Off
Na látod sokan ezèrt hülyèzik a fidesz szavazót.
Itt vagy te aki valószínű tájèkozottabb vagy az átlagnál, mègis ekkora marhaságot írsz.
Masik lehetősèg ugye hogy te is tudod mi az igazság. Akkor meg szimplán hazudsz.
De remèljük Habony Árpád minden forintot jó cèlra fordít.
On
Vagy hazudozok vagy hülye vagyok vagy elolvastam az AV pénzügyi jelentését és megpróbáltam az AI segítségével értelmezni.
Magyar állami bank hosszú távú hiteleiböl él az Aero Vodochody. Az új magyar tulajdonos nem rendezte, hanem átütemezte az adósságot 2036-ig szóló hosszú távú hitelre, amit negyedévente törleszt az AV.
Az hogy a tulajdonosok vettek-e ki pénzt a cégből nem tudom, nem volt erre utalás a jelentésben. De mivel a cég még 30 mrd HUF-os veszteséget görget, sztem kell neki még a tavalyihoz hasonló minimum 3 jó év és utána lehet utalgatni a bankszámlákra. Az idei tuti lesz olyan jó mint a tavalyi. Hogy a kövi két év milyen lesz decemberben megmondom.
Hogy jó legyen, ahhoz kell ősszel a +4 cseh gép, a szlovák v. bolgár rendelés, egy masszív afrikai (algéria vagy nigéria ) és pár apró afrikai, ázsiai jövőre
Évi 12 gép biztosítja a tisztességes profitot, ennél többnél lehet rendesen kaszálni.
Emellett szépen bepörögött a KC390 és A220 alkatrészbeszállítás. Kíváncsi leszek, hogy a SAFE a C27-st is bepörgeti-e.
Szal nem a magyar megrendelésből fog dőzsölni Habony, ahogy a magyar gépek karbantartása sem fog kiugró bevételt hozni, csak épít a többi Skyfox üzembentartással együtt egy újabb stabil lábat az eddigiek mellé.