MT-LB

• Téma indítója Téma indítója Ruby de Puteaux
  • Indítva Indítva
MT-LB aknaveto és rakétaveto:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Manapság viszont egyre nehezebb identifikálni az MT-LB-t

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: Pogány
Meg tudja mondani, hogy ez milyen változat? Annyit tudok róla, hogy az MN-ben szolgált, és az antennából itélve valamilyen parancsnoki, híradós, vagy REH változat lehet.

Meg tudja mondani, hogy ez milyen változat? Annyit tudok róla, hogy az MN-ben szolgált, és az antennákból itélve valamilyen parancsnok, híradós, vagy REH változat lehet.

Első tippre MT–LBu R–330P URH rádiózavaró állomás

• Tetszik
Reactions: Pogány and hurci10
Ukrán háború alatt is többször emlegették (szakmai szinten is), hogy nekik bizony egy ilyen öszvér kellene a BTR család helyett. BMP-nél meg inkább a Bradley-t magasztalták fel, de arról meg csináltam videót

A magasított MTLB (talán MTLB-U a jelölése) nem tudja pont ugyan azt, mint az M113? o_O

• Tetszik
Reactions: nyugger
Az orosz mindenes, az MTLB bemutatása:

Ez pl. egy modernizált sebesült kihordó belseje:
iu

• Tetszik
Reactions: Ocses
A magasított MTLB (talán MTLB-U a jelölése) nem tudja pont ugyan azt, mint az M113? o_O
Az MTLBU- nak nincs lövészszállító váltoaza, de a nyomorult mikoroméretű ajtót ugyanúgy megörökölte az eredetitől épp csak 1db van 2 helyett (viszont nem kell benne görnyedten ülni).

Az eredeti MTLB:
b1a-Mya2DNuc.jpg
entry.jpg

• Tetszik
Reactions: nyugger and Ocses
Az MTLBU- nak nincs lövészszállító váltoaza, de a nyomorult mikoroméretű ajtót ugyanúgy megörökölte az eredetitől épp csak 1db van 2 helyett (viszont nem kell benne görnyedten ülni).

Az eredeti MTLB:
b1a-Mya2DNuc.jpg
entry.jpg
Ahogy vesszük.Egyrészt de,használják az MTLBt is lövészszállitónak.
Másrészt csináltak belőle a bulgárok BMPt.

• Tetszik
Reactions: fip7 and Ocses

Az eredeti MTLB:
b1a-Mya2DNuc.jpg
entry.jpg

Szerintem az LBU kicsit magasabb:
iu

Szerintem semmibe sem tellene normálisan megmagasítani, főleg, hogy az LBU-nak is a plusz terhelhetősége majd 3 tonna emlékeim szerint. Így súlyban lenne mozgástér magasabb tetőre.

Szerintem az LBU kicsit magasabb:
iu

Szerintem semmibe sem tellene normálisan megmagasítani, főleg, hogy az LBU-nak is a plusz terhelhetősége majd 3 tonna emlékeim szerint. Így súlyban lenne mozgástér magasabb tetőre.
MTLBnek nagyon vékony a bőre.Vékonyabb mint az M113é,vagy a Srykeré.

• Tetszik
Reactions: Ocses