És még csodálkozunk miért a világ seggluka az ország.
Ez ma történt velem. Mamámnak vittem kaját a lakótelepre.
Megyek ki a kocsimhoz, erre azt látom, hogy átellenben próbál egy yarisos kiállni a parkolóból de nem igen megy neki.
Oda megyek a kocsimhoz, egy nyugger néni ül a yarisba és pörgeti az első kerekeket izomból.
Kiszól, hogy nem segítenék-e neki. Mondom de.
Nézem, nyári gumija van. Kérdezem tőle:
-Ezek nem nyári gumik?
-Nyugger: Téliek
-Én: Ezek nem azok....
-Nyugger: Toljon ki!
-Én: Esetleg visszatolom a parkolóba, mert így hogy nincs téli gumija (meg ekkora nagy balfasz) nem kellene mennie sehova
-Nyugger: Toljon ki, segítsen!
Nem tudtam meggyőzni, de útba volt, szóval kitoltam.... Kapásból majdnem bele csúszott egy szembe jövő autóba, de oda se neki, balfaszkodot tovább.
Ugyan ezen a lakón volt egy másik nyugger, aki állandóan összetörte a kocsiját (és másokét). Végül jogosítvány nélkül is vezetett (azt már elvették tőle, meg eltiltották, de leszarta) majd akkor maradt abba az ámokfutása amikor totálkárra törte a saját és egy másik ember kocsiját. De itt se jobb belátásra tért, csak nem volt pénze másikat venni... (meg gondolom fizethette az okozott kárt a nyugdíjból)
Nah, valójában ezek miatt az emberek miatt a világ segglyuka ez az ország.
És ugyan ezek az oborzék b*lfaszok azok akik pl. most is 30-al mentek a reptér melletti 90-es úton, mert nyári gumival ugye egyenesen se nagyon tudnak menni a szakadék szarjaikkal.
Én meg előzhetem meg őket, folyamatos szembe jövő forgalomnál havas csúszós utakon
Ha egyszer nem tudsz normális sebességgel menni az autóddal bele se üljél!
Ha nem tudod , hogy kell hóban vezetni bele se üljél!
Ha nincs téli gumid ne kocsikázzál!
Ilyen egyszerű ez...