Nem lepődtem meg voltam már egypár nyilvános rendezvényen és ismerek elég logisztikust meg raktárost.Úgy megnéztem volna az arcodat, mikor megláttad az elsőt!...meg a másodiknál is...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem lepődtem meg voltam már egypár nyilvános rendezvényen és ismerek elég logisztikust meg raktárost.Úgy megnéztem volna az arcodat, mikor megláttad az elsőt!...meg a másodiknál is...
Az attól függ,hogy ki lesz akkor az éppen aktuális úr...Az úr melyik esztendejében lepődhetünk meg?
Hát akkor ott megint hülye volt valaki. Bár amúgy jellemzően olyan emberek vannak a bemutatókon, akik mondanak valamit csak fingjuk nincs miről beszélnek.
A városligetbe olyan emberek mennek akik szerint ez egy jól kinéző bábu....
és életszerűen van felszerelve.
MAG a gépekre, mk3 a rajokba. Korábban megbeszéltük, ez a legvalószínűbb forgatókönyv.
Az még hagyján, hogy a könyökvédő lazán rácsúszott a bábú alkarjára, de azon a bökőn amit csak úgy lazán a csat mögé helyeztek még mindig röhögök, már csak keresztbe kellene rá két töltényöv, és egyből mehetne Pancho Villa emberei közzé.
A gépkarabélyból golyószóró az a legnagyobb marhaság.Értem, hogy kevés az ember, de hogy egy rajban géppuska legyen (mondjuk a szolgálati gépkarabély golyószóró változata helyett) az elég felesleges logisztikai bonyolításnak tűnik. És hogy manőverezik egy raj, amiben 2 PKM vagy más géppuska van? Gondolom 50 m-re sem távolodik el a BTR-től, illetve valamikor majd a Lynx-től az elképzelések szerint, vagy nem tudom hogy gondolják, ráadásul egy vállról indító fegyverest is beszuszakolnak rajonként, ugye? (gondolom RPG helyett Charlie G lesz)
Pont így.Általában a Pesti rendezvények úgy szoktak működni, hogy kizavarnak egy ruházati vagy fegyverzeti anyag raktárost a cuccokkal akinek amúgy fingja sincs róla mit is mutat be.
Ezt most így nem igazán értem.Értem, hogy kevés az ember, de hogy egy rajban géppuska legyen (mondjuk a szolgálati gépkarabély golyószóró változata helyett) az elég felesleges logisztikai bonyolításnak tűnik. És hogy manőverezik egy raj, amiben 2 PKM vagy más géppuska van? Gondolom 50 m-re sem távolodik el a BTR-től, illetve valamikor majd a Lynx-től az elképzelések szerint, vagy nem tudom hogy gondolják, ráadásul egy vállról indító fegyverest is beszuszakolnak rajonként, ugye? (gondolom RPG helyett Charlie G lesz)
az ott egy öntökönbökő?
A karabélylőszert tüzelő golyószóró nem igényel segédirányzót.Értem, hogy kevés az ember, de hogy egy rajban géppuska legyen (mondjuk a szolgálati gépkarabély golyószóró változata helyett) az elég felesleges logisztikai bonyolításnak tűnik. És hogy manőverezik egy raj, amiben 2 PKM vagy más géppuska van? Gondolom 50 m-re sem távolodik el a BTR-től, illetve valamikor majd a Lynx-től az elképzelések szerint, vagy nem tudom hogy gondolják, ráadásul egy vállról indító fegyverest is beszuszakolnak rajonként, ugye? (gondolom RPG helyett Charlie G lesz)
Az kabar féle önherélő 2000-esaz ott egy öntökönbökő?
most lefagytam....Az kabar féle önherélő 2000-es
Ezt most így nem igazán értem.
Szerinted nem kell a géppuska? Vagy csak egy kell? Vagy semmi sem a karabélyon kívül?
Vagy a több féle géppuskát nehezményezed?
Itt hol van golyószóró?
akkor most tessék becopyzni a szakasz felszerését is.. pls...Itt hol van golyószóró?
2 dmr van és leginkább érdekes kísérlet mint valós rajszerkezet, főleg hogy az új harcjárműbe megint nem férnek be vele...
ez így egy tipikus amcsi unique faszság, kár lenne lemásolni .Itt hol van golyószóró?
2 dmr van és leginkább érdekes kísérlet mint valós rajszerkezet, főleg hogy az új harcjárműbe megint nem férnek be vele...
De sudár csávó vagy @krisss! Hobbiból pantomim művész is vagy?
Attól hogy ha van támogató rajban géppuska még megszüntették a sima lövészrajokban. Ami szerintem nem annyira jó megközelítés az army sem vette át náluk.akkor most tessék becopyzni a szakasz felszerését is.. pls...
akkor most tessék becopyzni a szakasz felszerését is.. pls...
Sőt ahogy látom már nincs támogató raj sem. Ajjaj.U.S. Marine Rifle Platoon (2020s)
The planned layout of the USMC Rifle Platoon for the 2020s.www.battleorder.org