T
Ezt a videót kb. 1 évvel ezelőtt már kitárgyaltuk.
![]()

Jó-jó de itt nem a típus jött elő megint, hanem a konkrét videó!!!Itt mindent kitárgyalunk pár havonta.
T72 modernizálás
14F35 vs 28 Gripen
A400 vs c17
Lynx vs puma
Stbstbstb![]()

A probléma az, hogy ettől még az impulzust átadják magának a mellénynek...Most sem feltétlen töri el a bordád mert teljesen merev plate kvázi megsokszorozza azt a felületet amin a testre hat a becsapódás energiája(plate nélkül a becsapódás energiája lövedék felületén adódik át a testnek).Úgy kell ezt elképzelni,hogy az ilyen szivacsszerű anyagok az energiát alakváltozással nyelik el,gyakorlatilag mint egy gyűrődő zóna funkcionálnak a merev plate előtt.Tehát ezek nem magukban lennének alkalmazva hanem a merev plattel együtt,viszont ilyen gyűrődőzónaként működő szivacs szerkezetű anyagok felhasználásával lehet csökkenteni a merev plate vastagságát és ezzel együtt a tömegét.
A probléma az, hogy ettől még az impulzust átadják magának a mellénynek...
Kínai multifunkci mellény
Kínai multifunkci mellény

Annó még sátorlapjába csavarva temették az embert...Hmm első morbid gondolatom az volt hogy kifordítva biztos hullazsákként funckionál.![]()
Elsőre kerestem a lábakat, amin állnia kellene, mert hát elég mívesen kidolgozott kályha.

ohTaktikai Pickelhelm
![]()
Для любителей классической тактикульности.
furcsálltam miért van buttplug a sisak tetején 
TaktikaiserTaktikai Pickelhelm
![]()
Для любителей классической тактикульности.

ohfurcsálltam miért van buttplug a sisak tetején
![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..