merünk kísérletezni és esetleg új dolgokba belevágni.
Ne nézd, hogy most mi volt ott nem érdemes.A szittyáról beszélünk! 2x60mm av és 2xCG pct.
azt engedd el , abból amit láthattál ne vonj le következtetést mert még minden fog változni (remélem a név is de arra sok esélyt nem látok)A szittyáról beszélünk! 2x60mm av és 2xCG pct.
Nem feltétlen. De az lenne a normális ha így lenne.Igen. De elvben is. Azonos járművel mennek?
A század támogató szakasza is BTR-el megy most nem?
Nem tudom mi lesz a vége az alakuló könnyűgyalogságunknak, de a szállításukra én is a 6 kerekű harcjárművet preferálnám. Igaz, nem német eszközt vennék nekik. A franciáktól a Mistral van, tehát velük is együttműködünk kissé katonai beszerzések terén. Én náluk láttam egy szerintem egész komoly APC kategóriás járművet a könnyűlövész rajok szállítására. Konkrétan erre gnodolok.
Nekem tetszik de szóvolt róla itt hogy elöl túl nagy a szélvédő nem előnyös de Pars 6x6 -on kivül nem tudom van e olyan Apc amely periszkópos.Nem tudom mi lesz a vége az alakuló könnyűgyalogságunknak, de a szállításukra én is a 6 kerekű harcjárművet preferálnám. Igaz, nem német eszközt vennék nekik. A franciáktól a Mistral van, tehát velük is együttműködünk kissé katonai beszerzések terén. Én náluk láttam egy szerintem egész komoly APC kategóriás járművet a könnyűlövész rajok szállítására. Konkrétan erre gnodolok.
Nekem tetszik de szóvolt róla itt hogy elöl túl nagy a szélvédő nem előnyös de Pars 6x6 -on kivül nem tudom van e olyan Apc amely periszkópos.
A ló csak Gidrán lehet!Szerintem rövidre kellene zárni a dolgot.
Ültessük lóra őket. A név kérdés így le van zárva; nem kell külföldi beszerzés, L. J. is beszállhat a hadiiparba, mint beszállító; hibrid üzemmód pipa (zab+fű); folyón átkelési képesség pipa; népnemzeti hagyományőrzés pipa. Mindenki örül, mindenki boldog. Dudi meg úgysesose.
Maróth azt mondta az egyik interjúban hogy a franciákkal nem értik meg úgy egymást mint a németekkel, más kultúra, nehéz velük üzletet kötni, féltik a "tudásukat", a know-how-t. A csehek kálváriája (biztos hogy nem csak a csehek hibája volt az üzletkötés elhúzódása) után lehet hogy nekünk nem is kellene velük nagyon üzletelni, nehogy rosszul járjunk a végén.Nem tudom mi lesz a vége az alakuló könnyűgyalogságunknak, de a szállításukra én is a 6 kerekű harcjárművet preferálnám. Igaz, nem német eszközt vennék nekik. A franciáktól a Mistral van, tehát velük is együttműködünk kissé katonai beszerzések terén. Én náluk láttam egy szerintem egész komoly APC kategóriás járművet a könnyűlövész rajok szállítására. Konkrétan erre gnodolok.