[BIZTPOL] Magyarország

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Foxbat

Well-Known Member
2021. február 28.
361
2 453
93
Oroszok a Nyugat ellenségei és az orosz-ukrán háborút is már nemegyszer nyiltan Nyugat elleni háborúnak nevezték (például Belouszov miniszter a legutóbbi ARMA kiállítás megnyitóján). Mi pedig ha tetszik, ha nem, a Nyugat részei vagyunk minden téren (politikailag, katonailag, gazdaságilag, stb.). Az ukrán háború az o szemszogjukbol csak a velunk megvívandó háborúsorozatnak egy szakasza.

Pontosabban a nyugatot irányító globalista elit ellensége...
Lehet nem kellett volna ennyit keletre terjeszkedni és volt szovjet tagköztársaságokat a natoba invitálni, és akkor nem lenne cirkusz.

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
20 197
64 850
113
A MOL-ról kizártnak tartom hogy annyi üzemanyagot (egyes hirek szerint a finomított termékeinek a 25 százaléka kerül Ukrajnába) csőd nélkül ingyen adjon.

Könnyen lehet, hogy a magyar költségvetés terhére megy ez a játék...
Nem véletlenül vannak benne 1000 milliárdos lyukak.
Remélem nemsokára ukrajna megszűnik, azt utólag kiderülhet tét nélkül, hogy mennyi mindenben ártottak ezek nekünk.

alter ego

Well-Known Member
2022. március 22.
693
1 946
93
A bmeg-et nem volt muszály leírnod, miután okod sem volt rá. Viszont helyesen értelmezned az általam leírtakat igen, de az már viszont nem sikerült..

Na, de most komolyan, te készpénznek vetted efektíve mindent amit az ukrán mondott, meg vetítettek?! Megkajáltad? o_O
A bmeg tökéletesen a helyén volt. Az előtte lévő mondatoknak szólt, annak, hogy az ukrán titkosszolgálat képes arra Magyarországon, hogy bekamerázzon egy magyar titkosszolgálati autót. Tehát nem neked szólt. Ha megnézed az ukri bejátszást, abban van a felvétel kb a közepe után kicsivel. A hozzászólásod többi részét valóban nem tudom értelmezni a fentiek alapján.

alter ego

Well-Known Member
2022. március 22.
693
1 946
93
Az ATV-ben mégis pont ezekkel a szavakkal lement a hír.. Én innen gondoltam hogy nyilvános részén volt Böröndi beiktatásának.

Most ez sztem több dolog.
Anno miért volt kint.
Én úgy emlékszem az interjúkból, ő kérte, kapott rá engedélyt. Hogy ott mit képviselt ő tudja

A másik necces dolog, amit a NATO értekezleten előadott, az mennyire felelt meg a mandátumának, mit jelentett erről és mi van a jegyzőkönyvben, mi történt.
Mindettől függetlenül magyar vezérkari főnökként Slava Ukraineval zárni, minimum nem túl szerencsésy ha így volt.

És akkor a harmadik a heti sztori.
Semmi kétségem, olyan nyílt hazaárulás nem történt, hogy ő bárkit is feldobott volna, ezt félreérted, erre nem is gondoltam.

Azt sem hiszem, hogy direktben az ukrán titkosszolgálatokhoz lennének kapcsolatai.
Én a Zaluzsnijjal való személyes jó viszonyára gondolok, ami lehet jó is, lehet rossz is.

Itt nekem az az érdekes, hogy az ukrán titkosszolgálati akció előtt pár nappal, egy azzal kapcsolatos politikai kampányt indít, elég érdekes eszközökkel.
Én arra gondolok, hogy itt kapott vkitől fülest, ezt kell nyomni, mert lesz itt, mit ütni.

Bár sztem ez nagyon könnyen lehet kontraproduktiv és ezt a szálat, hamar fel is vette itthon a kormány.
Valóban lehet ilyen olvasata a dolognak, de kérdés, hogy melyik volt előbb, a tyúk, vagy a tojás.

Vipera kapitány

Well-Known Member
2021. május 11.
969
8 461
93
Ezt az ukránok részéről magyar választópolár befosatást (tehát, hogy ne támogassa a kormányt 26-ban a magyarság) ellensúlyozni kellene. Szükség lenne arra a 30 ezer németországi amerkai katonára (az új Naton belüli védelmi szövetség alapján) és a törökökre és szerbekre a szintén még új védelmi szövetségek alapján magyar-ukrán határ mentén meg a szerbekre is visszatartó erőnek. Joe nyílván ledörrenti az ukrán drónt a Nato égboltról de ha Joet dörrenti le véletlenül egy ukrán nato földön amerikai fegyverrel annak már drámai következményei lennének.
És így nem kell nekünk visszavágni az ukrán fenyegetésre.

