[HUN] KF41 Lynx / Hiúz

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

pöcshuszár

Well-Known Member
2019. március 21.
23 795
47 067
113
Hogy mit rendeltünk?
Hja, bocs a parancsnokit csak hozzáképzeltem (logikus lett volna):
De azóta mintha valaki más szájából is hallottam volna.
Viszont a sebesültszállító is csak egy APC alapú jármű, csak belül más a berendezés.
Lynx_APC.jpg
Lynx_Ambulance.jpg

Nincs rajta még csak nagyobb ajtó sem emlékeim szerint.

• Tetszik
Reactions: Pogány
K

kamm

Guest
Viszont a sebesültszállító is csak egy APC alapú jármű, csak belül más a berendezés.
Lynx_APC.jpg
Lynx_Ambulance.jpg

Nem is kell, no meg attol meg dragabb lenne...

borisz

Well-Known Member
2012. május 25.
8 731
12 259
113
Lynx_APC.jpg
Lynx_Ambulance.jpg

Persze, ez is pszh, csak nem annak csinálták, és másra is használják.

Aladeen

Well-Known Member
2021. július 17.
21 637
42 057
113
van aki ellenkezőjét mondja,, mármint az nagymarosi beruházásra...
OFF
Nagy tüntetések voltak ellene, népszerűtlen volt a projekt és az ország történelmének egyik legnehezebb gazdasági időszaka volt - nem csoda, hogy nem épült meg. Nagyon nem volt rá pénz sem.
Lynxre ez nem igaz.
ON

• Tetszik
Reactions: Kim Philby

Negan

Well-Known Member
2019. november 30.
19 194
33 424
113
OFF
Nagy tüntetések voltak ellene, népszerűtlen volt a projekt és az ország történelmének egyik legnehezebb gazdasági időszaka volt - nem csoda, hogy nem épült meg. Nagyon nem volt rá pénz sem.
Lynxre ez nem igaz.
ON
Nem lett volna környezeti katasztrófa.
És megépült-Ausztriában.Ugyanis kifizettük az árát az osztrákoknak,amiből ők azt meg is épitették Bécs alatti Duna szakaszon....A mi pénzünkböl.

• Tetszik
Reactions: Azzurro and zulu

vasszekely

Well-Known Member
2020. május 9.
4 810
8 751
113

pöcshuszár

Well-Known Member
2019. március 21.
23 795
47 067
113
Hogy mi?
Én arról beszélek, hogy a pszh az pszh, a sebesültkihordó meg sebesültkihordó.
Én meg arról beszéltem, hogy ha van már egy legyártott APC konfigurációd, akkor abból 2 hét alatt - a belső átrendezésével - tudnak sebesültkihordót csinálni/kialakítani.
Itt nem barkácsolásról beszélek, hanem áttervezésről.
Ha olyan sürgős a tempó, mint nálunk, akkor nem azzal fogunk kezdeni, aminek az áttervezése, és tesztelése több hónap/év.
Legalább is én nem azzal kezdeném. De ha egyszerre kezdenek is bele, akkor is - értelem szerűen - az APC fog hamarabb elkészülni.

• Tetszik
Reactions: Pogány
K

kamm

Guest
OFF
Lynxre ez nem igaz.
ON
Tévedés.
Az elmebeteg Hornek elárasztották volna a Dunakanyart, erről szolt az elmebeteg ötlet, ezért tuntettunk (anno en is.) Primitív barom kommunista korrupt szar impexesek.

van aki ellenkezőjét mondja,, mármint az nagymarosi beruházásra...
Ja, a komcsi neocon bibsik, esetleg.
Nekik soha nem számított az ország, lasd Apró, Rákosi, Vas, Rajk, Bauer stb.
A mozgalom ill a nemzetköziség, az a fontos.

borisz

Well-Known Member
2012. május 25.
8 731
12 259
113
Én meg arról beszéltem, hogy ha van már egy legyártott APC konfigurációd, akkor abból 2 hét alatt - a belső átrendezésével - tudnak sebesültkihordót csinálni/kialakítani.
Itt nem barkácsolásról beszélek, hanem áttervezésről.
Ha olyan sürgős a tempó, mint nálunk, akkor nem azzal fogunk kezdeni, aminek az áttervezése, és tesztelése több hónap/év.
Legalább is én nem azzal kezdeném. De ha egyszerre kezdenek is bele, akkor is - értelem szerűen - az APC fog hamarabb elkészülni.

De pszh-nak itt vannak a BTR-ek!

borisz

Well-Known Member
2012. május 25.
8 731
12 259
113
Azok kilincsnek meg bilinek vannak nem pszh-nsk.

És inkább előbb cserélnéd előbb a BTR-eket, mint hogy új gyalogsági harcjárművek legyenek?
Mert én nem. Inkább legyen egy valamire való gyalogsági harcjármű előbb, és akkor a BTR hátrább lehet a képzeletbeli fronttól, és lehet ott szar, ahol kicsi az esélye, hogy rálőjenek, mintha előbb a BTR-ek cseréje történne másik pszh-ra, oszt azok mehetnének az első sorba, gyhj híján.

krisss

Well-Known Member
2014. február 21.
30 149
130 384
113
És inkább előbb cserélnéd előbb a BTR-eket, mint hogy új gyalogsági harcjárművek legyenek?
Mert én nem. Inkább legyen egy valamire való gyalogsági harcjármű előbb, és akkor a BTR hátrább lehet a képzeletbeli fronttól, és lehet ott szar, ahol kicsi az esélye, hogy rálőjenek, mintha előbb a BTR-ek cseréje történne másik pszh-ra, oszt azok mehetnének az első sorba, gyhj híján.
Amúgy el van döntve mire lesz cserélve meg mikortól nem tudom mit teorizáltok.