jajj nekem
veled szembem, aki egyszer tán itt azt állította nem "hivatásos" én 1991-ben már főhadnagy voltam
aztán más irányba fordultam
a vakságoddal nem lehet mit kezdeni, de így "szeretünk". legalább van min/kin röhögni
![]()
![]()
Lehet, hogy vak vagyok de legalább ha vakságomból kifolyólag nem is láttam, de éreztem és hallottam már katonai kiképzést testközelből. Erre a hallásra és érzetre alapozva tudom azt állítani, hogy teljes marhaság a 2-3 hetes vágyálmod. Ha te 91-ben főhadnagy voltál és ki mered ejteni a szádon, hogy 2-3 héttel lehet katonát harcba küldeni, már ne is haragudj, de az minden szkmaiság legalja. Azt elfelejted, hogy az ukrán hadsereg eredményesen védekezik az orosszal szemben, mert amit ti óriási győzelmeknek és mittudom én még minek harangoztok be, az csupán heti néhány km-es előrehaladás és már ott tartunk, hogy a harcászati szintű áttörést* (amit kihasználni még soha nem tudtak az oroszok, hisz a sikerkifejlesztés pláne az üldözés részét megvalósítani nem tudták egyetlen alkalommal sem) is úgy kezelitek, mintha a Bagratyion-hadművelet elevenedett volna meg 2025-ben.
*Amiből idén ha jól számoltam eddig csupán 4-et sikerült bemutatniuk, de az biztos, hogy 10 alatt vana számuk, holott immár 7,5 hónapja folyamatos offenzívában van az oroszhaderő, hisz a tavaszi és nyári offenzíva közt nem tartottak hadműveleti szünetet.