Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
![]()
Megszületett a döntés végre alig pár napja!
Angol - Francia (+ és még nem tudom melyik országok) BÉKEFENNTARTÓ CSAPATAI MENNEK UKRAJNÁBA!
.. Több 10K.. Nincsenek és nem is lesznek részletek.
Hogy mikor? Bármelyik pillanatban!
Hangosan gondolokodva: Válhetően emiatt sem iparkodtak az oroszok jobban előrenyomulni azaz eltávolodni a hátroszágtól, mert megalapozott gyanujuk lehetett hogy ez az esemény bekövetkezik.
Tegyük fel, hogy orosz hazugság, olcsó ruszki propaganda a bekerített ukrán seregek története.
Ez a vád már elhangzott, ezt már visszacsinálni nem lehet.
De mi lesz, ha kiderül, hogy mégis igaz?
Eeegen, ezt párszor kifejtettem én is... a NATO a 2022-es orosz haderővel akart összecsapni, nem azzal, ami most van.
Ez csak is azért lehetséges mert színtet léptek az oroszok, már a japán mosógépek chipjeit használják fel, más magyarázat nincs rá
Semmi, sima elhallgatás mint eddig. Nem beszélnek róla és kész, ezzel le is lesz tudva.Tegyük fel, hogy orosz hazugság, olcsó ruszki propaganda a bekerített ukrán seregek története.
Te miki. Tulajdonképpen mit akartál mondani ezzel a humorbombának szánt kis pamflettel?Nagyon rafináltak voltak végig az elmúlt 3 évben, hogy direkt ilyen lassan haladtak, picit előre szaladtak Kijevig, ott maszkirovka gyanánt szarrá verették magukat.
A faszista nyugat gyanakvásának elaltatása érdekében elsüllyesztették a Moszkvát...
Zseniális húzás....
Az valami utánozhatatlan, ahogy Harkiv mellől futást színlelve, Herszont cselből átadva csapdába csalták az ukrán haderőt a Donbasszi erőd rendszerben. Három évig színlelték a támadást, Bahmutnál 8 hónapig gyilkolták magukat alibiből, hogy gyengének tűnjenek.
A lendület visszafogása érdekében az ukránokkal kilővettek 3-4 ezer tankot, sok ezer harcjárművet, és még a koreai lőszerek és iráni drónokat is elpazarolták, nehogy túl gyorsan haladjanak.
A NATO ukrán erők megtévesztésére a Fekete tengeri hajók nagy részét neki vezették a drónoknak.
Gyengeséget színlelve a többit elvitték Szevasztopolból, hátha be tudják csalogatni a NATO erőket Ukrajnába.
Szándékosan hagyják, hogy a Fekete tengeren az ukránok gabona szállítmányaikkal pénzhez és fegyverhez jussanak, hisz a NATO csak akkor jön be az ukrajnai csapdába, ha az oroszokat gyengének látja.
Aztán ha besétál a békefenntartás álcája alatt, akkor majd a maradék teknyikával, meg a három éve harcoló haderővel jó gyorsan szarrá verik a NATO csapatokat, és jól móresre tanítják a "kollektív nyugatot" és jól megmutatják az egész világnak....
Fondorlatos terv.
Mindenki eszén túl jártak.
Tehát minden a terv szerint halad...
Akkor meg, mit izgulsz?!
Ha igaz, hogy ez a 30 NATO tiszt a hírszerzési információk és a fegyverrendszerek irányítása miatt volt ott?
Az azt fogja jelenteni, hogy a biolaborokban nem ők dolgoztak...
Hanem a gyíkemberek!![]()
Ez a pali kész röhej, tipikus nagyot mondó francia.Macron teljes mozgósítást vízionál az OROSZ FENYEGETÉS miatt..
![]()
Macron says will announce plans to 'mobilise civilians'
French President Emmanuel Macron on Saturday ruled out bringing back mandatory military service but said he wanted to mobilise society in the face ofinsiderpaper.com
Hétvégén fent is volt francia E-3F légtérellenőrző Rafale vadászok kíséretében az ukrán határ körül.
Ahogy elnézem, legalábbis én nem láttam az amcsi RC135 és társaikat Trump beiktatása óta, pedig azelőtt napi kettő is
folyamatosan ukrajnát kerülgette.. vagy csak nem kapcsolják be a transzpodert.
Háttérben meg szépen "felpörgeti" a Francia gazdaságnak hadiipart ami jól jöhet a Francia az ukrán háború és Trump elnökségének "farvizén"Nem véletlen "házal" hogy vegyen mindenki F35 helyett rafale géleket és patriot komplexumok helyett SAM-P-t komplexumokat.Ez a pali kész röhej, tipikus nagyot mondó francia.
He said France no longer had the “logistics” to reintroduce conscription, which ended in 2001.
“We are going to look at ways to mobilise civilians,” Macron told the regional press, adding that he wanted to consolidate the “mobilisation of society in the face of crises.”
Szóval nincs meg a logisztika ahhoz, hogy a katona korú lakosságot kiképezzék, de azért neki akar menni Oroszországnak. Ki a fene hiszi el ezt a sok marhaságot amit kb 2 naponta benyög? Komolytalan a pali.
Bővebbet lehet tudni?Ezt benézték.
![]()
941 E megtekintés · 3,9 E reakció | Iyaoyastrong on Reels
www.facebook.com
Ennyit tudok én is, bár az is igaz, hogy nem néztem utána.Bővebbet lehet tudni?
Ez egy tavalyi videó, az orosz azt hitte, hogy a tankok hozzájuk tartoznak és feléjük indult, de ukrán volt, az meg közelről keresztüllőtte.Ennyit tudok én is, bár az is igaz, hogy nem néztem utána.
Valszeg az egész bekerítés körüli hercehurca alapját az adta, hogy a kedves közönség (nem fórumot értve) nem ismeri a fizikai és a hadászati bekerítés (asszem így hívják, rég csináltam fronthelyzetet) közti különbséget. Ugyanis sokszor használják orosz részen utóbbit, arra amikor fizikailag az adott egység nincsen elvágva, de mégsem tudják az utánpótlási útvonalakat használni. Kurszknál meg ez volt.Tegyük fel, hogy orosz hazugság, olcsó ruszki propaganda a bekerített ukrán seregek története.
Ezt benézték.
![]()
941 E megtekintés · 3,9 E reakció | Iyaoyastrong on Reels
www.facebook.com
Bővebbet lehet tudni?
Ennyit tudok én is, bár az is igaz, hogy nem néztem utána.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..