Recent Content by Centurio

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

 1. Centurio

  [HUN] Pzh 2000

  @Negan -nak ajánlom elolvasásra
 2. Centurio

  [HUN] T-72M1

  Aki emlékszik az emlékszik :D
 3. Centurio

  [HUN] Leopard 2

  Az alakulatjelölésre gondolsz? 11. Harckocsi zászlóalj, 25. dandár
 4. Centurio

  [BIZTPOL] Magyarország

  We did it boys! :D https://pestitv.pestisracok.hu/2022/02/15/egyre-biztosabb-hogy-csak-eltereles-es-hozza-nem-ertes-miatt-jelentettek-be-az-orosz-ukran-haborut-politikai-hobbista-maroth-gasparral/#fvp_4029,25m16s
 5. Centurio

  [HUN] Mil Mi-24 "Hind"

  Ezt
 6. Centurio

  [HUN] Honvédségi rakétakomplexumok, rakétatüzérség

  (Air)LandPowerNews 106. (2022. jan.) Ki mit lát bele? :rolleyes:
 7. Centurio

  Hadgyakorlatok Magyarországon vagy magyar részvétellel

  Breakthrough 2021 a német tüzérek szemszögéből.
 8. Centurio

  [HUN] Leopard 2

  Leopard 2A7 szakfelkészítés Németországban "A Magyar Honvédség modernizációjának támogatása keretében a Bundeswehr megkezdte az MH 25. Klapka György Lövészdandár 11. Harckocsi Zászlóalj kiképzőinek felkészítését a Leopard 2A7 harckocsikra."
 9. Centurio

  [HUN] Saab JAS-39EBS-HU Gripen

  Nem tudom volt-e már de a magyar statik griffen iris-t-t és meteort véltem felfedezni.
 10. Centurio

  [HUN] Lynx KF41

  Nem hiszem, mert a videóban lévő példányon Iron Fist van és ráadásul a StrikeShieldnek semmi nyoma.
 11. Centurio

  Harckocsik harctéri alkalmazása

  Nem akarok belefolyni csak egy apró megjegyzés, hogy egy olyan "laikus" mint Carius, hogyan vélekedett erről. "Egy páncélosegység elsőrendű feladata az ellenséges páncélosok és harckocsi-elhárító fegyverek megsemmisítése, kikapcsolása. Csak másodsorban dolga, hogy biztosítási feladatok során...
 12. Centurio

  [HUN] Pzh 2000

  "Az új löveggel kapcsolatos első tapasztalatokról beszélgettünk az átképzésről a közelmúltban visszatért Vörös Balázs János századossal, a 101. Tüzérosztály, 2. tüzérüteg parancsnokával és Vida Attila őrmesterrel, az 1. tüzérüteg rajparancsnokával."