A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

Lesz, de azért nem lesz minden közvetlen összefüggésben a honvédséggel:
"Olyan mennyiségben jelentkeztek be a cégek, akik új telephelyet, helyszíneket keresnek, hogy nagyon alaposan meg kell vizsgálnunk, ki az, akit valóban be kell engednünk, és ki az, akit ugyan be tudunk engedni, de világossá kell tennünk: arra már biztos nincs kapacitásunk, hogy vásároljunk tőle. Tiszta struktúrájú, egységes haderőt építünk haditechnikai oldalon is, és nincs akkora hadseregünk, hogy elbírjon ennyire különféle eszközöket. Ugyanakkor egyes cégek – legnagyobb meglepetésünkre – ennek ellenére is elindították a magyarországi betelepülést." (Maróth G.)

Azaz nem mindent veszünk ami nálunk készül majd! ;)

Maróth papának jár a taps, nem szarral gurít.

"Mint ahogy az is, hogy folyamatosan monitorozzuk a médiafelületeken a híradások olvasottságát, és a haderőfejlesztésről szóló cikkek általában toplistásak. Tehát mindenképpen érzékeljük a nagyfokú érdeklődést, de még kell hozzá néhány év, hogy valós tapasztalatokat tudjunk leszűrni." - mondta Maróth Gáspár.
magyarul: tolja a bullshitgenerátort

Lesz, de azért nem lesz minden közvetlen összefüggésben a honvédséggel:
"Olyan mennyiségben jelentkeztek be a cégek, akik új telephelyet, helyszíneket keresnek, hogy nagyon alaposan meg kell vizsgálnunk, ki az, akit valóban be kell engednünk, és ki az, akit ugyan be tudunk engedni, de világossá kell tennünk: arra már biztos nincs kapacitásunk, hogy vásároljunk tőle. Tiszta struktúrájú, egységes haderőt építünk haditechnikai oldalon is, és nincs akkora hadseregünk, hogy elbírjon ennyire különféle eszközöket. Ugyanakkor egyes cégek – legnagyobb meglepetésünkre – ennek ellenére is elindították a magyarországi betelepülést." (Maróth G.)

Azaz nem mindent veszünk ami nálunk készül majd! ;)
Hát akkor itt az ideje az: oké ideköltözhetsz és megengedjük, hogy az adott megyéhez tartozó területvédelmi egységeket felszereld a termékeddel és majd ők csapatpróbázzák neked ingyen. :D

Az elmúlt 12 oldalról azt tudtam meg, hogy a Honvédség új egyenruhája szép kék lesz, a MALÉV és az olasz csendőrség tradícióira alapozva, ráadásul olyan síugrósánc kalpagja lesz a fijjuggnagg, hogy az egykori Wehrmacht tisztek levet ereszetenek.
Ezzel egyidőben semmi hír arról, hogy lesz-e gatyája @krisssnek és @dudinak....

En ertem, hogy nyomaszto lehet izraelikent elni, nem konnyu teher, plane vedeni pl egy olyan rezsimet, mint a dagadt koztorvenyes bunozoe volt a kozelmultig - sosem vallalnam -, biztos negativan hat az ember altalanos elmeallapotara hosszabb tavon, de ha legalabb napi par orara megprobalnal a doomsday hangulatodbol kilepni, pl amikor ide irogatsz, akkor lehet, nem hibannal meg rovidesen?
Just my $0.02...

Az elmúlt 12 oldalról azt tudtam meg, hogy a Honvédség új egyenruhája szép kék lesz, a MALÉV és az olasz csendőrség tradícióira alapozva, ráadásul olyan síugrósánc kalpagja lesz a fijjuggnagg, hogy az egykori Wehrmacht tisztek levet ereszetenek.
lesz...

• Tetszik
Reactions: Pogány

hlaytmwd3rr61.jpg

:-)

• Tetszik
Reactions: borisz
Pilóta nélküli felderítő eszköz fejlesztéséről döntöttek a védelmi és biztonsági célú beszerzésekről szóló 2016. évi XXX. törvény III. rész 75. § (2) bekezdés ae) alpontja alapján, hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárás keretei között.
drone-1080844_960_720-800x400.jpg

Pilóta nélküli felderítő eszköz fejlesztéséről döntöttek a védelmi és biztonsági célú beszerzésekről szóló 2016. évi XXX. törvény III. rész 75. § (2) bekezdés ae) alpontja alapján, hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárás keretei között.
drone-1080844_960_720-800x400.jpg

... a kép illusztráció....

Örülök, ha van valaki, aki a másik oldalról, sőt, minden oldalról megvizsgálja a dolgokat és érvek mentén egészséges kritikát foglamaz meg a fórum egyes témáival kapcsolatban, ez mellett meg értékelhető és érdekes infókat is oszt meg,...sajnos ez szemmel láthatóan nem Te vagy. ;)
Az világos, hogy kb. 0 rálátásod van a VBU és a MH ügyes bajos dolgaira, ami nem is lenne gond,...csak ne éreznél kényszert az irásra minden egyes gyenge pillanatodban.

Nadrágja nincs, de akkora tányér lesz a sapkáján, hogy egy helikopter leszállhat rá.

Örülök, ha van valaki, aki a másik oldalról, sőt, minden oldalról megvizsgálja a dolgokat és érvek mentén egészséges kritikát foglamaz meg a fórum egyes témáival kapcsolatban, ez mellett meg értékelhető és érdekes infókat is oszt meg,...sajnos ez szemmel láthatóan nem Te vagy. ;)
Az világos, hogy kb. 0 rálátásod van a VBU és a MH ügyes bajos dolgaira, ami nem is lenne gond,...csak ne éreznél kényszert az irásra minden egyes gyenge pillanatodban.
Van rálátásom, kösz, épp elég.
De inkább az én íráskényszerem, mint az itt jelenlevő 1953-at idéző hurráoptimizmus.

Van rálátásom, kösz, épp elég.
De inkább az én íráskényszerem, mint az itt jelenlevő 1953-at idéző hurráoptimizmus.
Elavult és félinformációid vannak legtöbb esetben. De egyébként még szerintem is van helye a véleményednek és nem is állok beléd amíg konkrét ferdítésen nem szoktalak kapni.