[HUN] KF41 Lynx / Hiúz

Hogy mit rendeltünk?
Hja, bocs a parancsnokit csak hozzáképzeltem (logikus lett volna):
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
De azóta mintha valaki más szájából is hallottam volna.
Viszont a sebesültszállító is csak egy APC alapú jármű, csak belül más a berendezés.
Lynx_APC.jpg
Lynx_Ambulance.jpg

Nincs rajta még csak nagyobb ajtó sem emlékeim szerint.

• Tetszik
Reactions: Pogány
Viszont a sebesültszállító is csak egy APC alapú jármű, csak belül más a berendezés.
Lynx_APC.jpg
Lynx_Ambulance.jpg

Nem is kell, no meg attol meg dragabb lenne...

Lynx_APC.jpg
Lynx_Ambulance.jpg

Persze, ez is pszh, csak nem annak csinálták, és másra is használják.

van aki ellenkezőjét mondja,, mármint az nagymarosi beruházásra...
OFF
Nagy tüntetések voltak ellene, népszerűtlen volt a projekt és az ország történelmének egyik legnehezebb gazdasági időszaka volt - nem csoda, hogy nem épült meg. Nagyon nem volt rá pénz sem.
Lynxre ez nem igaz.
ON

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
OFF
Nagy tüntetések voltak ellene, népszerűtlen volt a projekt és az ország történelmének egyik legnehezebb gazdasági időszaka volt - nem csoda, hogy nem épült meg. Nagyon nem volt rá pénz sem.
Lynxre ez nem igaz.
ON
Nem lett volna környezeti katasztrófa.
És megépült-Ausztriában.Ugyanis kifizettük az árát az osztrákoknak,amiből ők azt meg is épitették Bécs alatti Duna szakaszon....A mi pénzünkböl.

Hogy mi?
Én arról beszélek, hogy a pszh az pszh, a sebesültkihordó meg sebesültkihordó.
Én meg arról beszéltem, hogy ha van már egy legyártott APC konfigurációd, akkor abból 2 hét alatt - a belső átrendezésével - tudnak sebesültkihordót csinálni/kialakítani.
Itt nem barkácsolásról beszélek, hanem áttervezésről.
Ha olyan sürgős a tempó, mint nálunk, akkor nem azzal fogunk kezdeni, aminek az áttervezése, és tesztelése több hónap/év.
Legalább is én nem azzal kezdeném. De ha egyszerre kezdenek is bele, akkor is - értelem szerűen - az APC fog hamarabb elkészülni.

• Tetszik
Reactions: Pogány
OFF
Lynxre ez nem igaz.
ON
Tévedés.
Az elmebeteg Hornek elárasztották volna a Dunakanyart, erről szolt az elmebeteg ötlet, ezért tuntettunk (anno en is.) Primitív barom kommunista korrupt szar impexesek.

van aki ellenkezőjét mondja,, mármint az nagymarosi beruházásra...
Ja, a komcsi neocon bibsik, esetleg.
Nekik soha nem számított az ország, lasd Apró, Rákosi, Vas, Rajk, Bauer stb.
A mozgalom ill a nemzetköziség, az a fontos.

Én meg arról beszéltem, hogy ha van már egy legyártott APC konfigurációd, akkor abból 2 hét alatt - a belső átrendezésével - tudnak sebesültkihordót csinálni/kialakítani.
Itt nem barkácsolásról beszélek, hanem áttervezésről.
Ha olyan sürgős a tempó, mint nálunk, akkor nem azzal fogunk kezdeni, aminek az áttervezése, és tesztelése több hónap/év.
Legalább is én nem azzal kezdeném. De ha egyszerre kezdenek is bele, akkor is - értelem szerűen - az APC fog hamarabb elkészülni.

De pszh-nak itt vannak a BTR-ek!

Azok kilincsnek meg bilinek vannak nem pszh-nsk.

És inkább előbb cserélnéd előbb a BTR-eket, mint hogy új gyalogsági harcjárművek legyenek?
Mert én nem. Inkább legyen egy valamire való gyalogsági harcjármű előbb, és akkor a BTR hátrább lehet a képzeletbeli fronttól, és lehet ott szar, ahol kicsi az esélye, hogy rálőjenek, mintha előbb a BTR-ek cseréje történne másik pszh-ra, oszt azok mehetnének az első sorba, gyhj híján.

És inkább előbb cserélnéd előbb a BTR-eket, mint hogy új gyalogsági harcjárművek legyenek?
Mert én nem. Inkább legyen egy valamire való gyalogsági harcjármű előbb, és akkor a BTR hátrább lehet a képzeletbeli fronttól, és lehet ott szar, ahol kicsi az esélye, hogy rálőjenek, mintha előbb a BTR-ek cseréje történne másik pszh-ra, oszt azok mehetnének az első sorba, gyhj híján.
Amúgy el van döntve mire lesz cserélve meg mikortól nem tudom mit teorizáltok.