idén jó lenne már valami...Mikulás bácsi nem hozott semmi, ha Jézuska sem hoz, akkor marad húsvéti nyuszi...Ohhh majd fogok nemsokara…![]()

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
idén jó lenne már valami...Mikulás bácsi nem hozott semmi, ha Jézuska sem hoz, akkor marad húsvéti nyuszi...Ohhh majd fogok nemsokara…![]()
Akkor hoz még ajándékot a Jézuska is?majd nem lesz ez így se![]()
Na m i lesz az a szar ne kímélj minket vágd a szemünk közé!!!Ohhh majd fogok nemsokara…![]()
Ne felejtsük ki a színek problematikáját sem!idén jó lenne már valami...Mikulás bácsi nem hozott semmi, ha Jézuska sem hoz, akkor marad húsvéti nyuszi...![]()
Akkor igen a nyuszika…idén jó lenne már valami...Mikulás bácsi nem hozott semmi, ha Jézuska sem hoz, akkor marad húsvéti nyuszi...![]()
Mindent ense tudok sajnos… halljuk hogy jó pár dolog eldőlt lesz bejelentés ha idén nem jövőre biztosan egy pár régóta várt dologNa m i lesz az a szar ne kímélj minket vágd a szemünk közé!!!![]()
![]()
Annyit se tudhatunk milyen témakörökben?Mindent ense tudok sajnos… halljuk hogy jó pár dolog eldőlt lesz bejelentés ha idén nem jövőre biztosan egy pár régóta várt dolog![]()
Ez azért elég ígéretes meg lehet vele szórni azért a lövészárkokat.Új Magyar fejlesztés lessz bejelentve a Csodaszarvas támadó drón!
![]()
Plusz elég jó az álcázása.Ez azért elég ígéretes meg lehet vele szórni azért a lövészárkokat.
Igen sokkal jobb mint egy béna drón.Plusz elég jó az álcázása.
Te Pável, mi repül ott? Ja csak egy szarvas. Egymiii?
Ezalatt oda is ért és vége a dalnak.![]()
hát ha jók lesztek...minden lehetségesAkkor hoz még ajándékot a Jézuska is?![]()
Szegény bobo nem tudok h ot anyazzak többet vagy engemhát ha jók lesztek...minden lehetséges
ui.: hogy fognak itt egyesek anyázni...![]()
![]()
Mert? szart veszünk? Újabb L-39-es "lopakodó nehézbbombázónak"?hát ha jók lesztek...minden lehetséges
ui.: hogy fognak itt gyesek anyázni...![]()
![]()
na azért anyáznának biztosan.Mert? szart veszünk? Újabb L-39-es "lopakodó nehézbbombázónak"?
Alap járaton az se lenne szerintem szar a l-39ng de nem ekkor kellett volna rá érne 26-27utanMert? szart veszünk? Újabb L-39-es "lopakodó nehézbbombázónak"?
Én azt nem tudom nem ertek a lovakhoz6-8 db kiképzőnek még oké, de hogy élesben ezzel nem lehet felderíteni az tuti!
nekem mindegy csak ne baszogasd a kukoricám...Én azt nem tudom nem ertek a lovakhoz
Csak nem illegálisnekem mindegy csak ne baszogasd a kukoricám...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..