Az ATV-ben mégis pont ezekkel a szavakkal lement a hír.. Én innen gondoltam hogy nyilvános részén volt Böröndi beiktatásának.
Most ez sztem több dolog.
Anno miért volt kint.
Én úgy emlékszem az interjúkból, ő kérte, kapott rá engedélyt. Hogy ott mit képviselt ő tudja
A másik necces dolog, amit a NATO értekezleten előadott, az mennyire felelt meg a mandátumának, mit jelentett erről és mi van a jegyzőkönyvben, mi történt.
Mindettől függetlenül magyar vezérkari főnökként Slava Ukraineval zárni, minimum nem túl szerencsésy ha így volt.
És akkor a harmadik a heti sztori.
Semmi kétségem, olyan nyílt hazaárulás nem történt, hogy ő bárkit is feldobott volna, ezt félreérted, erre nem is gondoltam.
Azt sem hiszem, hogy direktben az ukrán titkosszolgálatokhoz lennének kapcsolatai.
Én a Zaluzsnijjal való személyes jó viszonyára gondolok, ami lehet jó is, lehet rossz is.
Itt nekem az az érdekes, hogy az ukrán titkosszolgálati akció előtt pár nappal, egy azzal kapcsolatos politikai kampányt indít, elég érdekes eszközökkel.
Én arra gondolok, hogy itt kapott vkitől fülest, ezt kell nyomni, mert lesz itt, mit ütni.
Bár sztem ez nagyon könnyen lehet kontraproduktiv és ezt a szálat, hamar fel is vette itthon a kormány.