[HUN] Honvédségi kézifegyverek és fegyver kiegészítők

Hát akkor ott megint hülye volt valaki. Bár amúgy jellemzően olyan emberek vannak a bemutatókon, akik mondanak valamit csak fingjuk nincs miről beszélnek.

239514240_645177249794592_6997388244266903710_n.jpg

A városligetbe olyan emberek mennek akik szerint ez egy jól kinéző bábu....
és életszerűen van felszerelve.

Hát ez pont úgy néz ki, mintha egy Airsoft boltban rádobáltak volna valamit egy bábúra. :D

MAG a gépekre, mk3 a rajokba. Korábban megbeszéltük, ez a legvalószínűbb forgatókönyv.

Értem, hogy kevés az ember, de hogy egy rajban géppuska legyen (mondjuk a szolgálati gépkarabély golyószóró változata helyett) az elég felesleges logisztikai bonyolításnak tűnik. És hogy manőverezik egy raj, amiben 2 PKM vagy más géppuska van? Gondolom 50 m-re sem távolodik el a BTR-től, illetve valamikor majd a Lynx-től az elképzelések szerint, vagy nem tudom hogy gondolják, ráadásul egy vállról indító fegyverest is beszuszakolnak rajonként, ugye? (gondolom RPG helyett Charlie G lesz)

239514240_645177249794592_6997388244266903710_n.jpg

A városligetbe olyan emberek mennek akik szerint ez egy jól kinéző bábu....
és életszerűen van felszerelve.
Az még hagyján, hogy a könyökvédő lazán rácsúszott a bábú alkarjára, de azon a bökőn amit csak úgy lazán a csat mögé helyeztek még mindig röhögök, már csak keresztbe kellene rá két töltényöv, és egyből mehetne Pancho Villa emberei közzé:-):-).

020320-PREC-PanchoVilla.jpg

• Tetszik
Reactions: bel
Értem, hogy kevés az ember, de hogy egy rajban géppuska legyen (mondjuk a szolgálati gépkarabély golyószóró változata helyett) az elég felesleges logisztikai bonyolításnak tűnik. És hogy manőverezik egy raj, amiben 2 PKM vagy más géppuska van? Gondolom 50 m-re sem távolodik el a BTR-től, illetve valamikor majd a Lynx-től az elképzelések szerint, vagy nem tudom hogy gondolják, ráadásul egy vállról indító fegyverest is beszuszakolnak rajonként, ugye? (gondolom RPG helyett Charlie G lesz)
A gépkarabélyból golyószóró az a legnagyobb marhaság.

Ezt most így nem igazán értem.
Szerinted nem kell a géppuska? Vagy csak egy kell? Vagy semmi sem a karabélyon kívül?
Vagy a több féle géppuskát nehezményezed?

A karabélylőszert tüzelő golyószóró nem igényel segédirányzót.

Itt hol van golyószóró?
2 dmr van és leginkább érdekes kísérlet mint valós rajszerkezet, főleg hogy az új harcjárműbe megint nem férnek be vele...
ez így egy tipikus amcsi unique faszság, kár lenne lemásolni .
az a standalone gránátvető viszont tetszik :D

• Tetszik
Reactions: Ocses