Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
1500 mrd-ba vagyis kb. egy éves HM költségvetésbe kerültek nekünk az aksi gyárak...
![]()
Szijjártó elismerte, hogy 1500 milliárd forintot költött a kormány az akkugyárakra | 24.hu
Ez az éves magyar GDP két százaléka.24.hu
Illuzió azt gondolni, hogy majd multiknál kinevelődik, tapasztalatot szerez az új mérnök nemzedék.A kiemelkedő műszaki oktatásnak az alapja a létező ipar amiben tényleges fejlesztések és termelés is zajlik, valamint tapasztalt műszaki szakembergárdát hoz létre. Abból lesz majd egy idő után kiemelkedő színvonalú műszaki oktatási rendszer, amikor az élő munkatapasztalatot beviszik az egyetem falai közé. Aki azt hiszi, hogy ha majd pénzt locsolunk az egyetemi köldöknézegetésre és majd abból egyszer lesz magas hozzáadott értékű ipari termelés, szerintem tévúton jár, fordítva üli meg a lovat. Ez egy alulról felfelé működő folyamat.
Ahhoz először ipar kell (amit sajnos eladtunk, most mindegy, hogyan és miért), amit egyelőre úgy tudunk megteremteni, ha a külföldi befektetők behozzák. Ha lesz saját magyar ipar, az azokból az inasévekből lesz, amit előtte el kell tölteni a németeknél, koreaiknál, kínaiaknál. Vagy ők fogják csinálni az ipart. A századelőn se volt ez másképp, most sem lesz.
Annak, hogy a tőkést, aki megfelelő tőkekoncentrációval Weissnek vagy Mészárosnak vagy bárminek hívják, nincs ebben a folyamatban jelentősége, annak sem, hogy szerves vagy mesterséges folyamattal hízlalták előtte fel (Weiss Manfrédot is az osztrák állam hízlalta fel anno, csaxólok). Az itt dolgoztató külföldi tőke is ugyanúgy csak a tőkét hozza, nem a munkaerőt, azt mi adjuk. Ha tudjuk hozzá adni a tőkét is, akkor lesz itt valaha magyar vállalat, ami a tőkét is itthon tartja, nem kiviszi az országból, és akkor indulhat meg egy természetes, szerves fejlődés. Kis-és mikrovállalkozásokból ezt ma létrehozni az IT világán kívül lehetetlen.
Akkor most ne a horvát tengerpartra menjenek a magyarok...![]()
Nyert a Mol a bíróságon, Horvátországnak súlyos árat kell fizetnie
Hamarosan csörren a kassza.index.hu
Elfogadjuk a 200 milkacsokit természetben is (Janaf vagy LNG Croatia részesedésben), ha épp’ nincs a párnahuzatban ennyi kápé.![]()
Nyert a Mol a bíróságon, Horvátországnak súlyos árat kell fizetnie
Hamarosan csörren a kassza.index.hu
Csak azért mondod ezt mert nem látsz bele.Illuzió azt gondolni, hogy majd multiknál kinevelődik, tapasztalatot szerez az új mérnök nemzedék.
Egy teljesen új gyár ígyekszik a saját beszállítóit megtartani, föleg minőség és határidők,pénz. Amikor a termelés már fut akkor lehet prototipus , null széria és első szériákkal kisérletezni mellette az új beszállítóval. 10-20 év is lehet. Nagy madárnak kell hozzá lenni,hogy ezt átadón vagy pár évre várni. Én mást tapasztalok , munkahelyemen és a tőbbi multinál is hallomásból tudom csak a dolgokat ,ott sem ez állja meg a helyét. De biztos én sem vagyok magyar meg a tőbbi 99% a német multinál . Én úgy érzem ,hogy ez inkább poltikai hangulat kelltés. Törekedni kell rá, föleg az ott dolgozoknak. itt nem csak az számít hova teszed az x-t választásnál. 10-20 év múlva szerinted ezek a politikusok hol lesznek már? (reméljük sehol)+ a gyárak többségében külföldiek dolgoznak illetve a fognak dolgozni és szinte minden alkatrész import lesz. Minimális, közel nulla hazai hozzáadott értéke lesz ezeknek a beruházásoknak. Még annyira sem fognak labdába rúgni a magyar beszállítók mint a német autóiparban: a kínai ellátási láncok sokkal zártabbak mint a németek.
Tudsz röhögő fejet vágni a kommentre is, de gondolom nem voltál egyetemen duális képzésen. (tudom autókról volt szó, nem járműmérnők vagyok) Nem vagy gyártásban otthon gondolom. Hidd el sokan jőnnek műszaki egyetemről konkrét cégekhez ,hozzánk is. Illetve szakiskolások vagy cnc gépkezelők stb. Sok mérnőkre ,szakemberre szükség van, és ritkán esnek be a kapun, és már az oktatásnál probálnak bekapcsolódni . Milyen tapasztalataid vannak multikkal( sok szegmense van). Érdekel mire alapozod még is ,én sem láttok bele mindenbe szeretném bővíteni a tudásom. Illetve úgyan arról beszélünk ,gépgyártás ,szerszám ,alkatrész, jármű vagy telekommunikáció, informatikában multi, vagy mi az az ág ami ilyen lesújtó ?
Te eleve eldöntötted, hogy "nem látok bele", akkor nincs miről beszélni.Tudsz röhögő fejet vágni a kommentre is, de gondolom nem voltál egyetemen duális képzésen. (tudom autókról volt szó, nem járműmérnők vagyok) Nem vagy gyártásban otthon gondolom. Hidd el sokan jőnnek műszaki egyetemről konkrét cégekhez ,hozzánk is. Illetve szakiskolások vagy cnc gépkezelők stb. Sok mérnőkre ,szakemberre szükség van, és ritkán esnek be a kapun, és már az oktatásnál probálnak bekapcsolódni . Milyen tapasztalataid vannak multikkal( sok szegmense van). Érdekel mire alapozod még is ,én sem láttok bele mindenbe szeretném bővíteni a tudásom. Illetve úgyan arról beszélünk ,gépgyártás ,szerszám ,alkatrész, jármű vagy telekommunikáció, informatikában multi, vagy mi az az ág ami ilyen lesújtó ?
Elnézést.Te eleve eldöntötted, hogy "nem látok bele", akkor nincs miről beszélni.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..