Hőképes és éjjellátó optikával is mutogatták.Az SVD utodja a 7.62-es BREN hosszabb csővel, nem?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hőképes és éjjellátó optikával is mutogatták.Az SVD utodja a 7.62-es BREN hosszabb csővel, nem?
Hát akkor ott megint hülye volt valaki. Bár amúgy jellemzően olyan emberek vannak a bemutatókon, akik mondanak valamit csak fingjuk nincs miről beszélnek.
Raj szinten sztem jobb lenne a 7,62-es Minimi Mk3.
De a hétvégén városligetben lelkesen mutogatták az SDV és a PKM utódát is...
MAG a gépekre, mk3 a rajokba. Korábban megbeszéltük, ez a legvalószínűbb forgatókönyv.Raj szinten sztem jobb lenne a Minimi Mk3.
MAG túl nehéz.
Mi a baj szegénnyel? nem elég kigyúrt?
A városligetbe olyan emberek mennek akik szerint ez egy jól kinéző bábu....
Te így zsebeznél fel egy málhamellényyt, hogy ha tenni is akarsz bele valamit?Mi a baj szegénnyel? nem elég kigyúrt?
És csak egyszer hajolsz előre bekötni a cipődet. Aztán vagy 4 oktávot emelkedik a hangod...Te így zsebeznél fel egy málhamellényyt, hogy ha tenni is akarsz bele valamit?
Sztem direkt: nem tud titkokat elmondni, mert nem tud semmit - max annyit, hogy a raktárban mi melyik polcon van...Általában a Pesti rendezvények úgy szoktak működni, hogy kizavarnak egy ruházati vagy fegyverzeti anyag raktárost a cuccokkal akinek amúgy fingja sincs róla mit is mutat be.
Nincs olyan aki ezt kontrollálná? Bűn így rombolni az amúgy sem túl fényes imidzsét az MH-nak.
A városligetbe olyan emberek mennek akik szerint ez egy jól kinéző bábu....
és életszerűen van felszerelve.
Amúgy megoldhatatlan lenne a MH ilyen elfekvő embereit felhozni egy elfogadható szakmai szintre?Általában a Pesti rendezvények úgy szoktak működni, hogy kizavarnak egy ruházati vagy fegyverzeti anyag raktárost a cuccokkal akinek amúgy fingja sincs róla mit is mutat be.
A látogatók 99%-a ki sem szúrja...Nincs olyan aki ezt kontrollálná? Bűn így rombolni az amúgy sem túl fényes imidzsét az MH-nak.
A repnapon újrazsebeztem az összes bábuját az ARB-nek amikor arra jártam..Nincs olyan aki ezt kontrollálná? Bűn így rombolni az amúgy sem túl fényes imidzsét az MH-nak.
Aki érdeklődik amúgy a katonai szolgálat iránt (pl airsoftosok satöbbi) és meg akarjuk fogni esetleg, hogy betoborozzuk és látott már képet, hogy ez máshogy hol néz ki azért eléggé disszonáns..A látogatók 99%-a ki sem szúrja...
Ez elég vicces lehetett. De becsületedre váljék.A repnapon újrazsebeztem az összes bábuját az ARB-nek amikor arra jártam..
Folyamatban, egyelőre azt sikerült elérni, hogy bemutatóra nem nagyon vihetnek ki régi cuccokat.Amúgy megoldhatatlan lenne a MH ilyen elfekvő embereit felhozni egy elfogadható szakmai szintre?
Még nem voltak látogatók. Az én rendofokozatom meg magasabb volt. Szóval megoldottam.Ez elég vicces lehetett. De becsületedre váljék.
Úgy képzeltem az asszony kezébe nyomtad a sörödet, aztán morgolódva gatyábaráztad a bábut, majd elégedetten mentetek megnézni a román mig21-et.Még nem voltak látogatók. Az én rendofokozatom meg magasabb volt. Szóval megoldottam.
Úgy megnéztem volna az arcodat, mikor megláttad az elsőt!...meg a másodiknál is...Még nem voltak látogatók. Az én rendofokozatom meg magasabb volt. Szóval megoldottam.