[BIZTPOL] Nyugat-Európa és Észak-Európa (Európai Unió)

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Ramzana

Well-Known Member
2021. október 22.
5 555
31 220
113
Újabb részletek az osztrák merénylőkről:
https://www.krone.at/3486463

A 19 éves fő gyanúsított beismerő vallomást tett, megbánást nem mutat, osztrák állampolgár észak-macedón gyökerekkel.
A 17 éves, a stadion területén dolgozott, ahol a merényletet akarták elkövetni, nem tett vallomást.
A 15 éves gyanúsított szerepe nem ismert a merényletben, nem is tartóztatták le, ő török származású.

A tippet az amcsiktól kapták.

Kis színes: a rendőr főkapitány neve Franz Ruf, a magyar és a nemzetközi sajtóban is sok helyen Frankz néven szerepel, már a sajtóhibát is másolják, gúgli transzlét, és benne marad, jóvanazúgy.

Lesznek még koncertek augusztusban, Frequency St Pöltenben aug 14-17 között és Coldplay aug 21-25 között az Ernst Happel Stadionban, ahol a Swift is lett volna.

Pár nappal ezelőtt robbantotta fel magát letartóztatás közben Ottakring kerületben egy fazon. Osztrákéknál nagyon rezeg a léc..
A 17 éves török és horvát gyökerekkel rendelkező osztrák állampolgár.
 
  • Hűha
Reactions: Kim Philby

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
16 531
23 004
113
Nem Michael Caine ellen szólok. De. El tudod képzelni, ahogy odamegy a gyereküket elvesztett szülőkhöz, és azt mondja nekik, h nyugodjanak le?
Mert twitteren nyugalomra inteni mindenkit jófejségből vagy akár mert komolyan gondolja, egy dolog. Jut eszembe, Szent Floyd halála utáni őrjöngés idején is kiírta, hogy mindenki nyugodjon le a picsába, vagy akkor még blek lájfz mettör volt?
A gyerekeket elvesztett szülők gyászolni akartak volna inkább szerintem.
Erre feldúlták a környéküket. Biztos pont erre volt szükségük leginkább.
Szerintem ennek jobban örültek.
featureimage-12.jpg

Meg annak, hogy az egész közösség össze fogott értük, vitték ingyen a szülőket, családokat kezelésekre, akárhova pl a taxisok.
 
  • Szomorú
Reactions: Loken

Ramzana

Well-Known Member
2021. október 22.
5 555
31 220
113
A gyerekeket elvesztett szülők gyászolni akartak volna inkább szerintem.
Erre feldúlták a környéküket. Biztos pont erre volt szükségük leginkább.
Szerintem ennek jobban örültek.
featureimage-12.jpg

Meg annak, hogy az egész közösség össze fogott értük, vitték ingyen a szülőket, családokat kezelésekre, akárhova pl a taxisok.
Fax tudja, én nem kérnék a gyerekem helyett plüssállatot.
Összefogott az egész közösség.. Mondjuk a miniszterelnökük az úgynevezett szélsőjobboldal miatt jobban ki van kelve magából, mint a gyerekgyilkos miatt.
Calm down. Remélem, ez lesz a sírkövükre írva. Mmint az angol népére.
 

