Recent Content by jOkA

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

 1. jOkA

  [BIZTPOL] Magyarország

  A BÁH-t rendőrségbe szervezték ìgy lett OIF. A közalkamazottaktból illetve az FBŐ-ből RIASZ-isokat csináltak ( akinek volt érettségije és el is fogadta ), lényeg, hogy ők is beleszámítanak a létszámba. Nálunk a kapitányságokon illetve a KR-nél is kb 40-50%-os a feltöltöttség úgy átlagban. Tudok...
 2. jOkA

  Militavia és a HTKA

  Gratulálok és köszönjük a munkát.
 3. jOkA

  [HÍREK] Ukrajnai fegyveres konfliktus

  Kézigránátokat dobálnak. Az ukrán katona vissza is dob egyet és a levegőben robban fel.
 4. jOkA

  [HÍREK] Ukrajnai fegyveres konfliktus

  https://www.oryxspioenkop.com/2022/02/attack-on-europe-documenting-equipment.html?m=1 Veszteség lista, képekkel mellékelve.
 5. jOkA

  [HÍREK] Ukrajnai fegyveres konfliktus

  Én nem regisztráltam, telefonon lejátssza az összes vk-s videót.
 6. jOkA

  [HÍREK] Ukrajnai fegyveres konfliktus

  A rettegés arénája.
 7. jOkA

  Lockheed Martin F-22 Raptor

  1.15-nél olyan mintha súlytalan lenne és csak lebegne. Tud ilyen manővereket bármilyen más hadrendben álló vadászgép?
 8. jOkA

  Lockheed Martin SR-72

  A 6 mach elég arra, hogy ne lőjjék le?
 9. jOkA

  Lockheed Martin SR-72

  A rossebb tudja mi lesz ez, de egyre több cikk van róla csak nem tudom van-e értelme. Majd a hozzáértők kivesézik a témát. :)
 10. jOkA

  Lockheed Martin SR-72

  https://hvg.hu/tudomany/20211227_lockheed_martin_sr_72_repulogep
 11. jOkA

  T-80

  Ekkora robbanásban tök mindegy miben ülsz tuti meghalsz.
 12. jOkA

  Harckocsi páncélok és lőszerek

 13. jOkA

  [BIZTPOL] Amerikai Egyesült Államok, Kanada

  Munka ártalma bocs... :D szeretek röhögni rajtuk.