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
20 197
64 850
113
Ezt az ukránok részéről magyar választópolár befosatást (tehát, hogy ne támogassa a kormányt 26-ban a magyarság) ellensúlyozni kellene. Szükség lenne arra a 30 ezer németországi amerkai katonára (az új Naton belüli védelmi szövetség alapján) és a törökökre és szerbekre a szintén még új védelmi szövetségek alapján magyar-ukrán határ mentén meg a szerbekre is visszatartó erőnek. Joe nyílván ledörrenti az ukrán drónt a Nato égboltról de ha Joet dörrenti le véletlenül egy ukrán nato földön amerikai fegyverrel annak már drámai következményei lennének.
És így nem kell nekünk visszavágni az ukrán fenyegetésre.

Senkit sem kell ide behívni!
Szedjük végre össze magunkat!

sisimoto

Well-Known Member
2020. február 1.
715
3 507
93
A bmeg tökéletesen a helyén volt. Az előtte lévő mondatoknak szólt, annak, hogy az ukrán titkosszolgálat képes arra Magyarországon, hogy bekamerázzon egy magyar titkosszolgálati autót. Tehát nem neked szólt. Ha megnézed az ukri bejátszást, abban van a felvétel kb a közepe után kicsivel. A hozzászólásod többi részét valóban nem tudom értelmezni a fentiek alapján.

Akkor beismerted, hogy nem tudtad értelmezni amit leírtam, csak akkor miért nem kérdezel?
Lehet, hogy nem nekem szólt, meg neked "tökéletesen helyén vóót", vagy lehet bmeg-ezni bármikor, vagy amikor csak úgy gondolod...
Csak mi lenne, ha 1 db bmeg-el kevesebb, így tisztább lenne ez a fórum.

A következőkre utaltam: hacsak nem vagy kompetens miniszter, nemzetbiztonsági bizottság tagja, titkosszolgálati vezető, stb, hanem átlagpolgár, akkor sanszos, hogy nem fogsz megtudni erről, vagy más ügyekről sem, semmit! Ezért kár találgatni, vagy a hazai szolgálatokat szapulni. Ha viszont készpénznek veszed/vesszük amit ez esetben a velünk ellenséges ukránok állítanak, és fel sem merül, hogy mindez átverés, akkor az is gáz ám. Mert neked úgylátszik annyi elegendő "bizonyítéknak", hogy háát, az ukrán mondja, és az biztos így van, mi?
Én viszont kérdeztem egy nagyon egyszerűt tőled, de lehet, hogy már kaptam rá választ:
Megkajáltad az ukri narratívát?

senkineksenkije

Well-Known Member
2020. november 22.
740
6 835
93
Ne adja a sors, hogy ilyen döntési helyzet előforduljon, de ha már egyszer előfordult, ismételten előfordulhat.

Olvasva a hírek nagyközönség elé tárt részét a volt vezérkari főnök viselkedéséről, felmerül a gondolat, hogy adott esetben a hadsereg hova állna? Pár személy döntésén múlna.

Emlékeztetőül Horthy kiugrási kisérlete.

Busho3301

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2021. április 26.
3 181
14 022
113
Közben régebbi anyagokból összevágva tolják az ukránok az álhíreket.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
21 902
28 798
113
Én úgy tudom a 66 két korábbi szállítmányból jön össze, a képeken nem HUNSOF hanem TEK van a múltkori gyakorlatról.
Tehát alapjában véve igaz, csak pontatlan?
A TEK parádés tervei a Balkánon meg szerintem is roppant gázak...
Ott amúgy se érte meg soha kavarni, hát még ha béna hozzá is az ember

Busho3301

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2021. április 26.
3 181
14 022
113
Tehát alapjában véve igaz, csak pontatlan?
Nem emlékszem már, most keresem a fórumban az infókat az előző szállításokról. De 90%-ig biztos vagyok benne, hogy ez dezinfó, és nem a napokban lettek kiküldve hanem szándékosan összemossák a két témát.

A vasúti fotó 2024. júniusi, a következő cikkből:

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
21 902
28 798
113
Nem emlékszem már, most keresem a fórumban az infókat az előző szállításokról. De 90%-ig biztos vagyok benne, hogy ez dezinfó, és nem a napokban lettek kiküldve hanem szándékosan összemossák a két témát.
Igen, a kisebb tárgyi tévedés mellett az időpontokban is tévedtek kicsit. De amúgy igaz :D