enzo

Well-Known Member
2014. augusztus 4.
13 956
35 301
113
pár kiemelés:
0,66-os korreláció van egy ország etnikai konfliktusai és az etnikai sokszínűség szintje között. Ez bizonyítja, hogy a "sokszínű" társadalmak nem működnek, állandó az alacsony szintű feszültség a csoportok között, a látszólagos béke bármelyik pillanatban véget érhet.
Az evolúció úgy alakította, hogy azokkal az emberekkel működünk szorosan együtt, akik genetikailag nagyon hasonlóak hozzánk, mert így közvetve több génünket adjuk tovább, és hogy más etnikumú idegenek aktiválják a "menekülj vagy harcolj" reakciót.
A sokszínű társadalmakban a társadalmi bizalom még az őslakosok között is összeomlik, mert az őslakosok machiavellista része, a fajárulók - a balliberálisok - az idegenekkel való együttműködésben látnak lehetőséget arra, hogy hatalmat szerezzenek saját csoportjuk felett, és a hazafias őslakosok ezt felismerik.
A konzervatív morális felfogás az éntől kiinduló koncentrikus körök sorozata: család, rokonság, társadalmi osztály, nemzet. A baloldali viszont készen áll másik etnikai csoporttal vagy raszszal tartani a sajátja helyett.
Ha ilyen kollaboránsok kerülnek hatalomra, akkor kétszintű rendszert fognak működtetni a saját népük ellen: Az idegeneket, akiktől a hatalmuk függ, kevésbé szigorúan fogják ellenőrizni, megengedik, sőt bátorítják őket a lázadásra. Ez a fajta anarcho-zsarnokság lefoglalja az őslakosokat, hogy saját biztonságukra koncentráljanak, és ne tudjanak szervezkedni a kollaboráns rendszer ellen. Sőt, egy ilyen rezsim "gyűlöletbeszéd" törvényeket fog hozni, hogy ne is fejezhessék ki a véleményüket. Ha fehér vagy és munkásosztálybeli, nem vagy a koalíciójuk része; veszélyt jelentesz a hatalmukra. Ez történt Angliában (és az USA-ban is, ahol a fehér demokraták a fehér republikánus szavazókat gyűlölik).
A kollaboránsok egy új moralitást hoznak létre, amelyben semmi sem fontosabb, mint a "marginalizáltak", és a magasabb státuszú emberek, felismerve az "aktuális dolognak" való megfelelés előnyeit, elfogadják azt. Különösen, mert evolúciós szempontból természetellenes helyzet áll fenn, a természetes az, hogy halál vesz körül minket; magas gyermekhalandóság, ami körülbelül 1800-ig és az ipari forradalomig volt a norma. Ennek hiányában ösztöneink - mint például az etnocentrizmus - sokkal korlátozottabb mértékben indukálódnak. A magas státuszú emberek egyébként is - mivel általában magasabb az IQ-juk - kevésbé lesznek ösztönösek, mivel az intelligencia kognitív problémák megoldásáról szól, és így az ösztönös reakciók fölé emelkednek.
 

enzo

Well-Known Member
2014. augusztus 4.
13 956
35 301
113
pic1-11.jpg


Gyilkosságért két és fél év börtön, 5 hónap után kiengedve.... durva, ha igaz.

"Július 11-én az új munkáspárti kormány bejelentette, hogy szeptember elején 5000 rabot bocsát szabadon, akiknek többsége csak a büntetés 40%-át töltötte le; ennek oka a börtönök túlzsúfoltsága volt. Július 15-én megtudtuk, hogy a londoni Metropolitan Police, amely egy muszlim polgármesternek tartozik felelősséggel, három év alatt 166 területen egyetlen apró bűncselekményt (betörés, autólopás, telefonlopás) sem oldott meg. Július 17-én arról számoltunk be, hogy egy jordániai menekült, Mustafa al Mbaidan, aki az ország déli részén fekvő Bournemouthban bántalmazott egy rendőrnőt, megúszta a közmunkát azzal az indokkal, hogy "nem beszél angolul".

Július 18-án két "menedékkérő", Yousef Garef és Amin Abdelbakar, akik egy 25 000 font értékű Rolexet loptak egy turistától, megúszták a börtönt. Ugyanezen a napon tömeges zavargások törtek ki a leedsi kisebbségi közösségekben, miután a szociális szolgálatok négy roma gyermeket szociális gondozásba vettek. Őket visszavitték, a kormány pedig "megértést" hirdetett. Július 18-án a kelet-londoni bangladesi közösségben is zavargások törtek ki a bangladesi politikai zavargások nyomán: köveket dobáltak a rendőrökre és autókat törtek össze. A munkáspárti kormánynak nem sok mondanivalója volt.

Július 23-án bejelentették, hogy Anjem Choudary-t, Nagy-Britannia leghírhedtebb iszlamistáját elítélik, amiért iszlamista terrort irányított Nagy-Britannia utcáin. Ugyanezen a napon Anthony Esan, egy nigériai bevándorló, feltehetően muszlim nigériai férfi többször megszúrt egy brit katonatisztet az otthona előtt.

Július 26-án tüntetések törtek ki, miután felvételek láttak napvilágot arról, hogy a manchesteri repülőtéren a Greater Manchester-i rendőrség intézkedik Fahir és Amaad Amaas ellen. Fegyveres rendőrökre támadtak, és betörték egy női rendőr orrát. A muszlimok lázadásba kezdtek a férfiak mellett.

Július 29-én egy 17 éves, ruandai szülők gyermekeként az Egyesült Királyságban született 17 éves fiatalember besétált egy Taylor Swift tematikájú southporti üdülőklubba, és halálra késelt három (fehér) kislányt, több másikat is megkéselt. Július 30-án Southport utcáin macsétákkal tömegverekedés tört ki; az etnikai részleteket a média elhallgatta. Szintén július 30-án jelentették, hogy egy hajléktalan kurd migráns egy londoni metróállomáson a sínekre lökött egy férfit, miután "tiszteletlenül" érezte magát. Az is kiderült, hogy újabb 3000 migráns lépett be illegálisan Nagy-Britanniába kis hajókon, mióta a munkáspártiak alig egy hónapja átvették a hatalmat, így az olyan országokból, mint Afganisztán, Eritrea, Szudán és Szíria, érkező, főként fiatal férfiak által átkelt migránsok száma összesen mintegy 130 000-re emelkedett.

Ennek eredményeképpen a fehér munkásosztályhoz tartozó területeken tüntetések, amelyek némelyike zavargásokba torkollott, és amelyek mára országszerte elterjedtek; a bevándorlás elleni tiltakozások - a gyermekgyilkos végül is nem angol etnikumú volt - és a kétszintűnek vélt rendfenntartás elleni tiltakozások. Ezeket állítólag az váltotta ki Southportban július 30-án az a "téves információ", hogy a gyilkos muszlim volt, ami a mecset körülzárásához vezetett, de még akkor sem voltak hajlandóak az emberek lenyelni azt az elképzelést, hogy "nem volt bevándorló, mert Walesben született", amikor ezt állítólag megcáfolták a gyilkos nevének és etnikai hovatartozásának nyilvánosságra hozatalával: Külföldi volt; a bevándorlás okozta ezt, ahogyan az abszurd ingatlanárakat, az idegen lét érzését a saját országunkban, és a hatalmas sorban állást a Nemzeti Egészségügyi Szolgálatban. Rotherhamben körülvettek és felgyújtottak egy szállodát, amelyben hatalmas költséggel "menekülteket" szállásoltak el. Rotherham volt az a hely, ahol a Woke hatóságok évtizedekig figyelmen kívül hagyták több mint 1400 kiskorú fehér lány molesztálását és megerőszakolását, mert féltek attól, hogy "rasszistának" nevezik őket.

Teljesen félreértve a gyilkosságok és a "multikulturalizmus előnyeiről" szóló évtizedes terelés miatti közdühöt, a munkáspárti miniszterelnök, Sir Keir Starmer és a média azt hirdette, hogy a tüntetők "szélsőjobboldali gengszterek", és hogy "muszlim közösségeink védelmében" fognak fellépni. A reakció annyira különbözött a leedsi zavargásoktól és az évekkel korábbi BLM-től. A muszlim csoportok, megszegve a törvényt azzal, hogy egyenruhában vonultak fel (jogi következmény nélkül), "Muszlim Védelmi Ligát" hirdettek, és a Manchester melletti Boltonban randalíroztak. Augusztus 5-én éjjel Birminghamben randalíroztak, a rendőrség meg sem próbálta megfékezni őket, helyi fehéreket vertek meg, és csupán "gengszterekként" jelentették őket - etnikai hovatartozás vagy vallás említése nélkül. A Sky TV "szélsőjobboldali gengszterek" tüntetéseiről beszélt, miközben a háttérben muszlim férfiakat lehetett látni machetékkel. Egyik riporterük Birminghamben kénytelen volt az autójába menekülni, és kiszúrták a gumijait. A "szélsőjobboldali gengszterek" nem tettek ilyesmit.

Az angolok tudják, hogy a kormány, és különösen a Munkáspárt hazudik; a hazugságok miatt összeomlott a "narratívába" vetett bizalom. A kormány azt állítja, hogy a zavargókat be fogják börtönözni; varázslatos módon éppen azokban a börtönökben találnak helyet, amelyek teljesen túlzsúfoltak. Ez a rendbontás a cikk írásakor (augusztus 6.) sem mutatja a megnyugvás jeleit. Elon Musk "polgárháborút" jósolt az Egyesült Királyságban, a baloldaliak tehát azt követelik - Starmer esetében vékonyan burkolt fenyegetések útján -, hogy X-et vonják ellenőrzésük alá, hogy ne tudja kifejezni a véleményét.

Gyanítom, hogy átléptek egy határt. A zavargások végül lecsillapodnak, de folyamatosan kiújulnak, mint egy krónikus betegség. Anglia rövid távú jövője az észak-írországi szektássághoz hasonló lesz. Ironikus módon azonban a katolikusok és a protestánsok egységesen és "szélsőjobboldaliak" vonultak végig Belfast utcáin, végre egyként ellenállva saját inváziójuknak. "
 

BigTony

Well-Known Member
2022. március 3.
670
7 782
93

A felvilágosult liberális briteknél tavaly több, mint 3000 ember került börtönbe netes kommentek miatt.
A gaz Putyin által uralt diktatúrában kétszer annyi emberből 400.

Emberállat rendőrt késel azután, hogy a miniszterelnök a saját népük védelmében jogosan fellépők ellen fordítja a rendőrséget és az igazságszolgáltatást, miközben az emberállatok szabadon garázdálkodhatnak és pusztíthatják a gazdatestet. Nem egyszerűen lemondatni kell, hanem sittre vágni.